2009 Ekim Anneleri

içim titredi okurken gözün aydın Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
bende dün dgördüm bebişimi ama çok kısa süre acile gitmiştim çıkınca tutamadım gözyaşlarımı senağlama

Gözün aydın canım:lepi: ikili test yapıldı mı kaç çıktı ense kalınlığı?

gözünaydın greencim:))

ne büyük bi mucize ya gerçekten rabbim ne büyük ilk gördügümde nokta kadardı şimdi kolları bacakları kalbi var şükürler olsun gerçekten mucize büyütüyoruz içimizde

çok sevindimm cnmm sana katılıyorum gerçekten allahın bi mucisesii doğduğundan beri oğluma her kucağıma alışımda şükrediyorum allahımaa şimdi minicik pıt pıt kalbi olan bi mucize daha verdi bana ne büyük bi mutlulukk allahım olmayan isteyen herkeze nasip etsinn bunu :Saruboceq:

Etrafımdaki insanların çocukları olurdu. Bu benim için çok normal bişeymiş gibi gelirdi.. Meğer hayatımızda yaşadığımız en büyük tek mucizeymiş...:1shok:

green gözün aydın yawrukuşuumm..ewet ne büyük bi mucize olduunu insan hamile kaldıktan sonra daha iyi anlıyo..darısı başımızainşallah bizde güzel sonuçlar alırız da içimiz rahatlarrr

İnanamadım önce :1shok: Yani gerçeğe toslamak gibi bişey... Ne bileyim anlatamıyorum içimdekileri sadece gülüyorum bu gün. Bu kadar masum bişey .. ve bizim içimizde.... senağlama Kıpırdamak dahi istemiyorum yerimden.....
Off siz beni anladınız işte senağlama

Etrafımdaki insanların çocukları olurdu. Bu benim için çok normal bişeymiş gibi gelirdi.. Meğer hayatımızda yaşadığımız en büyük tek mucizeymiş...:1shok:

aynen
hatta ilk hamile kaldığımda diğer anneler kadar sevebilirmiyim diye korkuya bile kapılmıştım bunalıma girecektim nerdeyse
ama şu an bile içimi titretmeyi başarıyo bu sıpa doğunca nolur hiç bilmiyorum

anlamazmıyz ız canım:)) benim bebişim uyuyordu en son gittigimde doktorum öksür bakalım annesi uyanacakmı dedi öksürdüm nasıl sarsıldı bebegim böyle dalgalandı içimde yinede uyanmadı ama şimdi her hapşırdıgımda öksürdügümde bebegim rahatsız oluyor die düşünüyorum

handaan çok uykucu bi bebişin olcaakk...kaydirigubbakcemile3ayh doğunca da geceleri bi güzel uyusa,aksırsan da tıksırsan da mışııl mışıl uyusa..

Her yönüyle onları büyütmeye programlı bünyemiz. Yaşadıkça şaşıyorum bende. Ama ilk öğrendiğimde bende aynı tepkileri vermiştim fisfisfis E kolay değil duvara toslamaktan beter oluyoruz hehehe

green gözün aydın yawrukuşuumm..ewet ne büyük bi mucize olduunu insan hamile kaldıktan sonra daha iyi anlıyo..darısı başımızainşallah bizde güzel sonuçlar alırız da içimiz rahatlarrr

Hiç canınızı sıkmayın. Sabırla bekleyin. Ve birdahaki gdişinizde bambaşka bir bebekle karşılaşacağınızı bilin yeter.... Birde yanınızda çikolata bulundurun :)))
Senin randevun ne zaman Şeker a.s.

Bu arada çok komik bişey oldu. Doktor bebeği sallıyor beni öksürtüyor uyanması için. Bebek kıpırdıyor ve eş zamanlı olarak bebek ağlama sesi geliyor. Bizim bebek duruyor seste duruyor. kaydirigubbakcemile3 Ben doktora ses efektimi veriyo bu makine dedimmmm :roflol:
Doktorda yok artık yan odadan geliyor dedi. Meğer yan tarafta çocuk doktoru varmış :roflol::roflol:

greenim 2 nisannda benim randewum..ne güzel önümüzdeki pzt olucaktı ama doktorum yokmuş perşembeye kaldı...beklooruusss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…