Ya ben onu görmedim de eşim 1,8 diyor
hoşgeldin aramıza sevgili meslektaşım......
Ben doktora sordum 2,5 tan sonrası tehlikeli dedi.
ben yardım ederim canım. nerde takıldınYa canım doktor da bana sorun yok dedi ama ben çok korkuyorum çünkü benim annemle babam akraba yani bize etki eder mi bilmiyorum ama hayırlısıyla sonuç çıksa rahatlıycam
Bir dee arkadaşlaaaarrr bana yardım edin yaa ben ticker yapıyorum, profilime yapıştırıyorum ama olmuyor gözükmüyor acaba yanlış mesajımı yapıştırıyorum bana yardım edin nasıl olduğunu bilen var mıııı?
ben yardım ederim canım. nerde takıldın
hoşgeldinn cnmm hayırlı olsunn
allah sağsağlimm bebişlerimize kavuştuğumuz günü göstersinn allahım korusun tüm melekleri
Hayırlı olsun . yerimseniben aramıza hoşgeldin. sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir inşallah . tebrikler.:teytey:
saoll fıstıkım hoşbulduk. amin hepimiz hayırlısyle kurtulurus inşallah. meleklerimizde sağlıklı sıhhatliiii olur Allahın izniyle hihoyyyt
Aslında ticker'ın sitede gözükmemesi kısmında takıldım:1shok:
yani yapıyorum oluşuyor sonra alttaki yazıları kopyalayın diyor ya oradan yanlış şeyi mi kopyalıyorum bilmiyorum çünkü yapıştırdığım halde gözükmüyor
canım doğru kopyalıyorsan kilo -doğum takip çizelgesi kısmına da yapıştırıyorsan çıkması lazım. örnek olarak benimkini vereyim bir yapıştır görünüyormu görünmüyormu bakalım sonra silersin. yani sorun nerde anlamak adına.
benimki bu şekilde mesela :
http://www.ticker.7910.org/as1cCFak...lvbGEg5yYjMzA1O2t0JiMzMDU7bSBnZWxpeW9ydW0.gif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?