selam kuşlarrr...yürüdük yürüdük geldiikk...beryalim geçmiş olsun canım..ben de hamişşliimi öğrendiğimdenberi daha hiç ewi süpürmedim..kocim süpürüyo..ben bi tek wiledayla alıyorum..çok içime siniyomu sinmiyo..ama napiimm ,ayıplayan ayıplasın walla..:icecream:
beryalcim geçmiş olsun canım çok şükür şimdi ikinizde iyiyisiniz aman canım dikkatli olmalıyız yormamalıyız kendimizi yerimseniben
sağol canım .çok teşekkür ederim artık daha dikkatliyim zaten yaz temizliğimde bitti ellemem artık hiçbir şeye.
bu arada cinsiyet ve 2 li test telaşımız var bir dahaki aya hepsi tamam olur inşallah.cinsiyetleride 2 li test sonuçlarında öğrenmiş olucaz.hayırlısı olsun inşallah allah herkesin gönlüne göre versin .
dr bana solemedi cinsiyeti 2 li taramada :1no2:
ben yarın sabah yaoptırıcam buket sen yaptırdınmı ?
canım şimdi daha belli olmaz 3 buçuk yada 4 aylıkken belli olur zaten şu an 3 aylığız çoğumuz 1 ay içinde yada engeç 1 ay sonra çoğumuzun belli olacak bebişlerimizin cinsiyeti.senin için daha erken canım nisan ortası gibi kontrole gidince belli olur inşallah.
sağol canım .çok teşekkür ederim artık daha dikkatliyim zaten yaz temizliğimde bitti ellemem artık hiçbir şeye.
bu arada cinsiyet ve 2 li test telaşımız var bir dahaki aya hepsi tamam olur inşallah.cinsiyetleride 2 li test sonuçlarında öğrenmiş olucaz.hayırlısı olsun inşallah allah herkesin gönlüne göre versin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?