erken yumurtlamışsındır buketcim ondan sata göre büyük çıkar bak ablamım sat 26 aralık benim 28 aralık normalda aramızda 2 gün var ama onun bebiş benimkiden 1 hafta büyük ultrasonda çünkü erken döllenmiş doktor öle dedi:)
BERYALİM BU AY BU TELAŞ BİTCEKDE ÖNÜMÜZDEKİ AY BİŞEY OLMUCAKMI SANIYON:mymeka: BU SEFERDE 3LÜ TEST VAR 16-18 HAFTALARDA GÜLOMMkaydirigubbakcemile2
kızlar merhaba sormayın başıma geleniii
dün akşam kocişimle gülüşüyoduk kii birden bişeyin geldiğini hissettş,im lavoboya gittim kahverengi akıntı yoğun gelmiş hemen telaşlandım doktorumu aradım sağolsun yer gel bakalım dedi... tabi nasıl sabah oldu bilmiyorum. uykucu ben yatamadım sabaha kadarr.. hep bi endişe bebişime bişey mi oldu korkusuyla sabah doktorumuza gitti.. Allaha şükürler olsun ki kalbi atıyor ve iyidi... kereta korkutmuş sizi annesi bişeyciği yok dedi. olurmuş böyle şeyler... ayakları elleri herşeyi belirginleşmiş.. yaramazlık yapmaya başladı bizimkii ama onu kaybetmek korkusu çok kötü bişey yaa Allah hepimizin bebişini korusun. onları bizden ayırmasınnn...
2li test temiz çıkarsa 3lü teste gerek görmeyebiliomuş doktorlar çünkü bişey varsa allah korusun 2lide zaten çıkıomuş belki yaptırmayız 3lü test ne bilim
haklısın canım .inşallah hepimizin test sonuşları iyi çıkar hayırlısıyla ekim ayında bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
rica ederim canım ne demek. her zaman seve seve yardımcı olurum.bilgisayardan anlarım biraz öğünmek gibi olmasın. meraklıyımdır yani . yerimsenibenSanırım başardımm sana çooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk teşşekürler canım çok sağol:1hug:a.s.
arkadaşlar merhaba fazla uğramadığım için beni hatırlamayabilirsiniz.bilmiyorum haberiniz varmı ama ben biraz önce başka bir topikte okudum ncinar arkadaşımızın kanaması varmış hastanede yatıyomuş hep birlikte dua edelim ALLAH onu ve bebeğini korusun inşallah:Saruboceq:
kızlar meraba 2008 ekim annesiyim
kızımla yarışmaya katıldım bize 10 puan verirmisiniz acaba
http://bebekvecocuk.milliyet.com.tr/?aType=KategoriResimDetay&ResimID=54971&KategoriID=148&CatID=6&Keyword=emine karatekin&ver=76
günaydinnnnnnnnnn herkeseeee! vissss cokkk yazmissiniz okuyamadimm iki gündürde yokum :)))
nasilsiniz bugün ne var ne yok ekim annelerii? keyifler nasil? ben cok iyiyim bugün hamileligimden beri ilk kez bugün kendimi güzel hissediyorum ve daha cok enerjiim var.
ay kizlar dün arkadasim rahatsizlandi karnindaki sancilar cok feciydi ayaga kalkamadi resmen, acile götürdük. 14. haftasinda. rahim büyüdükce sizlatiyor iste.. doktor ultrasondan bebege bakti. cinsiyetini bilmiyorduk biz. kendi doktoru 16. haftanda derim demisti 3 hafta önce. bu acildeki doktorda evet kiziniz iyi gözüküyor dedi size hap verim dedi agrtilar icin dedi ahahhaahah kiz bi sasirdi nee kizinizmiii ayy kizmiii dyie ahahahahah hepimiz sasirdik. burda doktorlar 16. haftasindan önce kesinlikle demiyorlar cünkkü adam sakkk diye dedi ahahahhha
:roflol::roflol:anacım bizde böle boşboğaz bi doktor bulmak için acilemi gitsek:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?