2009 Ekim Anneleri

beryalcim geçmiş olsun cnm, yorma kendini bırak temizliği falan...
ben evde doğru dürüst hiç bi iş yapmıyorum, güç sarfediyorum diye eve makinayı bile eşim tutuyo :))
eşin biraz idare etsin şunun şurasında 6 ay kaldı, idare edemessede ev pis kalsın birinden sonra yardım alırsın...

Herkese günaydınhihoyyyt

Beryal çok geçmiş olsun cnm boşver yaa evi falan ben bıraktım zaten hepsini birden yapmaya da halim yokkiii

aynen bende zaten işyerinde oturarak çalışıyorum hafta snuda eşimle birlikte temizlik yapıyoruz zaten azcık yorulsam belim ağrıyo oturmak istiyorum istesemde yoramıyorum kendimi.

sağol canım bıraktım zaten yapmıycam artık.çok korktum pazar günü.

çok teşekkür ederim canım .sağolun :1hug:

Herkese günaydınhihoyyyt

Beryal çok geçmiş olsun cnm boşver yaa evi falan ben bıraktım zaten hepsini birden yapmaya da halim yokkiii

sağol canım .bende bıraktım bu bana ders oldu yapmam bir daha zaten tövbe ev dursun bebişim daha önemli.

günaydın hatunlarrr

geçmiş olsun beryalcımmmmm

gözünaydın fatımacımm maşallahhh

bende yarın sabah görücem kuzumuu çok heyecanlıyım bugun hemen bitiverse
delikafadulden

Günaydın handan sen testleri yarın yaptıracakasın sanırım. inşallah herşey çok güzel gidiyordur.

günaydın hatunlarrr

geçmiş olsun beryalcımmmmm

gözünaydın fatımacımm maşallahhh

bende yarın sabah görücem kuzumuu çok heyecanlıyım bugun hemen bitiverse
delikafadulden

teşekkür ederim canımcım .inşallah testlerimiz hepimizin iyi çıkar .kaydirigubbakcemile5

selam kuşlarrr...yürüdük yürüdük geldiikk...beryalim geçmiş olsun canım..ben de hamişşliimi öğrendiğimdenberi daha hiç ewi süpürmedim..kocim süpürüyo..ben bi tek wiledayla alıyorum..çok içime siniyomu sinmiyo..ama napiimm ,ayıplayan ayıplasın walla..:icecream:

günaydın güzel anneler...handancım demek büyük gün yarın bende cuma gidicem şimdiden heycan yapıyorum inşallah hiçbirimiz sorunla karşılaşmayız...ben cinsiyetinide çok merak ediyorum ne yalan söyliyim inşallah söyler ama benim dr da söyliycek göz yok kesin emin olana kadar....handancım sende gidince sor bakalım söyliycekmi...

beryalcim canım çok geçmiş olsun ...dayanamıyoruz temizlik yapıyoruz yapmamamız lazım aslında...bende geçenlerde cam sildim yavaş yavaş...çok kirlenmişlerdi dayanamadım...sonrada pişman oldum ama ne yapıyım yapmadan olmuyo...

bide bahar temizligi var şimdi salonu boyucak kocişim sonra koltuk yüzleri yıkanıp takılcak gümüşlükler boşalıcak silinicek halılar yıkamaya verilicek camlar silinicek allah allah çookk iş ver yavaş yavaş yapıcam artık kocişimle napım her hafta sonu yavaş yavaş yaparım

benimde hiç içime sinmio detaylı temizlik yapamıyorum amaa artık düşük tehlikemiz geçti çok şükür yavaş yavaş yapabiliriz

ya şükürler olsun ya..zaman ne güzel ne hızlı geçiyo...daha yeni yeni tanışıyoduk..her geçen gün yeni birisi ekleniyodu aramıza..şimdi tamamız..keseleri gördük..kalp atışlarını da..şimdi cinsiyet telaşımız başladı..birlikte daha da güzel kıslar bu hamişşlik..:CüvCüv: a.s.

sormazmıyım zeynepcim sorucam inş gösterir bebişim bende çok merak ediyorum ama sanmıyorum söylüceni kesin görene kadar sölemiolarmış

efet zuzucum yaaa çok güsel arkadaşlık kurduk şaka maka 3.ayımız bitti bebiş ne kadarlık diene 3 ay bitti diince bi tuhaf oluyorum daha 5-6 haftayım gibi gelio bana:)))) inşallah hep güsel haberler vericez birbirimize:)

handancım büyük temizlik için kadın alsan canım..öyle her haftasonu çok yorar..kafa olarak da yorar,bitmek bilmeyen bi temizlik...bi seferlik alırsın temizliğe kadın,haftasonları kocanla elele gezmek warken şu bahar günlerinde tıkılma be yawrum ewe

bizim arkadaşa geçenlerde ikili testte erkek demiş dr u inşallah bizede söylerler sanki söyleseler ne olur dimi...

zuzucum gerçektende birbirimizle dertlerimizi mutluluklarımızı paylaştıkça daha bir huzurlu oluyoruz...inşallah sonuna kadar hep iyi haberler getirirz birbirimize...

beryalcim geçmiş olsun canım çok şükür şimdi ikinizde iyiyisiniz aman canım dikkatli olmalıyız yormamalıyız kendimizi yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…