canım ıyı gectı alaha şükür. nisan 10 veya 11ınde ikili test için çagırdı. elini salladı. son anda cok duygulandım..darıı herkesın basına...senin ikili test tarıhın ne zaman canım... bu rada beryalcıgım gecmiş olsun.akıntı cok korkutucu birsey .bıdaha yasamayın. yormayın kendınızı kızlar..nisasum canım dün kontrolün vardı nasıl geçti .nasılsın bebiş nasıl tatlım
canım yorma kendını benım evımd eoyle ama spürgeyı elıme almadım.ben ütü bıle yapmıyorum. hiç ..kendınıze dıkkat edın...kızlar merhaba sormayın başıma geleniii
dün akşam kocişimle gülüşüyoduk kii birden bişeyin geldiğini hissettş,im lavoboya gittim kahverengi akıntı yoğun gelmiş hemen telaşlandım doktorumu aradım sağolsun yer gel bakalım dedi... tabi nasıl sabah oldu bilmiyorum. uykucu ben yatamadım sabaha kadarr.. hep bi endişe bebişime bişey mi oldu korkusuyla sabah doktorumuza gitti.. Allaha şükürler olsun ki kalbi atıyor ve iyidi... kereta korkutmuş sizi annesi bişeyciği yok dedi. olurmuş böyle şeyler... ayakları elleri herşeyi belirginleşmiş.. yaramazlık yapmaya başladı bizimkii ama onu kaybetmek korkusu çok kötü bişey yaa Allah hepimizin bebişini korusun. onları bizden ayırmasınnn...
CEVAP VERİN KIZLAR?kızlar doktor ,ikili test tarihini verirken idrara sıkışık gelmenizi söyledimi doktor? ikili test olanlar alttanmı baktı doktor?
ben seni çok iyi hatırlıyorum cnmyerimseniben seni unutmak ne mümkünkaydirigubbakcemile3 ceren ismini çok severimde:1hug:
Allahım ncinar arkadaşımıza yardım etsin, hakkında hayırlısını nasip etsin, evlat acısıyla onu sınamasın inşallah:Saruboceq:
Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ya aslinda bana sorarsan doktorlar 13-14. haftada görüyorlar nede olsa profesyoneller bu doktor cok profesyonel emin olmadan asla söylemezelr. ve dediki 90 nin üzerinde dedi pipi yok didi :))))). ne bilim ya sok olduk suratimiza dogru kiziniz dedi kiza ahahahhahaa . bende heycanla bekliyorum icimden kiz geciyor rüyalarimda erkek görüyorum. :)). arkadasim durmadan eksi yedi bastan beri hep kustu asiri derecede ama dendigi gibi cirkinlesmedi en azindan simdi :)) sivilceleri cikti baya cildi bozuldu ama. bakalim hepsi hurafemi dogrumu.. 6 ekimde ikili testler var cok heycanliyim.. RABBIM evlatramiza saglikkk versin
sağol canım .çok teşekkür ederim artık daha dikkatliyim zaten yaz temizliğimde bitti ellemem artık hiçbir şeye.
bu arada cinsiyet ve 2 li test telaşımız var bir dahaki aya hepsi tamam olur inşallah.cinsiyetleride 2 li test sonuçlarında öğrenmiş olucaz.hayırlısı olsun inşallah allah herkesin gönlüne göre versin .
esmacim cok gecmis olsun dikkat et kendine. sabahi zor etmissindir canim benim.
icimizde nedense hep bir endise var.. ne zaman doktora gitsem bebegi gösterse ilk aradigim sey kalbi oluyor göremeyince hemen panikliyorum doktora söylüyorum. dinletiyor oda hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?