Kızlarrrrr doktordan geliyoruzzzz kaydirigubbakcemile
Yaa ne anlatmalıyım bilmiyorum. Hangi kelimeleri seçmeliyimde bu yaşadığım duyguyu anlatmalıyım bilmiyorum. Bu çok büyük bir mucize senağlama
Cinsiyetini söylemedi ben tahmini sordum doktorun. Kız olabilir ama 1 ay sonra kesin olanı söylerim dedi. Bizimkide uyudu ilk başta çikolata ve meyvesuyu içtik sonra yeniden denedik :) Bu arada kamerayada çektik görüntülerini. Allah sonuna kadar bebeklerimizden ayırmasın bizi :Saruboceq:
Hepinize sevgiler a.s.
Yaa ne anlatmalıyım bilmiyorum. Hangi kelimeleri seçmeliyimde bu yaşadığım duyguyu anlatmalıyım bilmiyorum. Bu çok büyük bir mucize senağlama
Cinsiyetini söylemedi ben tahmini sordum doktorun. Kız olabilir ama 1 ay sonra kesin olanı söylerim dedi. Bizimkide uyudu ilk başta çikolata ve meyvesuyu içtik sonra yeniden denedik :) Bu arada kamerayada çektik görüntülerini. Allah sonuna kadar bebeklerimizden ayırmasın bizi :Saruboceq:
Hepinize sevgiler a.s.
Hepinize sevgiler a.s.
içim titredi okurken gözün aydın Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
bende dün dgördüm bebişimi ama çok kısa süre acile gitmiştim çıkınca tutamadım gözyaşlarımı senağlama
Gözün aydın canım:lepi: ikili test yapıldı mı kaç çıktı ense kalınlığı?
çok sevindimm cnmm sana katılıyorum gerçekten allahın bi mucisesii doğduğundan beri oğluma her kucağıma alışımda şükrediyorum allahımaa şimdi minicik pıt pıt kalbi olan bi mucize daha verdi bana ne büyük bi mutlulukk allahım olmayan isteyen herkeze nasip etsinn bunu :Saruboceq:
gözünaydın greencim:))
ne büyük bi mucize ya gerçekten rabbim ne büyük ilk gördügümde nokta kadardı şimdi kolları bacakları kalbi var şükürler olsun gerçekten mucize büyütüyoruz içimizde
Etrafımdaki insanların çocukları olurdu. Bu benim için çok normal bişeymiş gibi gelirdi.. Meğer hayatımızda yaşadığımız en büyük tek mucizeymiş...:1shok:
anlamazmıyz ız canım:)) benim bebişim uyuyordu en son gittigimde doktorum öksür bakalım annesi uyanacakmı dedi öksürdüm nasıl sarsıldı bebegim böyle dalgalandı içimde yinede uyanmadı ama şimdi her hapşırdıgımda öksürdügümde bebegim rahatsız oluyor die düşünüyorum
aynen
hatta ilk hamile kaldığımda diğer anneler kadar sevebilirmiyim diye korkuya bile kapılmıştım bunalıma girecektim nerdeyse
ama şu an bile içimi titretmeyi başarıyo bu sıpa doğunca nolur hiç bilmiyorum
green gözün aydın yawrukuşuumm..ewet ne büyük bi mucize olduunu insan hamile kaldıktan sonra daha iyi anlıyo..darısı başımızainşallah bizde güzel sonuçlar alırız da içimiz rahatlarrr
yonca 76 annenin iyi olmasına sevindim canım gözün aydın
jasminella senin bebişn ensesi kaç mm çıktı canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?