2009 Ekim Anneleri

bende şimdi çok duygulandım fatoşcum ya o anı düşündüm nası sevinir insan ya inş banada yarın söler doktorum 13.haftamız aslında söyleyebilir ya ne heyecanlıııı aglarım kesin ben

esmaa geçmiş olsun hayatım..haylaz korkutmuş anasını..ncinar ' ın da Allah yardımcısı olsun..inşallah bebişi bırakmaz onu...acıktım ben de..ama canım hiiçbişey istemiyo...

nisasum canım dün kontrolün vardı nasıl geçti .nasılsın bebiş nasıl tatlım
canım ıyı gectı alaha şükür. nisan 10 veya 11ınde ikili test için çagırdı. elini salladı. son anda cok duygulandım..darıı herkesın basına...senin ikili test tarıhın ne zaman canım... bu rada beryalcıgım gecmiş olsun.akıntı cok korkutucu birsey .bıdaha yasamayın. yormayın kendınızı kızlar..

[
canım yorma kendını benım evımd eoyle ama spürgeyı elıme almadım.ben ütü bıle yapmıyorum. hiç ..kendınıze dıkkat edın...

ESMA geçmiş olsun hayatım...ncinar ' ın da Allah yardımcısı olsun İNSALAH.

CEVAP VERıN KIZLAR?kızlar doktor ,ikili test tarihini verirken idrara sıkışık gelmenizi söyledimi doktor? ikili test olanlar alttanmı baktı doktor?

nisasum gözünaydın canım bebişini görmüşsün çok sevindim canım inş hayırlısıyla testlerinde güzel çıkar

ya aslinda bana sorarsan doktorlar 13-14. haftada görüyorlar nede olsa profesyoneller bu doktor cok profesyonel emin olmadan asla söylemezelr. ve dediki 90 nin üzerinde dedi pipi yok didi :))))). ne bilim ya sok olduk suratimiza dogru kiziniz dedi kiza ahahahhahaa . bende heycanla bekliyorum icimden kiz geciyor rüyalarimda erkek görüyorum. :)). arkadasim durmadan eksi yedi bastan beri hep kustu asiri derecede ama dendigi gibi cirkinlesmedi en azindan simdi :)) sivilceleri cikti baya cildi bozuldu ama. bakalim hepsi hurafemi dogrumu.. 6 ekimde ikili testler var cok heycanliyim.. RABBIM evlatramiza saglikkk versin

nisacım sıkışık gelmemi söylemedi drum..bi de ikili test kan testi zaten..alttan bakma yok

amin canım amin beni hatırlamanada sevindim:1hug:

icimizde nedense hep bir endise var.. ne zaman doktora gitsem bebegi gösterse ilk aradigim sey kalbi oluyor göremeyince hemen panikliyorum doktora söylüyorum. dinletiyor oda hemen

kıısss 6 ekimde olsa olsa doğumun olur kızzz,ikilisimi kalır ozamana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü

Zuzucum sorma hemde nasıl korkmakkk ayy çok zor yaa aklımdan bi sürü seneryo geçti..Allaha şükür herşey yolunda
nisacım sağol bitanem bende senin gibi süpürgeyi açmıyorum eşime açtırıyorumm yatıcaz 9 ay napalıımm bebişlerimiz iyi olsunda herşeye razıyım vallaa Rabbim onları bizden ayırmasın.

ya beryal ikili test sonucunda cinsiyette mi belli oluyo ki anlamadım ben
ilk defa duydum ve çok heycanlandımsositososito

icimizde nedense hep bir endise var.. ne zaman doktora gitsem bebegi gösterse ilk aradigim sey kalbi oluyor göremeyince hemen panikliyorum doktora söylüyorum. dinletiyor oda hemen

ben de öyleyim..o kalp atışıını görene kadar içim rahat etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…