2009 Ekim Anneleri

selam kizlar. erken kalktim bugun (8:03) bi bakinayim dedim ne yapiyor bizim hamisler. ben gec uykudayken falan surekli bacaklarimi germe hissi oluyor. neden acaba? sizdede oluyormu.

kızlaaar bas agrısı olan var mı bu haftalarda benim felaket sekilde basım agrıyor tasıyamıyorum basımı ya(((

güldencim
günaydın şekerim akşam bak ben yattım kalktım sende kalkmışn bu kadar erken ne kalkıyon kız yatsana yawww kaydirigubbakcemile5

az kaldı kızlar balayı ayımıza giriyoruz inşallah kurtulcaksınız

rockwel bendede oluyor canım baacak gıcıklıgı gibi bişe nası anlatsam nere koycamı bilmiyorum çok rahatsız edio hamişlikle ilgili bişedir normaldir:)

kızlaaar bas agrısı olan var mı bu haftalarda benim felaket sekilde basım agrıyor tasıyamıyorum basımı ya(((

hayatım internette okumuştum bu haftalarda başağrıları olabiliyomuş..şuan için benim yok şükür..( şimdi böööle dedim ya kesin bu akşam başlarr kaydirigubbakcemile3)

ayy seldus sorma bende öleyim baş agırısı beni öldürüyor bugun agrımıo çok şükür normalmiş oda bu haftalarda

bide benim burnumda kanıo bikaçgünde bir tansiyonum sınıra dayandı ama sınırı aşmadı inşallah aşmaz

calısıyorum canım ya((( bugün öğlene kadardı..yeni geldim.dün de zaten izin almıstım yattım tüm gün.persemne test sonuclarını alacam insallah temiz cıkar yaaaa

rapor al iyi olmadigin zamanlar canim , dinlen persembe gunu insallah guzel sonuclarini alirsin hayirlisi ile tatlim , bende dun aldim sonuclari guzel cikti darisi tum arkadaslarin basina

herkese selammm doyurduk karnimizii pek bisey yiemiyorum peynir domatesden baska :))

ne var ne yok? iki haftam kaldi bebisimi cok özledim ya bidahaki gittigimde kipir kipir olacakmi? 12. haftamda oluyorum.. arkadasinki 12. haftasinda kipir kipirdi.. ilkayimmmmmmmm nasilsin canim?
kiskandim valla seni canim keske bende uyuyabilsem (. sen gittiginde bebegin oynuyormuydu?

rapor al iyi olmadigin zamanlar canim , dinlen persembe gunu insallah guzel sonuclarini alirsin hayirlisi ile tatlim , bende dun aldim sonuclari guzel cikti darisi tum arkadaslarin basina

evet canım ya ben de onu soracaktım tam sana nasıldı sonucların diye...cok svindim maasallah bebişine ozaman..darısı basıma insallah..rapor alacam ama cocukların yazılıları var bırakamam simdi onları onlar da bitsin alacam sööle 10 gün falan..delikafadulden

kızlar baş ağrısı sabahtan öğleye kadar bende de had safhada (
nette normal yazıyo...

canım 10+4 te gördüm enson melekimi..doktor teyzesi dürtüncek kızdı poposunu döndü..elini kulağına götürdü :)) olur kıpır kıpır yawruşun daa

oooo masallah canim afiyet olsun benim canim birsey istemiyor , ne guzel dinc bir annesin umarim 9 ay boyle devam edersin tatlim

selam kizlar. erken kalktim bugun (8:03) bi bakinayim dedim ne yapiyor bizim hamisler. ben gec uykudayken falan surekli bacaklarimi germe hissi oluyor. neden acaba? sizdede oluyormu.
a,selam canim , senin orda sabah suan gunaydin , aynisini bende hissediyorum bacaklarim geriyorum yatarken bazen sanirim magnesium eklikliginden kaynaklaniyor bu bir ara danisacagim doktora

bas agrisinin 12 haftadan itibaren yogunlastigini duymustum hatta okudum kaankocatepenin sitesinde oraya bir bak tatlim sanirim normal bir durum

selduscummm gecmis olsun tatlisimmm

tsk ederim kuzum :))) insala en kısazamanda düzelirim..bööle hiç keyfim yok..canım da hiç bişey yapmak istemiyor..bi de cooook sinirliyim..sanki etrafımdaki hersey herkes bana batıyor offffffffffff((((((((

Bende de bas agrisi var kizlar. Hormonlari suclayacagim yine :)))

handancim evet aynen bacak gicikligi gibi bisey. aksam oldu mu don allah don yatakta. Esim isyan edecek yakinda :)) Hicbiyere sigmiyorum sanki.

tsk ederim kuzum :))) insala en kısazamanda düzelirim..bööle hiç keyfim yok..canım da hiç bişey yapmak istemiyor..bi de cooook sinirliyim..sanki etrafımdaki hersey herkes bana batıyor offffffffffff((((((((

oyy oyy kiyamam budaaa geceeeer buda geceeeer :)) ya ben tam tersi en baslarda öyleydim simdi acip enerji doluyum sanki cildim güzellesti ne bilim heele bguün kendimi cok iyi hissediyom

ilkayimm kiz cok sevindirik oldummm :)) insallah kipir kipir olurr bebisiimmm.

gizos vallah yatamiyorum. esim sabah kalkiyor takur tukur kapilar acilip kapaniyor uyaniyorum. Cok hafif uykum zaten en ufak biseyde hemen ayaktayim.

ilkaycim selam canim. Magnezyum mu diyorsun? yogurt ve peynir cok yiyorum ama sut icmiyorum yalan yok. icmek lazim. acaba dedim misir gevregiyle falan mi icmieye calissam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…