2009 Ekim Anneleri

nisacım sıkışık gelmemi söylemedi drum..bi de ikili test kan testi zaten..alttan bakma yok
bana doktorum ense kalınlıgına burun yapısına kemık yapısına bakacagını soyeldı sanırım daha net gözükmesı için ıstedı..ens ekalınlıgına baklır ıkılı teste ve artı kan ve ıdrar testıyle gıder kızlar sadece kan ve ıdrar degıl benım bıldıgım..

idrar ve kan aliyorlar saniyorum. ve altdan bakmiyorlar yani normalde oluyor benim bildigim tatlim
alttan bakacak olsa sıkısık gel demezdı heralde..ama acaba her doktor alttanmı bakıyor dıye merak ettım...

[

4 nisanda dr randevum var ikili test için tarih vermemişti bana o zaman söyleyecek canım
Ben yemeğe gidiyorum görüşmek üzere arkadaşlar

normal karnından bakar..sıkışık gidersen idrar torbası dolu olunca bebiş biraz daha yukarda oluyo ya daha net ense kalınlığı ölçümü yapar ondan demiştir..ense kalınlığına da bakılıcak tabi hepimizin,sen ikili test diye sounca ondan kan testi o demiştim ben..

merhaba kızlar bugün tahlil için doktora gittim sonucu çok merak ediyorum bugünde serum bağladık hiç bi şey yiyemiyorum bu bulantılar mahveti beni bir an önce geçsin 10+2 günlük olduk allahım umarım geçer en yakın zamanda kızlar bebğim beslenmicek diye korkuyorum

yasemin hiç korkma bend eaynı korkular hep yasadım haala yasıyorum canım ama..bebek gayet guzel beslenıyor..görünce sasırıyprsun hcı buyumeyecak snaıyorsun ama beslenıyorişte..depolar yetiyor bebişi beslemeye bunları düşünme

sağol nisacım ne bileyim çok korkıyorum işte allahım hepimizi ve bebişlerimizi korusun

buket sana allttan baktıysa bana alttan bakmamak için sıkısık gel dedi kesin... neyse oyle ypacagız artık? alıstım bebeiş için sıkısmaya

zuzucum ikili testte sadece kan verilmio.bebisin ense kalınlıgı ile burun kemigi olcumu yapılıo. dr bana alttan baktı

aa bukettcim senin bebek baya büyük doktor neden alttan baktıki ya 7.hata dan itibaren herşeye göbekten bakılıyor diye biliyorum ben.

afiyet olsun elalı güzel doyur pıtırcığı

doyurdum geldim pıtırcığımı pek yiyemesemdekaydirigubbakcemile3

CEVAP VERıN KIZLAR?kızlar doktor ,ikili test tarihini verirken idrara sıkışık gelmenizi söyledimi doktor? ikili test olanlar alttanmı baktı doktor?

nisacım bana sıkışık mıkışık demediler, hatta hiç bişi demediler ben sadece açmı tokmu gelcem diye sordum farketmez dediler o kadaryerimseniben

amin canım amin beni hatırlamanada sevindim:1hug:

yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

zuzum peki sence sıkışıkmı gitsek yaw-tatlicadiarzu- dahamı iyi görünürkü acepCADIARZU

buket ben 13.haftamda gıdecegım sen yenı gıttın heralde ıkılı test için...

kızlar 2li test konusunu açıklıga kavuşturalim:) doktor önce ultrasonla bebişin ense kalınlıgını bi güsel ölçüyor sanırım burun kemigi felanda ölçülüyor bu degerleri bi kagıda yada sisteme giriyor sonra kan alınıyor kandaki deger ve ölüçüm degerleri sisteme işleniyor ve sistem risk degerini hesaplıyor

benim doktorum ölçümleri yapıp bi kagıda yazacak bu konuda uzman bi labratuara gidip kan vericem ve onlar sistemden hesaplıcak

aa bukettcim senin bebek baya büyük doktor neden alttan baktıki ya 7.hata dan itibaren herşeye göbekten bakılıyor diye biliyorum ben.

yok canım 13.haftaya kadar alttan bakmanın sakıncası yokmus.emin olmak icin ablamın ve arkadasımın doktorlarınada sordurdum onlarda aynı seyi soylediler a.s

zuzum sagol bitanemmmmm...cok tatlısın
:CüvCüv: :CüvCüv:

zuzucum ikili testte sadece kan verilmio.bebisin ense kalınlıgı ile burun kemigi olcumu yapılıo. dr bana alttan baktı
ayh biloorumm cicimmm..ikili teste gidince onların da yapıldıını..ben sadece ikili test denen şeyin kan testi olduğunu,kandaki free b-hcg we papp-a değerlerine bakıldığını söylemek istedimdiii...
kaydirigubbakcemile2

kıs çok sıkışık gidersek dr bastırdıkça yapıweririm diye korkuyorummkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…