2009 Ekim Anneleri

green olive hemşerim naptın doktorda bugün merak ettim geçmiş sayfalara bakamadım yazdınmı bilnmiyom ama bebiş napıyo

YAZDIM TATLIŞIM.. ÇİĞDEM HANIM ÇOOKK İLGİLENDİ SAĞOLSUN. tESTİMİZİDE YAPTIK SONUCU YARIN ALACAĞIOM. BU ARADA DOĞUMU SORDUM NORMALDE SEZERYANDA 1300 TL MİŞ ÖZEL ODA VE EPİDURAL DAHİL. SENİNDE BİLGİN OLSUN.
ENSE KALINLIĞINI ÇİĞDEM HANIM ÖLÇTÜ. KAN TESTİ İÇİN KIBRIS ŞEHİTLERİNDEKİ YAŞAM LABORATUARINA GÖNDERDİ. ORAYADA 70 TL VERDİK. BİLGİNN OLSUN ŞEKERİMM..

kizlar sizlere guzel sohbetler dilerim ben arada gelirim :)) banyo ya gireyim sonra yemek falan anca yoksa kalkamayacagim yerinden öptüm sizi

aneyyyyy saat 6 olduu yuppiiiiii :)))
ben çıkıyorum kızlarr, öptüm sizleri...

ohh be iş saati bitti:lepi:
Herkese iyi akşamlar akşama bir ton ütüm var nete giremezsem artık yarın görüşürüz hepinizi öptümŞeniz

anladım canm ölede bölede 12 saat uyumasak kendimize gelemiyoz desene :))))
yaa cnm hep sorcam unutuyorum, bi dahaki kontrolün ne zaman? 2li testten sonra ne zaman çağırdılar?

ela benim randevum nisan 21 de , gecen hafta gitmistim ayin 16 sinda nerden bakarsan 5 hafta sonraya denk geliyor aslinda 1 ay arayla olacaktida doktor tatile cikiyormus nisanin ortasinda o nedenle 1 hafta gec olacak :)

ilkaycım al bendende o kadar tatlım uyumaktan şişcez ama yemek hususu ince ayrıntı yaptığından banada yollasana mikser durmuyo kalkıp yemek yapayımm

canim benim ya size kiyamiyorum bir cogunuz bu bunaltilardan artik bir hal oldunuz gececek elbet az kaldi cok az kaldi , yakinimda olsaydin canim sanada yemek yollardim ben ah iste mesafe var ama korgoyla gondereyim kiz eksimezsse yemek gidene kadar gerci o yemek varincaya kadar yinecek hali kalmaz :))))))) bu defa gorunce bulanirsin ayyyyy

green tatlım baya şey öğrenmişin yahuuu ikili testi nimi kıbrıs şehitlerinde yaptırdın canım sağol canım beni bilgilendirdiğin için çarşambayı iple çekiyorum tatlım öle diyim sana çook heycanlıyım acaba banada tahmini bi cinsiyet slermi dersin ne yaptında söledi sana meaklı kokoş hamiş seni

green özel hastane fiyatımı bu bana bayaa ucuz geldi ne güzel ya keşke buralarda da öyle olsa fiyatlar, bende özelde yapmayı düşünüyorumda doğumu.....

ben ikili test için 130tl vericem çarşamba günü green çok ucuza yaptırmışsın valla keşke burdada öle olsa ya neyse saglıklı olsunlarda hadi iyi akşamlar kıslar bende çıkıyorum

ikili test çok önemli demi inş. hepimizin ii çıkar greencim ne zaman alcan sonuçları tatlişkom

ilkaycım düşünüp teklif etmen yeter tatlım eşimin annesi her akşam bize ya yemek yolluyo yada gelip yapıyo yada o da olmadı bizi oraya çağırıyo annemiz hallediyo tatlım yakınlarda seninde annen veya kayınvaliden yokmu tatlım

taaaa 4 nisanda randevum
özledim bebişimi görmek istiyorum artık merak ediyorum büyümüşmü ne yapıyor gamyoncuiremsu

canım ikinci bebeğinide inş. allah sana bağışlar
ii akşam lar tatlım bye

ben varım canım ama eşim evde burralara yazarken cekemıyor kıskanıyor beni sizlerdenkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…