2009 Ekim Anneleri

annat handanım annattt..bu delüler beni cahil sandııı:dilcikar: :icecream:

[ayh biloorumm cicimmm..ikili teste gidince onların da yapıldıını..ben sadece ikili test denen şeyin kan testi olduğunu,kandaki free b-hcg we papp-a değerlerine bakıldığını söylemek istedimdiii...
kaydirigubbakcemile2

hehe ne kızıon beaa alla allaaaaa laelaelaelaelae lülülülülülü

iyiyim sanirim canim , kendimi halsiz hissediyorum surekli off puff diyorum nedense icim daraliyor ,
disarda da yagmur yagiyor biraz gezssem iyi olurdu iki gundur disari cikmadim yagmur dinince cikarim artik bir ara , kizlar sohbet sanirim ikili test uzerine gidip geliyor , hayirlisi ile atlatirsiniz insallah

ilkaycım bence çok yatmaktan böle oluosun sen bende bu pazar kafamı kodum yattım kalktım yattım kalktım tv isledim yatarak felan böle bi uyuştum mayıştım sersemledim sen sabah erken kalkmaya çalış bence dinç olursun bak ben sabah 7 de kalkıom sıkıosa kalkmayım:)))

zuzum doğru diyonkaydirigubbakcemile3 zaten 2de bi çişim geliyokaydirigubbakcemile3
bide sıkışık olursak batırırız ortalığı walla:lepi:

Merhaba arkadaslar , günaydin :))) bana tunaydin size :)))
nasilsiniz ??

tünaydın ilkaycım, yağmurlu havalarda öle oluyo genelde banada :))
burası güllük güneşlik yürüyüş yaptım öğlende bacaklarım ağrımışdelikafadulden (pek bi nispet yapar gibi oldu sankii:sm_cool:)

Haklisin tatlim , gec kalkmamdan dolayi oluyor ozel isim olmadigi surece boyle yatiyorum oglene kadar , kalkinca canim birsey istemiyor ((( ah bir erken yatabilsem erken kalkacagimda ben geceleri 12 -1 den once yatmiyorum oturuyorum , yavas yavas saatleri artik erken yatmayaca calisacagim bundan sonra 11 den baslayim artik :) yavs yavas 9 kadar ineriz bende o zaman sabah 8-9 gibi kalkarim , gerci sabah 6 da bir kalkiyorum esim ve oglum kalkiyor okula gidecekler ise gidecekler o zaman 1 saat uyanik kaliyorum sonra geri hop yataga artik ne zaman uyanirsam :))) aman benim gibi yapmayin kotu boyle

elam benim icin hava hic fark etmiyor :)))))))) bu hamilelikte gercekten cok uyuyorum yoksa kendime gelemiyorum , ya bu bebek uykucu olacak yada tam tersi olacak , yürüyüs yapmak güzel olur gecen hafta hergun ogle sonu ben disardaydim iyi geliyor yavs yavas gezmek boyle belki ogle sonu tekrar cikarim bugun zaten daraldim evde

slm kısslar nasılsınız bi kacgündür giremedim..cok hastaydım..mide bulantılarım tam gecti derken tekrar basladı..niye anlamadım(((((

a,selam hosgeldin canim gecmis olsun , grip mi oldun yoksa ? bu bulantilari siz yasarken sanki bende yasiyormusum gibi banada artik gina geldi :))) ALLAH im artik dinsin bu bulantilar ekim anneleri rahata kavussun , seldus calisiyormusun evdemisin ,?

calısıyorum canım ya((( bugün öğlene kadardı..yeni geldim.dün de zaten izin almıstım yattım tüm gün.persemne test sonuclarını alacam insallah temiz cıkar yaaaa

günaydın kızlar ben geldim baya erkenciyim dimi bire geliyodu kalktım şaka gibi valla çalışan atrkidişler beni linç etcekler onlar sabahın bi köründe gidiyolar ben böle yatıyom yapcak işim yok ondan kızlar kızmayın bana

bulantılarım bitti ,artıkın keyfini çıkarcam diye şımarıyodum..dün akşamdan beri felaketim...kaç haftadır böyle olmamıştım...(((((

hosgeldin gunaydin gizemcim , :)))))))) bende yeni geldim bende yeni kalktim fazla olmadi sanirim ikimiz ayniyiz nasilsin ?

geçmiş olsun selduscum dikkat et kendine...
benimde bulantılarım azaldı tam anlamıyla geçmedi cnm...
biraz daha sıkmalıyız dişimizi meleklerimiz için :))

kıyamam sana canım benim bende bugün iyiyim bakalım şükürler olsun

iyiyim ilkaycım sağol sen nasılsın en azından ben tek değilim desene :))

ilkaycım gizemcim tünaydın erkencisiniz yine yerimseniben
bende karnımı doyurdum işyerinin bahçesinde yarım saat dolaştım bol bol oksijen aldım bugün hava çok güzel çünkü içim açıldı şimdi çalışmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…