2009 Ekim Anneleri

oy oy oy masallah elammmm sen tam bir osmanli torunusun tatlim helal sana haa gayret bende geliyorum arkandan sen bagira dur hehehe:sm_cool:

evet yaaaa ekim gelsin artik doguralim nisana az kaldi diye bir seviniyorum ki kizlar bir ay daha gitti diye:) bir tanidigim var 8 aylik 1ayi kaldi bebeginin odasini herseyini hazirlamis odasina giremiyorum dedi ,niye neden diye soranlara ondan once ben cevap veriyorum:SABIRSIZLANIYORSUNUZ degil mi:) oda aynen oyle dedi valla onlar icin daha zor simdi bizde bir bebek hazirligi yok yavas yavas bebisimizin kiyafetlerini esyalarini alinca bizi kim tutacak:) yA sabir der dururuz artik:)

kızlar madem doğumhane olayına kadar girildi :))
kim hangi doğum şeklini istiyor?
ben normal istiyorum, epiduralsiz :)) nasıl cesaretliyim ama...

:1shok: :1shok: çok cesaretlisin canım
valla sancılar olmasa normal yapacağım (zaten geriye ne kalıyorsa)
bende normal istiyorum ama epiduralli olsun lütfen

ben nisan oalcagina en cok testlerin olacagi icin cinsiyeti icin veeeeeeeeeeeeeee ne zamandir canimin cektiiigi seyyin cikacagii icin cok seviniyorummmmmmmmmm noldugunu demicem kizarlar simdi bana :))

[evetttt ayni durum bende de var nisanin 27 sinde ayrinttili ultrasonum olacak ve bebisim gosterirse orasini cinsiyetini ogrenecegiz gerci ben hissediyorum erkek olacak ama:) teyit ettirmek lazim:)yaaa bende mayisi bekliyorumm aslinda bende bir yaz meyvesi istiyorum turkiyede cikmis bile ama hollandaya mayis haziranda anca gelirmis nasipse ben ins. haziranda bursada olacagim ozaman ilk yapacagim sey gidip o meyveyi almak:)AHA buraya da yaziyorum:)

QUOTE=Fatos_55;5894977]ben nisan oalcagina en cok testlerin olacagi icin cinsiyeti icin veeeeeeeeeeeeeee ne zamandir canimin cektiiigi seyyin cikacagii icin cok seviniyorummmmmmmmmm noldugunu demicem kizarlar simdi bana :))[/QUOTE]

bende normal epiduralli istiyorum kzilar. hemen ayaga kalkip isime gucume bakmak istiyorum. Esim insallah girecek doguma. oyle istiyoruz. burd zaten izin veriyorlar. hatta kordonu eslere kestiriyor doktorlar.

ama epidurialli normal dogumda anne acı hisetmedigi için yeterinde ıkınmayabiliomuş o zaman sezaryan yapıolarmış onu istemiom inş biz iyi ıkınırız

Masallah kizlar keyifler yerinde kaydirigubbakcemile5 bende normal dogum isterim ama epidural veya epiduralsiz olayini bilemicem o anda karar vermek isterim galiba.

oy oy oy masallah elammmm sen tam bir osmanli torunusun tatlim helal sana haa gayret bende geliyorum arkandan sen bagira dur hehehe:sm_cool:

gel anam gel arkamdanyerimseniben ben özel hastanede doğurmucam gülom, epiduralinde ehli kişiler tarafından yapılmassa sakıncalarını okumuştum yemedi açıkcasıkafamçokkarıştı bu zamana kadar millet çatır çatır normal doğurdu bende doğururum herhal, içimde kalmazya:roflol:

ayyyyyyy kıslar yaaaaa biz akşamları eşimle hayal kuruoz tv islerken bebişimiz gelince tv mv islemeyiz ortaya koyarız oyun oynarızz emekleyişini isleriz die heyecan yapıoz ne güsel bişe olcak yaaa 4 senedir 2 kişiyiz evde hatta 9 senedir 3.kişiye çok ihtiyacımız var aşk bebişleri geliyorrrrrr ekimde nüfüs patlaması olacak:))

pembeinci normalden sonra en cok tavsiye edilen dogum sekli valla eger acilma olmazsa biz ne istersek bos :)nasip kizlarr DOGUMUMUZUN KOLAY GECMESI ICIN YAPACAGIMIZ EN ONEMLI SEY STRES YAPMAMAK ..Bunu farkettim sizde dogum hikayelerini okudugunuzda goreceksiniz anne ne kadar cok korkar ne kadar cok stres yaparsa dogumda o kadar zorlasiyor ama rahat olanlarinda dogumu bir okadar kolay oluyor ve ayricahergun 1 saaat yurumemiz gerekiyor simdiden kendimizi rahatlatmaliyiz degilmi:)

merhaba papatayalim hosgeldin canim sende dogur tatlim hep doguralim .)

ela bak bu konuda sen cok haklisin , önemli olan igneyi yapacak olan anestezi uzmanin cok iyi olmasi gerekiyor , ilerde olusabilecek koplikasyonlar bakimindan ALLAH korusun , bu riski göz ardi etmemek gerekiyor

evet nüfersan katılıom tatlım benim arkadaşım her akşam düzenli egzersz yaptı evde,haftasonları yürüyüş ve platese gitti kız doguma gittiginde 7cm açılmıştı bile 10dkda dogurdu mis gibi spor çok önemli bende evde yapıyorum akşamları egzersiz bakalım bide belediyelerin hamile spor programları varmış onları araştırıyorum haftasonları için sizde bakın kızlar

pempeincime bi epidural lütfennkaydirigubbakcemile3
kuşum walla öle bi delü cesareti geldi işte bana, son anda caymam heraldedelikafadulden

Masallah kizlar keyifler yerinde kaydirigubbakcemile5 bende normal dogum isterim ama epidural veya epiduralsiz olayini bilemicem o anda karar vermek isterim galiba.

kuşum o anda karar veremessinki, epidural için öncede iğne yapıyolar sana belinden

kuşum o anda karar veremessinki, epidural için öncede iğne yapıyolar sana belinden[/QUOTE]

öylemiki, aklimda kalmis bi arkadasim epidural istememis fakat agrilara dayanamadigi iicn doktor sormus sonradan oda kabul etmis onun durumu farkli olabilir belkide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…