merhaba hamislerrr ben geldimm kizlar 2 gundur forumda dogum oykuleri okuyorum cok guzel yaaa ins. o gunleri bizde goruruz sizdede varmi bilmiyorum ama ben sabirsizlaniyorum bir an once ekim gelsin istiyorum:)
kizlar bir zaman esler doguma girsinmi diye sohbet etmistik eslerini doguma sokma sanslari olupta istemeyenler dogum hikayelerini okusunlar cogu annenin dedigi su :esimin yanimda olup elimi tutmasi benle beraber nefes alip vermesi cok iyi oldu dogumum kolaylasti vs. esi yaninda olmayanlarda :keske esimde yanimda olsaydi diyorlar .....
merhaba canim , amin insallah bizlerde o gunleri hayirlisi ile yasariz zamani gunu geldiginde , benim esimde yanimda olmak istiyor dogum esnasinda bende istiyorum , yanliz gecen yil bir arkadasim dogum yapti esi yanindaydi tamam bebek dogarken esi bayilmis :))))))))))) arkadasim bu defa demis beni birakin esime bakin lutfen adam elden gidiyor diye :)))))))))) sonra esi bu dogum dan cok etkilenmis psikolojik olarak söyledigine göre 6 ay arkadasin yanina yaklasamamis((((((((((((( bbo: yani ayni yatakga girince adam tuaf oluyormus o sahneler gozunun önüne geliyormus , bende biraz bundan cekiniyorum aslinda benimkide böyle olurmu diye , ilk hamileligimde ben hastanede yattigim icin esim yetisememisti doguma simdi nasil olacak bende merak ediyorum aslinda bir babanin kendi evladi dunya ya gelirken nasil bir oldugunu gormesi gerekiyor tabi dayanikli ise kaydirigubbakcemile3
hayatim ister istemez bakmistir yani :)) sonucta 30 cm asagisi bacaklarin yukarda olacak önünde bir bez o kadar , senin dedigin olursa adam basini hic cevirmemesi gerekiyor sabir bir sekilde yuzune bakmasi lazim :)))))) kipirdamak yok hehehe artik kac dk surecekse
geçenlerde bu konu gene konuşulmuştu..ben de demiştimki eğip kafayı içeriye bakmıcakki adam durup yanında elini tutcak..yanınızda olsun kociler tabi ayılıp bayılmıcaklarsa :)) insanın kocisinin o zor anda yanında olması çok güzel bence..güwendiğin bi eli sıkı sıkıya tutmak,o saçını dayan hayatım diye okşarken onun gözlerinden güç almak güzel olur kanımca:))) hadi doğuralım ay canım çekktii:))
valla bende bilmiyorum nasil doguracagimizi :))))))) ALLAH o sabri verecektir dunya ya bir mucize getirecegiz , tek korkum saatlerce surebilecek dogum sancisi bas bas bagir artik , tabi herkese ayni etkiyi yapmaya bilir kimisi hemen doguruyor birsey anlamiyor , bende nasil anlamadiklarini anlamiyorum o ayri mesele :)))))))) diyorum sanki masallah tunel gibi sapp diye aciliyor :)) ama genelde kolay dogumlar igne ile yapilan dogumlar dogum sancisi geldiginde o igneyi vuruyorlar epidural ve insan birsey hissetmiyor veya cok hafif bir sanci hissediyor tabi kendi cevremin anlattiklarina bakinca birde boyle internetten okuyunca dogum hikayeleri bu sekilde daha kolay oluyormus , bende denemek isterim gerekirse , ama ignesiz zor bir dogum olursa hele ki 10 cm kadar kaslar acilmassa bagir dur ALLAH kolaylik versin
geçenlerde bu konu gene konuşulmuştu..ben de demiştimki eğip kafayı içeriye bakmıcakki adam durup yanında elini tutcak..yanınızda olsun kociler tabi ayılıp bayılmıcaklarsa :)) insanın kocisinin o zor anda yanında olması çok güzel bence..güwendiğin bi eli sıkı sıkıya tutmak,o saçını dayan hayatım diye okşarken onun gözlerinden güç almak güzel olur kanımca:))) hadi doğuralım ay canım çekktii:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?