yaa ama sizin kabızlığınıza bi ton şey ii geliyor bana ii gelmiyor kivi kayısı hiçbişi hatta incir üstüne su bile karetmiyor yaa ben napacağım yaa
green olive hemşerim naptın doktorda bugün merak ettim geçmiş sayfalara bakamadım yazdınmı bilnmiyom ama bebiş napıyo
yaa ama sizin kabızlığınıza bi ton şey ii geliyor bana ii gelmiyor kivi kayısı hiçbişi hatta incir üstüne su bile karetmiyor yaa ben napacağım yaa
Ya kızlar benim karnımda 1-2 gündür sürekli hareket var . ishal de değilim söylemesi ayıp. ama sürekli hareket var . bebiş olamaz değilmi bu :1shok:
canım bak resmini ekledim aşağıya istersen yine dene . verdiin link çalışmadı. yada hangi figürleri istersen söyle ben oluşturayım senin için.
http://i0903.hizliresim.com/2009/3/23/2425.jpg
ELACIM o gögüs sızlaması bendede oluyor. endişelenme cnmmm mehayda haftasonu girdi cnm
Kızlarrrrr doktordan geliyoruzzzz kaydirigubbakcemile
Yaa ne anlatmalıyım bilmiyorum. Hangi kelimeleri seçmeliyimde bu yaşadığım duyguyu anlatmalıyım bilmiyorum. Bu çok büyük bir mucize senağlama
Cinsiyetini söylemedi ben tahmini sordum doktorun. Kız olabilir ama 1 ay sonra kesin olanı söylerim dedi. Bizimkide uyudu ilk başta çikolata ve meyvesuyu içtik sonra yeniden denedik :) Bu arada kamerayada çektik görüntülerini. Allah sonuna kadar bebeklerimizden ayırmasın bizi :Saruboceq:
Hepinize sevgiler a.s.
Bu arada çok komik bişey oldu. Doktor bebeği sallıyor beni öksürtüyor uyanması için. Bebek kıpırdıyor ve eş zamanlı olarak bebek ağlama sesi geliyor. Bizim bebek duruyor seste duruyor. kaydirigubbakcemile3 Ben doktora ses efektimi veriyo bu makine dedimmmm :roflol:
Doktorda yok artık yan odadan geliyor dedi. Meğer yan tarafta çocuk doktoru varmış :roflol::roflol:
kızlar zeytinyagı içmeyi denedinizmi kabızlık için ben çok kötü olursam içiyorum işe yarıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?