2009 Ekim Anneleri

evet zuzucum ya böyle birlikte paylaşa paylaşa zamanı çabuk geçiriyoruz ne kadar güsel
işallah doğdukdan sonrada burda miniklerimizden bahsederiz

dogru söylüosunda zuzucum burda bi kadın temizligide ortalama 80-90 ytl gelio o parayı bebişime saklarım temizlige vericeme bide içime sinmez başkasının yaptıgı zaten halı yıkatmak ortalama 200tl tutuo boşuna masraf yapmamak lasım ki izinde rahat rahat bakım bebişime:)) bide zaten havalar çok güzel degil burda cumartesi bi yürüyüşe çıktım rüzgar yedim hala hastayım yani

slm merhabalr.ben 20 yaşındaım ve 12 haftalık hamileyim.ekimn2 sinde felan doğumun.yanlzı şu hödükleşio olayı beni üzdü kızlar ya.bana ondan başka yardım edecek kimse yokkimirmirmirmir

Ne güzel ya temizlik filan yapıyosunuz ben kolumu kıpırdatmak istemiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi üstüne üstlük bi de aöf sınavlarına çalışıyorum amaaaaannn bebeğimle lisans tamamlıcam bu gidişle :CüvCüv:

iremcim bende aöf sınavlarına çalışıyorum çok az kaldı napcam bilmiyorum yeteri kadar çalışamıyorum akşam eve gidince halim kalmıyor anca haftasonları oda az az offf bu son sene bi bitirseydim seneye bebişle hiçç çalışamam bu son şansım

sağol canım .çok teşekkür ederim artık daha dikkatliyim zaten yaz temizliğimde bitti ellemem artık hiçbir şeye.
bu arada cinsiyet ve 2 li test telaşımız var bir dahaki aya hepsi tamam olur inşallah.cinsiyetleride 2 li test sonuçlarında öğrenmiş olucaz.hayırlısı olsun inşallah allah herkesin gönlüne göre versin .

dr bana solemedi cinsiyeti 2 li taramada :1no2:

dr bana solemedi cinsiyeti 2 li taramada :1no2:

canım şimdi daha belli olmaz 3 buçuk yada 4 aylıkken belli olur zaten şu an 3 aylığız çoğumuz 1 ay içinde yada engeç 1 ay sonra çoğumuzun belli olacak bebişlerimizin cinsiyeti.senin için daha erken canım nisan ortası gibi kontrole gidince belli olur inşallah.

bazılarına soyleniomus ya tahmini bisey

cinsiyetini bende çok merak ediyorum bazen erkek olsun bazande kız olsun istiyorum iyice karıştı duygularım

erken yumurtlamışsındır buketcim ondan sata göre büyük çıkar bak ablamım sat 26 aralık benim 28 aralık normalda aramızda 2 gün var ama onun bebiş benimkiden 1 hafta büyük ultrasonda çünkü erken döllenmiş doktor öle dedi:)

inşallah hepimizin temiz çıkar pempecim saol canım o test bu test derken dogurcaz galiba:))

benimde içime bi kız bebişim olcak bi erkek olcak doguyo bu aralar hiç bişi hissetmiom hayırlısı olsun hepimiz için

BERYALİM BU AY BU TELAŞ BİTCEKDE ÖNÜMÜZDEKİ AY BİŞEY OLMUCAKMI SANIYON:mymeka: BU SEFERDE 3LÜ TEST VAR 16-18 HAFTALARDA GÜLOMMkaydirigubbakcemile2

kızlar merhaba sormayın başıma geleniii
dün akşam kocişimle gülüşüyoduk kii birden bişeyin geldiğini hissettş,im lavoboya gittim kahverengi akıntı yoğun gelmiş hemen telaşlandım doktorumu aradım sağolsun yer gel bakalım dedi... tabi nasıl sabah oldu bilmiyorum. uykucu ben yatamadım sabaha kadarr.. hep bi endişe bebişime bişey mi oldu korkusuyla sabah doktorumuza gitti.. Allaha şükürler olsun ki kalbi atıyor ve iyidi... kereta korkutmuş sizi annesi bişeyciği yok dedi. olurmuş böyle şeyler... ayakları elleri herşeyi belirginleşmiş.. yaramazlık yapmaya başladı bizimkii ama onu kaybetmek korkusu çok kötü bişey yaa Allah hepimizin bebişini korusun. onları bizden ayırmasınnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…