2009 Ekim Anneleri

ama öle dimi tatlım, kimseyi korkutmak istemem ama allah göstermesin felçe kadar götürürmüş işi (allahım hepimizi korusun)
bide epiduralin özel doktorlarımı ne varmış, malesef özellikle türkiyede henüz çok yaygın değil helede devlet hastanelerinde

ben egzersiz yapmıyorum açıkçası yanlış bişey yaparsam diye korkuyorum..aslında internetten bi araştırmak lazım video warmı hamişş egzersizi diye..bi merkeze gidiym diodum ama fiyatlar çok pahalı..yürüyüş yapıyorum düzenli şimdilik..we inşallah doğuma kadar da hergün yürümeyi planlıyorum..çok etkiliymiş kolaylaştırmada

tatlim BAHAR geldi havalar guzellesti bizde kendimize geldik:))yani en azindan bende oyle oldu gunes aciyor ya hava sanki bende enerjiyle doluyorum:)

Masallah kizlar keyifler yerinde kaydirigubbakcemile5 bende normal dogum isterim ama epidural veya epiduralsiz olayini bilemicem o anda karar vermek isterim galiba.

evet oyle oluyormus ama ikinma seruma varmis onu taiyorlarmis sende ikinma durumu olusuyormus:)ilginc dimi
ama epidurialli normal dogumda anne acı hisetmedigi için yeterinde ıkınmayabiliomuş o zaman sezaryan yapıolarmış onu istemiom inş biz iyi ıkınırız

rElali cok haklisin helal olsun sana:)))yanindayim tatlimkaydirigubbakcemile5

handancigim ne guzel hayaller ins. ogunleri yasarsiniz .haklisin bebis varken tv ye biraz zor bakilir zatenaylik falan olunca izletmemek gerekiyormus bebegin duyma ve gorme disindaki iletisimi gelismesini yavaslatiyormus ben evime televizyon almadim ins. bundan sonrada ihtiyacim olmaz..

kizlar benim gibi erken dogum riskiniz yoksa spor yapin mutlaka , ben sadece yürüyüs yapabilirim simdilik , belki 5 .6 ayimiza geldigimizde o bile yasak olabilir benim acimdan (( ama sizler doktorunuza danisarak mutlaka yapin spor dogumda ve sonrasinda cok iyi gelecektir arti dogumdan sonra kendinizi cok cabuk toparlayip eski kilolunuza dönersiniz kolaylikla , gerci benimde kilo sorunum yok henuz hic kilo almadim ben ilk haftalar 2 kilo kaybetmistim suan eski kilomdayim 58 kiloda dogumdan sonrada tekrar bu kiloya dönerim insallah

nurefsann haklısın canım sters en büyük tehlike ama doğuma gideceğim nasıl sakin olurum bilmem egzersiz çok önemeli açıkçası 2 arkadaşım egzersize gidiyordu ve doğumları çok kolay oldu normal düşünen arkadaşlara tavsiye ederim muhakkak egzersiz yapın canlarım çok faydalıymış.

hamileyim ya cicimm neye aşerceğimi şaşırdımmkaydirigubbakcemile3

ben de normal doğum istiyorum epiduralsiizz:CüvCüv:

alın size bi osmanlı torunu dahaakaydirigubbakcemile3 helalsin zuzumkaydirigubbakcemile5

hayatim anestezi uzmanlari yapiyor bu igneyi , Türkiye de devlet hastalerinde de vardir mutlaka , çünkü bu igne sadece dogum icin yapilmiyor ayni zamanda bel karin vs.. gibi ameliyatlarda da yapiliyor , önemli olan uzmanin iyi tecrubeli olmasi ve dozunu ona gore ayarlamasi insallah sorun cikmaz

he anam he annelerimiz çatır çutur dogurmuş ebelerle hemde biz daha begenmiyoruz valla

yürüyüşte çok önemli zuzucum ne güsel yürüyosun işte ben işten eve kendimi anca atıom yürüyemiom anca haftasonu şanslısın tatlım bak dedigim gibi belediyelrin programlarını bi araştır ankaradada vardır belki ücretisiz onlar canım , bende int araştırdım egzersiz onarı yapıom doktorum yapabilirsin dedi

kızlar normal doğum yapmayı düşünen arkadaşları ayakta alkışlıyorum analar ne evlatlar doğuruyor diyesim geldi doğrusu

cnm özel hastanelerde özellikle epiduralli normali duydum ama devlet hastanesinde yapanı hiç duymadım belkide yaygınlaşıyodur artık, unutmassam hastaneye gittiğimde sorarımyerimseniben

ciyaklaya ciyaklaya çıkırtalım elalımmmmkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5 işte budur:sm_cool:

haa kizlar ne oldu biliyormusunuz geçen cumartesi bende teyzeler vardi oturmaya gelmisler...Ben çay servis yapiyordum bi tanesi kiz sen hamilemisin 3-4 aylik gibisin hemde kizin olacak dedi böyle pat diye kaydirigubbakcemile3 bende yok gaz o gaz dedim gülüstük. Yani demekki artik belli oluyor benim göbek birde tahminler basladi kizim olacakmis simdilik :lepi: saten gönlümde ondan yana ama Allah ne verirse kabulum.

handan kiz rumuzumu nasil yazmissin oyleee:)nüfersan:)) nur-efsan iki ismin birlesmesi anlamida nur yayan muhabbet sacan demek ..kendi ismim fatma bu arada ama bu isme bayiliyorum kizim olursa ismi belli ins.
hamileler ne gibi egzersiz yapiyor bilmiyorum ama ben onlari bir arastirayim iyi oldu soyledigin vaybe 7cm nedemek masaallah.

annem evde dogurmus aynen zart diye:) bende bilmiyorum ben o kadar nazli da buyumedim ama zaman degisti artik eskiden dogumlar cok kolay olurmus ama simdi dogumlar da zorlasti beslenme hava kirliligi hep etken.
kizlar biz cok nazlimi büyüdük ne :)))) eskilerimiz evlerinde zart diye doguruyorlarmis ne ignesi ne sezeryani ahahahahahha
link icin tesekkurler

ewet canım bi bakiim bakiim i. melih açmıştır belkim ööle bi kurs neyim..kaydirigubbakcemile2 bazen canım hiç istemese de kocim zorla sürükliye sürükliye götürüyo 3 km yürüyorum ilk haftalardan beri..sadece hawalar çok souk olduğunda yada fazla yağmur warsa çıkmadım..yani hergün olmuyo..haftada 3-4 kez çıkabiliyorum..amma artık bahar geliyo yaz geliyo..inşallah her sabah çıkarım..hatta abartıp akşam yemeklerinden sonra daha yawaş tempolu kısa mesafelere de çıksak hiç fena olmaz

ayh ne güsel..ben de geçen gün ayakkabıcıdaydım kardeşimle..girdikten az sonra adam koştu ilerden sandalye getirdi siz istirahat edin ayakta kalmayın dedi..ay bi sewindirik oldum ki anlaşılıo diye:)) ama niyeyse dolmuşta metroda anlaşılmıo bi türlü,ayaklarım patlıyo biyere giderken kaydirigubbakcemile3

yaa kızlar birbirimize rep versek nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…