bulcuk hadi hayırlısı bakalım bebişini göreceksin ne güzel bize güzel haberler getir.
bende cumartesi gittim inanamadım ya baş popo mesafesi 3,18 cm ve kollar bacaklar haretleri izletti dr kalp sesinide tabi. bizde cep telefonuna çektik sizde çekin merak aden annanneler, babanneler görünce mutlu oluyo. ufacık şey nasılda güzel hareketli ya maşallahhhhhh. dr ense ölçümü için 2 hafta sonra tekrar gel dedi şimdi tam ölçüm alamam dedi. megadyn verdi folici bıraktım. istediğini ye teksindiğin şeyleri zorlama ilerde yersin dedi. herşey yolunda inş. taramalarda iyiçıkar. megadyn de sağolsun hemen bağırsakları hızlandırdı bünyem alışır sanırım zamanla.
Günaydın kızlarrrhihoyyyt keyifler nasıl bakalımyerimseniben
bulcukcum şurda akşama ne kaldıkaydirigubbakcemile3 güzel haberlerle geleceksin inşallah:Saruboceq:
QUOTE]
günaydın canım
evet ne kaldı şunun şurasında 10saat varrr kaydirigubbakcemile3
çok tatlı ya ayağını falan itiyo. evet magadyn vitamin canım elevit gibiGünaydın kızlarrrhihoyyyt keyifler nasıl bakalımyerimseniben
bulcukcum şurda akşama ne kaldıkaydirigubbakcemile3 güzel haberlerle geleceksin inşallah:Saruboceq:
fatımacım çok sevindim hadi gözün aydınkaydirigubbakcemile5 maşallah bebeğine hareketliymiş epey
megadayn vitaminmi?
haklısın senide 2 hafta sonra çağırır erken daha ama bebeğigörmek için gitmekte güzel. Eşim heyecandan herkese dinletti hatta bi ara ekranı kapattı ben göremedimkaydirigubbakcemile3ayy ne güsel görmüşün bebişini evet iyi fikir telefona çekmek
bende akşam gidicem ama 2hafta sonra gel der kesin banada testler için falan daha yapmaz diye düşünüyorum ama bellide omaz tabii
çok tatlı ya ayağını falan itiyo. evet magadyn vitamin canım elevit gibi
haklısın senide 2 hafta sonra çağırır erken daha ama bebeğigörmek için gitmekte güzel. Eşim heyecandan herkese dinletti hatta bi ara ekranı kapattı ben göremedimkaydirigubbakcemile3
günaydınlar sevgi kelebeklerim .nasılsınız.benim pazar günü kanamam oldu minik nohutum korkuttu bizi ama şükür bir şey yokmuş.hemen aradık doktorumu pazar diye izinliydi tabi.hemen gelin bakim dedi sağ olsun biz hastaneye gidene kadar doktorum gelmiş yazık bizi kapıda bekledi.hemen muayne etti bebişimin herşeyi normal oynuyo hafifçe .ben sakinleşeyim diye kalp sesini de dinletti ayyy çok güzeldi ayrılmak istemedim ordan .keşke evdede ultrasyon cihazı olsa hep izlesek bebişlerimizi. doktor baktı önemli birşey yok dedi.kan fazla birikmemiş içeride.ben geçen gün çok ayakta kalmıştım o yüzden olmuş.biraz evi toplayım toz aldım sanırım ondan oldu o gün hiç dinlenememiştim .ama artık hiçbirşey yapmıycam ev pis kalsın banane .bebişimden önemli dedğil hiçbirşey.15 gün yatak ıstirahati verdi nisan 9 da da kontrol ve 2li test için tekrar gidicez.inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz testlerimizden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?