2009 Ekim Anneleri

Kızlar bende 2 nisanda gideceğim bakalım bizimki nasıl çıkacak şimdiden çok merak ediyorum, Allah hepsine sağlık sıhhat versin.

Slmmmm kızlarrrrrrr uzun süredir giremedimm amma çok şey yazmışsınız oku oku bitmiyorrr.......Bebişlerini gören arkadaşların gözü aydınn darısı görmeyenlerin benim başaıma 3 nisanda randevumm ama geçmiyoo günler çokk merak ediyorummm keşke doktor her hafta kontrola çağırsa ne güzel olur.....

hepimiz ikili test zamanını bekliyoruz ama bir tanıdığımız ikili testte ense kalınlığını 3mm ölçtü doktor ve ona zehir oldu bir kaç gün ta kii başka doktora gidene kadar diğer doktor 1.8 ölçmüş kalınlığı ve ultrasonların yeniliği arasında fark çokmuş
hiçbirimiz umarım yaşamayız böyle bişeyi ama yüksek çıkan olursada hemen paniğe kapılmasın başka doktorada göstersin

kızlar asıl şimdi korkmaya başladım işte. her ne kadar özel hastaneye de gitsem acaba bir doktor hatası falan olurmu diye çok korkuyorum . bide böle test sonuçları muallak olunca. aynı sonuç kimi doktora göre normal kimine göre riskli mi oluyormuş . hayret bişey ya. zaten tedirginim. birde riskli çıkmaz inşallah . bende bugün gidecektim ama yarına kaldı. yarın öğlen gidicem . nolur dua edin de bi sorun çıkmasın. bunca zamandır bebek yapmadık doğru zamanı bekledik . bizim için bir eksiklik gibi değildi. hatta olmazsa da olmaz çok üzülmeyiz biz bize yetiyoruz zaten havasındaydık. ama şimdi o karnıma kalbime düştü ya başka bişey düşünemez oldum. şimdi çok korkuyorum bişey olacak diye senağlama

Ben doktora sordum 2,5 tan sonrası tehlikeli dedi.

Ya canım doktor da bana sorun yok dedi ama ben çok korkuyorum çünkü benim annemle babam akraba yani bize etki eder mi bilmiyorum ama hayırlısıyla sonuç çıksa rahatlıycam

Bir dee arkadaşlaaaarrr bana yardım edin yaa ben ticker yapıyorum, profilime yapıştırıyorum ama olmuyor gözükmüyor acaba yanlış mesajımı yapıştırıyorum bana yardım edin nasıl olduğunu bilen var mıııı?

Ya bu sonuçların doğruluk oranı zaten %85 imiş. Allah hiç birimize göstermesin inşallah.

ben yardım ederim canım. nerde takıldın

kızlar yarışmaya oğlumun uyuyan fotosunu gönderdim hayırlısı inşş gamyoncuiremsu hihoyyyt :ecrin_bebek:

canım doğru kopyalıyorsan kilo -doğum takip çizelgesi kısmına da yapıştırıyorsan çıkması lazım. örnek olarak benimkini vereyim bir yapıştır görünüyormu görünmüyormu bakalım sonra silersin. yani sorun nerde anlamak adına.
benimki bu şekilde mesela :

http://www.ticker.7910.org/as1cCFak...lvbGEg5yYjMzA1O2t0JiMzMDU7bSBnZWxpeW9ydW0.gif

Kızlar bakın nette gezinirken ne buldum; kivi hamilelikte de alınacak gıdaların başında gelir. anne karnındaki bebeğin zekasının gelişimi annenin beslenmesiyle yakından ilgilidir bilirsin. bu sebeple anne başta kivi olmak üzere, çilek , ceviz ve maden suyunu hamilelik döneminde tüketirse, bebeğin zeka seviyesinde büyük oranda yükselme olduğu bilimsel deneylerle kanıtlnamış, ama bu yiyeceklerin doktor kontrolünde tüketilmesi öneriliyor, çünkü fazla tüketilmesinde bebeğin ilerki yaşlarında hiperaktif olabilmesi söz konusu.

Canım bu linki tıklayınca sadece senin ticker'ın resmi görünüyor ben sana hazırladığım linki göndereyim bak hangisi olduğunu sen bana söylersen sevinirim
Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others

kayaemelcim deli gibi çilek yiyorum Allah hayır etsin sonumu :)) bak yine canım istedi...annem de der ki kiwi kabızlığa iyi geliyomuş,hala şikayeti olan arkadaşlar warsa bi sabah bi akşam kiwi yiyin bakiimm..walla sabah yedim işe yaradı,artık bilemiyorum kiwinin kerametimidir diilmidirr

yaa ama sizin kabızlığınıza bi ton şey ii geliyor bana ii gelmiyor kivi kayısı hiçbişi hatta incir üstüne su bile karetmiyor yaa ben napacağım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…