2009 Ekim Anneleri

töbeeee haşaaa içimden DÖNME demek geldiiikaydirigubbakcemile3

Green cım kokoŞ getır bakalım dÜnyaya teyzesı onu sÜsler hemn

ılkaycım bee benım de bır kokoŞum olmayacakmı neysem ne olursa ona razıyım ama kokoŞada dahada razıyım BU ARADA Bı TEK ERKEK BANA ÇIKMIŞ SENıMN KOKOŞLARI BENıMKıMı KORUYACK YANDI BENıM MELEĞıM

hihoyyyt
HAYATIM O ZAMAN DA IKIZ OLUR :)))))))))))))))

DUR SENINKINIDE ATALIM .

SENIN SANSINA DA ERKEK CIKTI TATLIM

KIZLAR YA TUTARSAAAAAAAAAAAAAAA hihoyyyt

rockwell alacam kızını beşikkertmesi yapalım kaçamaz hiçbiyere hahahah

Tatlım Allah sağlıkla bebişini nasip etsin sana...Bildiğim kadarıyla çok ağır bir durum değil kolay ameliyatı. Komşumuz 3 çocuk doğurdu kapak hastalığıyla gerçekten...Allahım isterse olur...

kızlar biz 4 kız kardeşiz hep kız çocu gördüm ben zaten diyorum oglum olursa top ederim heralde töbe töbeeeee ahahahahha

ilkaycim tahminler super :)) Herkes erkek diyip duruyor bana bakalim belkide kizdir senin yazi turana gore )

Gizemcim yapariz kurban besik kertmemiz eksik kalmasin :)))

saol tatlım aminnn inşallah hepimizin saglıkla gelir melekleri ameleyattan korkmuyorum ama ondan sonrası önemliymiş enfeksiyon kapmamak lazımmış bi ömür ilaç içmem gerekiomuş o yüzden bebiş yapamazmışım bunu ögrenir ögrenmez bebiş yaptık zaten:)

hihoyyyt

HAYATIM O ZAMAN DA IKIZ OLUR :)))))))))))))))

DUR SENINKINIDE ATALIM .

SENIN SANSINA DA ERKEK CIKTI TATLIM

KIZLAR YA TUTARSAAAAAAAAAAAAAAA hihoyyyt

uydurma kızz kızım olcak benimmmnaniknanik naniknanik

ayyy ilkay kıs deyince heyecan yaptım ben önce den erkek diye hissediyordum ama bu aralar şiddetli bi şekilde kız hiddetmeye basladım..rüyamda da kıs cosuk görüyorum sürekli ama kısmet tabiii:)))) gerci önce den de erkek görüyordum nesse az kaldı öğreniriz insallah

ayy kızlar sanırım çogumuz kız istiyoruz tabi hiç farketmez saglıklı olsun yeterki ama gönülden bişiler geçiyor işte

anam ne cok yazmıssınız oku oku bitmedi kötükedihüso
ilkayyy benim icinde bi para atsanaaaaaaaaa Şeniz
bakalım kız mı cıkacakkkk:1hug:

ilkaycım valla bu tahminler eğer çıkarsa seni topiğin münecimi ilan edeceğiz :)))

ALLAH hayirli ve saglikli bebekler nasip etsin kiz erkek hic birimiz icin önemli degil saglik olsun yeterki bizimkisi merak olsun heyecan olsun :)))))))))) gönlünüzden geceni nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…