2009 Ekim Anneleri

yok anam almayayım sağol, iyi değilim dicem allah göstermesin bişey olcekk...
hep sınamışımdır yalanım bi şekilde ayağıma dolaşır hep, paşa paşa günümü beklicem hem ne kaldı şurda cumaya :)))

kızlaaar bas agrısı olan var mı bu haftalarda benim felaket sekilde basım agrıyor tasıyamıyorum basımı ya(((
Aynen o yüzden sordum migreni olan var mı diye. Benim sinüzit te var sanırım bir de migrenim oldu. Kafa derim acıyor baş ağrımdan bööle kafamın ön kısmı yüzüm ağrıyor. Kalbim çarpıyor hızlı hızlı. Migren belirtisiymiş bunlar bir de yumuşatıcı kokusundan ve bilgisayar ekranından çok etkileniyorum. Gözümü kapayınca diniyor.

Benm de tansiyonum 13-8 sınırda yani. İnşallah yükselmez. Sanırım baş ağrımdan yükseliyor. Doktor tansiyonun olması için hiçbir neden yok testlerine göre seninki paniik bozukluktan diyor ama

kız elaaa erken gideydik keşkeeemm..ucundankaçırıyorus he ikimisde ..tüüü:)))

zuzum ben aslında son kontrole göre 3 gün önden gitmesem yırtıyodum (12+4 olcaktım) ama bebek kabuğuna sığamamış büyümüşte büyümüş (maşallah tüü tüü )
neyse artıkın etcek bişey yok bizde çin takvimine bakarız cicimkaydirigubbakcemile3

stawbery29 canım benimde en son 13-9 a kadar yükseldi 14-9 olursa hemen gel dedi doktorum inşallah olmaz bendede kalp hastalıgı var ondan hipertansiyon olabilir dedi doktorum inş böle kalır , biden yükselio benimki deli gibi bi başagrısı ve burun kanaması başlıo hemen ölçüoz

DURUN KIZLAR SIZ HEYECAN ARIYORSUNUZ BEN SIZE BIR YAZI TURA ATAYIM SANSINIZA NE CIKACAK , TURA ISE ERKEK YAZI ISE TAMAM MI :)))))))):sm_cool:

Önce çiğdem hanım ense kalınlığını ölçtü daha sonra Kıbrıs şehitleri cadesinde yaşam laboratuarına gönderdi. Oraya kan verdik. Kan sonuçları, Ultrason görüntüleri ve yaşımıda karşılaştırıp bir risk oranı çıkarıyorlarmış. Bugün aradım öğrendim. Risk oranı düşükmüş. Allahma çok şükür. İnsallah sizde en yakın zamanda o güzel haberi duyarsınız kaydirigubbakcemile5 Cinsiyetini sordum çiğdem hanıma o 4. ayda belli olur dedi. Bende "sizin tahmininize göre nedir dedim" oda kız olabilr dedi kaydirigubbakcemile2 İzmire bir kokoş daha geliyorrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3

green özel hastane fiyatımı bu bana bayaa ucuz geldi ne güzel ya keşke buralarda da öyle olsa fiyatlar, bende özelde yapmayı düşünüyorumda doğumu.....

Ankarayı bilmiyorum ama izmirde bir sürü özel hastane var. Rekabetten belkide bilmiyorum. Fiyatları araştırdım biraz. Birçok özel hastane SSk ile anlaşmalı 250-500 tl arası masraf çıkıyormuş. Birde Kent Hastanesi var oldukça kaliteli bir yer orasıda 4000-5000 tl arasında fiyatı varmış. Sende bir araştır istersen belki daha hesaplı bir yer bulursun. Fiyatlar nasıl oralarda ??

burun kanamasi bendede var ( her defasinda

Şekercim kalp hastalığın nedir? Ritim bozukluğu üfürüm falan mı? Ben de burun kanaması yok ama endişeleniyorum.

Fatos erkek
ela kız
handan kız
seldus kız
gızem erkek
rockwell kız
bırde kendıme atayım bana da kız cıktı :))))))))

aaaayyyy ıyıce muneccım olacagız hıc ınanmadıgım seylerı yaptırıyorsnuz bana

DURUN KIZLAR SIZ HEYECAN ARIYORSUNUZ BEN SIZE BIR YAZI TURA ATAYIM SANSINIZA NE CIKACAK , TURA ISE ERKEK YAZI ISE TAMAM MI :)))))))):sm_cool:

cnm ilkayım işte budur

:)). saka bi yanada, sen gittiginde 13. haftanda mi oluyosun tam olarak? cinsiyet belli olurmuki

kuşum takvimime ve ilk kalp atışlarını duyduğumuz güne göre 12+4 olacam, ama geçen haftaki son kontrolümde bebem 3 gün önden gidiyomuş yani ona görede tam 13+0 oluyom, bilmem annatabildimmiyerimseniben

ayyy topikimizin 2.kız haberini aldıkkk hadi hayırlısı kızlar yaaaaaaa banada söler inşallahh sizi duydukça heyecan yapıommmmmmm

canım bende doguştan kapakçık hastalıgı var allah izin verirse dogumdan sonra amelayat olucam

benim de normalde 12+4 ken yani önümüzdeki pzt gitmem gerekiodu..doktorum yurtdışında gidiomuş konferansa...nasip şekerimmm

lülülülülülü lülülülülülü kız ilkaayy para dik durursa noolcaakkk kaydirigubbakcemile3

bana ilk kez kız diyen biri olarak, müsadenle alnından öpmek istiyorumkaydirigubbakcemile3Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…