2009 Ekim Anneleri

Canım benim Allah tez zamanda şifa versin inşallahh a.s.

anam ne cok yazmıssınız oku oku bitmedi kötükedihüso
ilkayyy benim icinde bi para atsanaaaaaaaaa Şeniz
bakalım kız mı cıkacakkkk:1hug:

hemen tatlim ne demek para atmak kolay :))))))))

simdi senin sansina bakalim :)

Bueketimmm senin sansina da tura cikti ERKEK

:)))))))))))))))))))))))))))))))))) uyyyy cok güldüm allahta seni güldürsün canikommmm

ALLAH hayirli ve saglikli bebekler nasip etsin kiz erkek hic birimiz icin önemli degil saglik olsun yeterki bizimkisi merak olsun heyecan olsun :)))))))))) gönlünüzden geceni nasip etsin Rabbim

AMİN KIZLAR AMİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadas 21 yasinda ve aralikta hamile kaldi. eger iciniziden birisinin yasi tutuyorsa onunki kiz :))))))) aranizda 24 yasinda olup ocakt ahamile kalan varmi :)))))))))))))))))))) cinsiyeti bellimi :)))) offf allahim bu bebekler bize neler yatpriyor ahahah

hehehe gizemmmm ya tutarsaaaaaaaaa ay ay ay kizlar sonra muneccimlik yaparim
töbe bismillah ben boyle seylere inanmam kiz

merhaba hamislerrr ben geldimm kizlar 2 gundur forumda dogum oykuleri okuyorum cok guzel yaaa ins. o gunleri bizde goruruz sizdede varmi bilmiyorum ama ben sabirsizlaniyorum bir an once ekim gelsin istiyorum:)
kizlar bir zaman esler doguma girsinmi diye sohbet etmistik eslerini doguma sokma sanslari olupta istemeyenler dogum hikayelerini okusunlar cogu annenin dedigi su :esimin yanimda olup elimi tutmasi benle beraber nefes alip vermesi cok iyi oldu dogumum kolaylasti vs. esi yaninda olmayanlarda :keske esimde yanimda olsaydi diyorlar .....

benimde eşim girecek allah izin verirse doguma çok istiyorum eşimde istiyor hastanenin imkanlarına baglı sanırım bakıcaz

nese kıslarr size doyum olmaz ben kacıyorum yatacam biraz size ii sohbetler görüsürüz öptüm hepnizi byeesss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…