2009 Ekim Anneleri

benimde dişim değil ama ama diş etim ağrıyor tam çıldırmaklık sabah fırçalarken bi kanadı var ya vampirlet yanımda halt etmiş kaydirigubbakcemile3

GÜLDENCıM SÜTÜ NASIL ıÇ BıLıYONM U MÜTHıŞ OLUYO SIK ıKı TANE PORTAKAL BıR TANE GREYFURT DÖK ıÇıNE BıR BARDAKTA SÜT SÜPER OLURO NORMALDE BENDE ıÇEMEZDıM AMA ŞıMDı ÖLE ıÇıYOM DENE BAK SEVERSıN SÜT TADI GELMıYO HıÇ

a,selam tatlım hosgeldın , sukur ben ıyıyım halsızlık , ve hamılelık sendromu harıc ( kaprıs ) :)))) sen nasılsın canım

ilkaycım testini aldınmı freehcg degerine bakardık bi cinsiyet tahmini yapardık kıs:))

canım ben telefonla aradım bana dun testlerın gayet ıyı cıktıgını soyledı bırde rısk sevıyenız 1/ 8380 dedı baska bırsey demedı dıger degerlerı soylemedı nedense
cınsıyet tahmını nı nasıl yapacaktın kız :)))))))

ilkaycimmm cok sevidnim darisi bizim basimizaa

amın tatlım ınsallah

ya bende deli gibi dönüyorum gece çok dönüyorum bebişde dönüodur demi yaaa nasıl kendimi tutum uykuda bilmiom

handann kıss doğruluk oranı ney acep bu free hcg olayının :))
bide bende çok dönüyom gece, bi o tarafa bi bu tarafa eşim duvarla bitişik yatıyo sayemde :))

arkadaslar bence raslanti ama arkadasimda cin takvimi dün dogrulandi. kiz dedi kiz cikti. simdi herkes cin takvimine kosuyormus bidaha :))))))))))))))))))))))

nenn fatoş şurda eccük heycan etcektik haaa...

canım bende peynır az yıyorum ama sut sabah aksam ıcıyorum buna ragmen bazen gecelerı kasılma hıssedıyorum belkı yetersız gelıyor , ıhtıyacımız daha mı fazla nedır doktora sorarız

çin takvimine göre benim erkek çıkıo

ne bilim kıs elalı tutanda vamrış tutmayanda varmış çin takvimi gibi:))

kıs güyaa 50nin altındaysa erkek 50nin üstündeyse kız oluomuş ya freehcg degeri ondan şey etcektim:)

ya cicim o haftasına göre doğru sonuç weriyomuş..11 we 12 li haftalarda...ama ben mesela gittiğimde tam 13 olmuş olcam bende olmuyomuş..çünkü 12+6 dan sonra değerler değişiyomuş...13den önce yaptıranlar bi baksın yinede :)))

ciddimisin zuzuuum.. o zaman o tutmayanlarinki 13. haftadan sonraymis elalim :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
12. haftamda tam gidecem ben kac gün sonra sonuclar cikar acep öhüü öhüüüüü

işte biz biz ben 12+3 yarın yaptırcam mesela ilkayda 13 den önce yaptırdı jasminellada seldusta kıslar hepimiz yazalım bi bakalım merak ettim:))

fatoşş zuzuuu el eleee :)))
benim gitti o zaman tahmin hakkım desene, bende tam 13+0 oluyom 2li test günü, son kontrole göre...

fatoşş zuzuuu el eleee :)))
benim gitti o zaman tahmin hakkım desene, bende tam 13+0 oluyom 2li test günü, son kontrole göre...

kız elaaa erken gideydik keşkeeemm..ucundankaçırıyorus he ikimisde ..tüüü:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…