2009 Ekim Anneleri

green olive hemşerim naptın doktorda bugün merak ettim geçmiş sayfalara bakamadım yazdınmı bilnmiyom ama bebiş napıyo

yaa ama sizin kabızlığınıza bi ton şey ii geliyor bana ii gelmiyor kivi kayısı hiçbişi hatta incir üstüne su bile karetmiyor yaa ben napacağım yaa

ne inatçı bağırsağın warmış gizemimkaydirigubbakcemile3 suyu içiosun dimi yeterince..bol meywe de yiyosun???

green olive hemşerim naptın doktorda bugün merak ettim geçmiş sayfalara bakamadım yazdınmı bilnmiyom ama bebiş napıyo

bebişi iimiş canım..annesi kalbinden wurulmuş gelmişş..ense kalınlığında bi sorun yok şükür..keyfi ii greenin maşallah

Ya kızlar benim karnımda 1-2 gündür sürekli hareket var . ishal de değilim söylemesi ayıp. ama sürekli hareket var . bebiş olamaz değilmi bu :1shok:

benden çok su içen yoktur heralde devamlı elimde litrelik şişeler ama yok yani evet kız gibiymiş demi greenin bebişi allahım çarşamba günü gelsinde bende gideyim doktora meleğimin benimle beraber olduğunu görmek hissetmek istiyorum artıkın

ELACIM o gögüs sızlaması bendede oluyor. endişelenme cnmmm mehayda haftasonu girdi cnm

esmacım sağol bitanem:1hug:

gözün aydın cnm, çok sevindim...

:roflol::roflol: bende çok güldüm:lepi:

kızlar zeytinyagı içmeyi denedinizmi kabızlık için ben çok kötü olursam içiyorum işe yarıo

zeytinyağımıı hönkkk-tatlicadiarzu-

tekrar merhaba kizlar , ooo ne kadar cok yazmissiniz yine takip edemem ben :)) yeni kalktim uykudan yine uyumusum suyum dolsun banyo ya girecem hala uyku sersemligi var bende kim doktora gitti geldi ???

yaaa ne uykucu olduk bölee yaaa...
bende dün akşam 8,30da yattım sabah 7de kalktım :)))

green olive , sen gittmissin , masallah gozun aydin olsun canim ,demek doktor cinsiyet tahmininde bile bulundu masallah :))) hayirlisi olsun ikili test yapildimi ? ense kalingili kac cikti canim '?

kıslar gözünüzü kapatın için hasta olunca o igrenç şurupları içioduk ama buda bebişler için bagırsaklar boşalsın ki bebişlere yer açılsın:))

Ela ben gece gec yatiyorum tatlim gec kalkiyorum 12 saat uyusam anca kendime geliyorum yoksa yuku basiyor beni hemen , ben daha yemek yapacagim

anladım canm ölede bölede 12 saat uyumasak kendimize gelemiyoz desene :))))
yaa cnm hep sorcam unutuyorum, bi dahaki kontrolün ne zaman? 2li testten sonra ne zaman çağırdılar?

ilkaycım al bendende o kadar tatlım uyumaktan şişcez ama yemek hususu ince ayrıntı yaptığından banada yollasana mikser durmuyo kalkıp yemek yapayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…