2009 Ekim Anneleri

umarım oyledir handancım.dr icini ferah tut bisey yok dedi ama.bide ikili taramayla kanı aynı gun yapmadı ya umarım sorun cıkmaz :1hug:

2li test temiz çıkarsa 3lü teste gerek görmeyebiliomuş doktorlar çünkü bişey varsa allah korusun 2lide zaten çıkıomuş belki yaptırmayız 3lü test ne bilim

BERYALİM BU AY BU TELAŞ BİTCEKDE ÖNÜMÜZDEKİ AY BİŞEY OLMUCAKMI SANIYON:mymeka: BU SEFERDE 3LÜ TEST VAR 16-18 HAFTALARDA GÜLOMMkaydirigubbakcemile2

haklısın canım .inşallah hepimizin test sonuşları iyi çıkar hayırlısıyla ekim ayında bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

esmacımm geçmiş olsun cnm, senin çocuk bayaa yaramaz olcak sanırım:ecrin_bebek:
cnm kendini yordunmu? bol bol dinlen, işi falan sallamayerimseniben kendine ve yeğenimize dikkat et cnm, Allah yaşatmasın böyle bir korku daha:Saruboceq:

esmacım geçmiş olsun canım
allahım birdaha böyle bir korkuyu ne sana nede bize hiç birirmize yaşatmasın Allahım sen koru yarabbim.

2li test temiz çıkarsa 3lü teste gerek görmeyebiliomuş doktorlar çünkü bişey varsa allah korusun 2lide zaten çıkıomuş belki yaptırmayız 3lü test ne bilim

handancım bu konuda ben çok muallaktayım, her doktor kendine göre farklı prosedür uyguluyo...
bazı doktorlarda 2li teste gerek görmeyip sadece 3lü test yapıyolarmış, nette bi yerde okumuştum en çok tercih ettikleri sadece 3lü testmiş, arkasından takip eden ise hem 2li test hemde 3lü testi yapmakmış, en az uygulanan ise sadece 2li testi yapmakmış.
doktorlarımıza güvenmekten başka seçeneğimiz yok sanırım, Rabbim hepimize yardım etsin:Saruboceq:

haklısın canım .inşallah hepimizin test sonuşları iyi çıkar hayırlısıyla ekim ayında bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

amin kuşum aminn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar merhaba fazla uğramadığım için beni hatırlamayabilirsiniz.bilmiyorum haberiniz varmı ama ben biraz önce başka bir topikte okudum ncinar arkadaşımızın kanaması varmış hastanede yatıyomuş hep birlikte dua edelim ALLAH onu ve bebeğini korusun inşallah:Saruboceq:

fatoşcum buralardasın ama yazmıyon datlummm :)))

ben seni çok iyi hatırlıyorum cnmyerimseniben seni unutmak ne mümkünkaydirigubbakcemile3 ceren ismini çok severimde:1hug:

Allahım ncinar arkadaşımıza yardım etsin, hakkında hayırlısını nasip etsin, evlat acısıyla onu sınamasın inşallah:Saruboceq:
Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydinnnnnnnnnn herkeseeee! vissss cokkk yazmissiniz okuyamadimm iki gündürde yokum :)))

nasilsiniz bugün ne var ne yok ekim annelerii? keyifler nasil? ben cok iyiyim bugün hamileligimden beri ilk kez bugün kendimi güzel hissediyorum ve daha cok enerjiim var.
ay kizlar dün arkadasim rahatsizlandi karnindaki sancilar cok feciydi ayaga kalkamadi resmen, acile götürdük. 14. haftasinda. rahim büyüdükce sizlatiyor iste.. doktor ultrasondan bebege bakti. cinsiyetini bilmiyorduk biz. kendi doktoru 16. haftanda derim demisti 3 hafta önce. bu acildeki doktorda evet kiziniz iyi gözüküyor dedi size hap verim dedi agrtilar icin dedi ahahhaahah kiz bi sasirdi nee kizinizmiii ayy kizmiii dyie ahahahahah hepimiz sasirdik. burda doktorlar 16. haftasindan önce kesinlikle demiyorlar cünkkü adam sakkk diye dedi ahahahhha

haklısın elalıcım doktorumuza güvenmekten başka çare yok her kafadan bi ses çıkıo nette türlü türlü şeyler yasıo çok okuyuncada kafa iice karışıo

ayy ne güsel fatoş yaaa nemde örenmek istiom çok heyecanladım ne güsel bi duygudur yaaaa:))))))))))))maşallah bebişe göstermiş kendini

:roflol::roflol:anacım bizde böle boşboğaz bi doktor bulmak için acilemi gitsek:roflol:

Handancım,elacım,pembeinci çok teşekkür ederim kızlarrr. Rabbim bi daha yaşatmasın kimseyeee sağlıcakla doğururuz inş. bebişlerimiziii...

amin esmacım amin...

kızlarr yimek yimeye gidiyok bizz :)) gelince görüşürüz fıstıklar...
muccuk size ve pıtırcıklarınıza :))))

:roflol::roflol:anacım bizde böle boşboğaz bi doktor bulmak için acilemi gitsek:roflol:

ahahha valla kala kaldik kiz sancidan agliyor resmen adam kiziniz diyince hem gülme krizine girdi hem agliyor hem sancisi var ahahahaha bi acayip olduk valla. darisi basimizaaaa kizlarrrrrrrrrrrr . onun ilk haftadan beri asiri derecede migdesi bulandi. birbirimizi hep kiyasliyorduk cinsiyet icin. ögrenince diye. o bastan beri kusmaktan artik kizcaz 8 kilo verdi. ben hic kusmadim kustum tabi ama böyle ara ara cok az. bakalim benimki ne olacak. kendimi onun yerine koydumda orda bi an sevincten uctum ya. tabi farketmez saglikli olsun bebislerimiz ama kiz lafini duyunca bi acayip oldum cok severim kiz cocukllarini. RABBIM hakkimizda hayilrisini versiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…