2009 Ekim Anneleri

ya bende özben yatmadan yazamıyom çünkü bütün gün zaten yazışıyonuz akşam bari iki saat benle otur diyo HAHAHAHAHHHHHHHHHHH

gızemcım eşin sensiz nasıl yatıyor benimki ben uykum yok desem de beni surukleyerek yatmaya goturur kaydirigubbakcemile

gızemcım eşin sensiz nasıl yatıyor benimki ben uykum yok desem de beni surukleyerek yatmaya goturur kaydirigubbakcemile

canım benim eşim erken yatıyor baya işi çok yoğun ve çok yoruluyor ee ben de çslışmıyom evdeyim öle olunca sabah zaten 11-12 de kalkıyom onun yattığı saatte yatamam ki o yatıyo ben arkadan ona eşlik ediyomhihoyyyt:asigim:

yaa sende evdesin dmi gündüz neden karışıyo anlamadı bebek olunca napcak bebek her onun istediğinde yatamayacakki

şimdi beraber yatmak istiyor bebek olunca da mevlam gorelım neyler neylerse guzel eyler dimi

selam kizlar. gizemcim green olive yasam labaratuarindan bahsetmis. Ben izmirdeyken butun tahlillerimi oraya yaptirdim. cok guzel bi yer. cok memnun kalacaksin gidersen. acayip hizli calisiyorlar ve elleri cok hafif kan alirken falan. aklinda bulunsun canim.

Buarada kizlar 11. haftada artik bebegin cinsiyeti olusmaya basliyormus. yani 11. haftadan sonra bakarsa doktorlar belki bi ihtimal kiz erkek diye soyliyebilirler. ay cok heyecanli yaa.

hoşgeldiniz kızlar rockwellcim harbiden ii bi yermi bak şimdi greende orda yaptırdı hem iyi bir fiyatada yapıyolar o testi orda baya uygun ayy çarşambaya az kaldı çook heyecanlıyım canım meleğimi özledim :))) işte greene söylemiş kız olabilr demiş ama daha tam belli değil :))

Son düzenleme:
siz ayni doktora gidiyorsunuz degil mi canim? ben hic duymadim cigdem hanimi. bi meltem hanim duymustum ama cigdemi duymadim. Yasam vallaha super. iceri girince kalabalik falan yok cok nezih bi ortam. ben idrar tahlili yaptiracaktim su icip beklemem gerekti falan cok rahat bi ortamdi. dergiler var. yarim saate cikacak dediler bekliyebilirmiyim dedim tabi tabi dediler. genc kizlar calisiyor zaten iyi yani ortam. normalde ben biraz pahali derdim orasi icin ama cok iyiymis ikili test fiyati.

evet tatlım öle çok pahhalı değil biz aynı doktora gidiyoruz gazi hastanesinde belki ondan duymamışsındır inş. aynı gün doğurcaz onla kaydirigubbakcemile3 şaka tabi bende ilk bi duydum çok şaşırdım vallla ama ii aslında o bi çok şeyi öğrenmiş

Son düzenleme:
senin randevun 2 gun sonra oylemi gizos? gizos diyorum kizmazsin insallah :)) az kalmis eger oyleyse. cok sanslisiniz canim turkiyede. cok guzel ilgileniyorlar ve butun sorular yanit buluyor. parayi veren dudugu calar misali oluyor biraz ama malesef duzen boyle.

gizoş demene neden kızyım benim zaten tüm dostlarım ban agizoş der ondan kızmam tatlım senin tam isim ne şekerim hemşerim bak izmire geldinmi bana gelmezsen sana çok darılırım haa bende gelcem alışverişe gitcez hem :)))

benim ismim Gulden canim. izmire du bakayiiiiiim herhalde 2010 agustos gibi gelirim ve 2-3 ay kalirim. normalde 6 ay kaliyorum 2 senede bir gidip ama bebisle cok zor olur annemde bu sefer. buyuyecek gidene kadar ama yinede olmaz. cocuk duzenini ister. mutlaka gorusmek isterim canim. soyle bi yemek yeriz once sonrada alisveris :))

güldencim valla her zaman kapım açık beklerim benim burdan alsancak yakın kemeraltı yakın bebişleri alır çıkarız hele bide hava güzelse süper olur ayyy düşünmesi bile hoş inş. hayırlısı ile kucaklarımıza alırız

evet canim insallah. bizim esimin isinden dolayi tayin durumumuz var aslinda izmire. insallah izmir cikar da 2 sene falan bizde alsancakta oluruz. izmir olmasa da almanyaya falanda raziyim hic degilse yakin turkiyeye. cok zevkli oluyor oyle yuruyup gezmesi izmirde. gelir gelmez hemen kendimi atiyorum alsancaga zaten. karsiyaka dogumluyum ama is hayatindan dolayi alsancagi cok severim.

canım sen o zman benim buralarıda bilirsin ben kahramanlar fuar kapısı varya hemen orda evim bak beklerim valla her zaman bizim belki gelmemiz imkansız ama geldinmi bilki burda bir arkadaşın dostun kardeşin neyin olarak grürsen varım ben bak arkidiş olcek hem bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…