bana doktorum ense kalınlıgına burun yapısına kemık yapısına bakacagını soyeldı sanırım daha net gözükmesı için ıstedı..ens ekalınlıgına baklır ıkılı teste ve artı kan ve ıdrar testıyle gıder kızlar sadece kan ve ıdrar degıl benım bıldıgım..nisacım sıkışık gelmemi söylemedi drum..bi de ikili test kan testi zaten..alttan bakma yok
alttan bakacak olsa sıkısık gel demezdı heralde..ama acaba her doktor alttanmı bakıyor dıye merak ettım...idrar ve kan aliyorlar saniyorum. ve altdan bakmiyorlar yani normalde oluyor benim bildigim tatlim
bana doktorum ense kalınlıgına burun yapısına kemık yapısına bakacagını soyeldı sanırım daha net gözükmesı için ıstedı..ens ekalınlıgına baklır ıkılı teste ve artı kan ve ıdrar testıyle gıder kızlar sadece kan ve ıdrar degıl benım bıldıgım..
alttan bakacak olsa sıkısık gel demezdı heralde..ama acaba her doktor alttanmı bakıyor dıye merak ettım...
[
sağol nisacım ne bileyim çok korkıyorum işte allahım hepimizi ve bebişlerimizi korusunyasemin hiç korkma bend eaynı korkular hep yasadım haala yasıyorum canım ama..bebek gayet guzel beslenıyor..görünce sasırıyprsun hcı buyumeyecak snaıyorsun ama beslenıyorişte..depolar yetiyor bebişi beslemeye bunları düşünme
nisacım sıkışık gelmemi söylemedi drum..bi de ikili test kan testi zaten..alttan bakma yok
zuzucum ikili testte sadece kan verilmio.bebisin ense kalınlıgı ile burun kemigi olcumu yapılıo. dr bana alttan baktı
afiyet olsun elalı güzel doyur pıtırcığı
CEVAP VERıN KIZLAR?kızlar doktor ,ikili test tarihini verirken idrara sıkışık gelmenizi söyledimi doktor? ikili test olanlar alttanmı baktı doktor?
amin canım amin beni hatırlamanada sevindim:1hug:
normal karnından bakar..sıkışık gidersen idrar torbası dolu olunca bebiş biraz daha yukarda oluyo ya daha net ense kalınlığı ölçümü yapar ondan demiştir..ense kalınlığına da bakılıcak tabi hepimizin,sen ikili test diye sounca ondan kan testi o demiştim ben..
aa bukettcim senin bebek baya büyük doktor neden alttan baktıki ya 7.hata dan itibaren herşeye göbekten bakılıyor diye biliyorum ben.
buket ben 13.haftamda gıdecegım sen yenı gıttın heralde ıkılı test için...
:CüvCüv: :CüvCüv:zuzum sagol bitanemmmmm...cok tatlısın
ayh biloorumm cicimmm..ikili teste gidince onların da yapıldıını..ben sadece ikili test denen şeyin kan testi olduğunu,kandaki free b-hcg we papp-a değerlerine bakıldığını söylemek istedimdiii...zuzucum ikili testte sadece kan verilmio.bebisin ense kalınlıgı ile burun kemigi olcumu yapılıo. dr bana alttan baktı
doyurdum geldim pıtırcığımı pek yiyemesemdekaydirigubbakcemile3
nisacım bana sıkışık mıkışık demediler, hatta hiç bişi demediler ben sadece açmı tokmu gelcem diye sordum farketmez dediler o kadaryerimseniben
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
zuzum peki sence sıkışıkmı gitsek yaw-tatlicadiarzu- dahamı iyi görünürkü acepCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?