kızlaaar bas agrısı olan var mı bu haftalarda benim felaket sekilde basım agrıyor tasıyamıyorum basımı ya(((
calısıyorum canım ya((( bugün öğlene kadardı..yeni geldim.dün de zaten izin almıstım yattım tüm gün.persemne test sonuclarını alacam insallah temiz cıkar yaaaa
rapor al iyi olmadigin zamanlar canim , dinlen persembe gunu insallah guzel sonuclarini alirsin hayirlisi ile tatlim , bende dun aldim sonuclari guzel cikti darisi tum arkadaslarin basina
ilkaycım testini aldınmı freehcg degerine bakardık bi cinsiyet tahmini yapardık kıs:))
herkese selammm doyurduk karnimizii pek bisey yiemiyorum peynir domatesden baska :))
ne var ne yok? iki haftam kaldi bebisimi cok özledim ya bidahaki gittigimde kipir kipir olacakmi? 12. haftamda oluyorum.. arkadasinki 12. haftasinda kipir kipirdi.. ilkayimmmmmmmm nasilsin canim?
kiskandim valla seni canim keske bende uyuyabilsem(. sen gittiginde bebegin oynuyormuydu?
ilkaycım gizemcim tünaydın erkencisiniz yine yerimseniben
bende karnımı doyurdum işyerinin bahçesinde yarım saat dolaştım bol bol oksijen aldım bugün hava çok güzel çünkü içim açıldı şimdi çalışmaya devam
a,selam canim , senin orda sabah suan gunaydin , aynisini bende hissediyorum bacaklarim geriyorum yatarken bazen sanirim magnesium eklikliginden kaynaklaniyor bu bir ara danisacagim doktoraselam kizlar. erken kalktim bugun (8:03) bi bakinayim dedim ne yapiyor bizim hamisler. ben gec uykudayken falan surekli bacaklarimi germe hissi oluyor. neden acaba? sizdede oluyormu.
kızlaaar bas agrısı olan var mı bu haftalarda benim felaket sekilde basım agrıyor tasıyamıyorum basımı ya(((
selduscummm gecmis olsun tatlisimmm
tsk ederim kuzum :))) insala en kısazamanda düzelirim..bööle hiç keyfim yok..canım da hiç bişey yapmak istemiyor..bi de cooook sinirliyim..sanki etrafımdaki hersey herkes bana batıyor offffffffffff((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?