a,selam tatlım hosgeldın , sukur ben ıyıyım halsızlık , ve hamılelık sendromu harıc ( kaprıs ) :)))) sen nasılsın canımherkese selammm doyurduk karnimizii pek bisey yiemiyorum peynir domatesden baska :))
kızlarrrrrrr bırden ne kadar cok yazıyorsunuz masallah ,
ne var ne yok? Iki haftam kaldi bebisimi cok özledim ya bidahaki gittigimde kipir kipir olacakmi? 12. Haftamda oluyorum.. Arkadasinki 12. Haftasinda kipir kipirdi.. Ilkayimmmmmmmm nasilsin canim?
Kiskandim valla seni canim keske bende uyuyabilsem(. Sen gittiginde bebegin oynuyormuydu?
ilkaycım testini aldınmı freehcg degerine bakardık bi cinsiyet tahmini yapardık kıs:))
ilkaycimmm cok sevidnim darisi bizim basimizaa
gizos vallah yatamiyorum. Esim sabah kalkiyor takur tukur kapilar acilip kapaniyor uyaniyorum. Cok hafif uykum zaten en ufak biseyde hemen ayaktayim.
Ilkaycim selam canim. Magnezyum mu diyorsun? Yogurt ve peynir cok yiyorum ama sut icmiyorum yalan yok. Icmek lazim. Acaba dedim misir gevregiyle falan mi icmieye calissam?
nenn fatoş şurda eccük heycan etcektik haaa...
kıs güyaa 50nin altındaysa erkek 50nin üstündeyse kız oluomuş ya freehcg degeri ondan şey etcektim:)
işte biz biz ben 12+3 yarın yaptırcam mesela ilkayda 13 den önce yaptırdı jasminellada seldusta kıslar hepimiz yazalım bi bakalım merak ettim:))
fatoşş zuzuuu el eleee :)))
benim gitti o zaman tahmin hakkım desene, bende tam 13+0 oluyom 2li test günü, son kontrole göre...
fatoşş zuzuuu el eleee :)))
benim gitti o zaman tahmin hakkım desene, bende tam 13+0 oluyom 2li test günü, son kontrole göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?