Aynen o yüzden sordum migreni olan var mı diye. Benim sinüzit te var sanırım bir de migrenim oldu. Kafa derim acıyor baş ağrımdan bööle kafamın ön kısmı yüzüm ağrıyor. Kalbim çarpıyor hızlı hızlı. Migren belirtisiymiş bunlar bir de yumuşatıcı kokusundan ve bilgisayar ekranından çok etkileniyorum. Gözümü kapayınca diniyor.kızlaaar bas agrısı olan var mı bu haftalarda benim felaket sekilde basım agrıyor tasıyamıyorum basımı ya(((
ayy seldus sorma bende öleyim baş agırısı beni öldürüyor bugun agrımıo çok şükür normalmiş oda bu haftalarda
bide benim burnumda kanıo bikaçgünde bir tansiyonum sınıra dayandı ama sınırı aşmadı inşallah aşmaz
kız elaaa erken gideydik keşkeeemm..ucundankaçırıyorus he ikimisde ..tüüü:)))
hadii hadiii icinden bir ses giiiiiiiiiiiiit giiiiiiiiiiiiiiiit demiyormu
beni tahrik etmee
green tatlım baya şey öğrenmişin yahuuu ikili testi nimi kıbrıs şehitlerinde yaptırdın canım sağol canım beni bilgilendirdiğin için çarşambayı iple çekiyorum tatlım öle diyim sana çook heycanlıyım acaba banada tahmini bi cinsiyet slermi dersin ne yaptında söledi sana meaklı kokoş hamiş seni
green özel hastane fiyatımı bu bana bayaa ucuz geldi ne güzel ya keşke buralarda da öyle olsa fiyatlar, bende özelde yapmayı düşünüyorumda doğumu.....
stawbery29 canım benimde en son 13-9 a kadar yükseldi 14-9 olursa hemen gel dedi doktorum inşallah olmaz bendede kalp hastalıgı var ondan hipertansiyon olabilir dedi doktorum inş böle kalır , biden yükselio benimki deli gibi bi başagrısı ve burun kanaması başlıo hemen ölçüoz
stawbery29 canım benimde en son 13-9 a kadar yükseldi 14-9 olursa hemen gel dedi doktorum inşallah olmaz bendede kalp hastalıgı var ondan hipertansiyon olabilir dedi doktorum inş böle kalır , biden yükselio benimki deli gibi bi başagrısı ve burun kanaması başlıo hemen ölçüoz
DURUN KIZLAR SIZ HEYECAN ARIYORSUNUZ BEN SIZE BIR YAZI TURA ATAYIM SANSINIZA NE CIKACAK , TURA ISE ERKEK YAZI ISE TAMAM MI :)))))))):sm_cool:
burun kanamasi bendede var( her defasinda
DURUN KIZLAR SIZ HEYECAN ARIYORSUNUZ BEN SIZE BIR YAZI TURA ATAYIM SANSINIZA NE CIKACAK , TURA ISE ERKEK YAZI ISE TAMAM MI :)))))))):sm_cool:
:)). saka bi yanada, sen gittiginde 13. haftanda mi oluyosun tam olarak? cinsiyet belli olurmuki
zuzum ben aslında son kontrole göre 3 gün önden gitmesem yırtıyodum (12+4 olcaktım) ama bebek kabuğuna sığamamış büyümüşte büyümüş (maşallah tüü tüü )
neyse artıkın etcek bişey yok bizde çin takvimine bakarız cicimkaydirigubbakcemile3
Fatos erkek
ela kız
handan kız
seldus kız
gızem erkek
rockwell kız
bırde kendıme atayım bana da kız cıktı :))))))))
aaaayyyy ıyıce muneccım olacagız hıc ınanmadıgım seylerı yaptırıyorsnuz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?