merhaba papatayalim hosgeldin canim sende dogur tatlim hep doguralim .)
ela bak bu konuda sen cok haklisin , önemli olan igneyi yapacak olan anestezi uzmanin cok iyi olmasi gerekiyor , ilerde olusabilecek koplikasyonlar bakimindan ALLAH korusun , bu riski göz ardi etmemek gerekiyor
evet nüfersan katılıom tatlım benim arkadaşım her akşam düzenli egzersz yaptı evde,haftasonları yürüyüş ve platese gitti kız doguma gittiginde 7cm açılmıştı bile 10dkda dogurdu mis gibi spor çok önemli bende evde yapıyorum akşamları egzersiz bakalım bide belediyelerin hamile spor programları varmış onları araştırıyorum haftasonları için sizde bakın kızlar
Masallah kizlar keyifler yerinde kaydirigubbakcemile5 bende normal dogum isterim ama epidural veya epiduralsiz olayini bilemicem o anda karar vermek isterim galiba.
ama epidurialli normal dogumda anne acı hisetmedigi için yeterinde ıkınmayabiliomuş o zaman sezaryan yapıolarmış onu istemiom inş biz iyi ıkınırız
gel anam gel arkamdanyerimseniben ben özel hastanede doğurmucam gülom, epiduralinde ehli kişiler tarafından yapılmassa sakıncalarını okumuştum yemedi açıkcasıkafamçokkarıştı bu zamana kadar millet çatır çatır normal doğurdu bende doğururum herhal, içimde kalmazya:roflol:
ayyyyyyy kıslar yaaaaa biz akşamları eşimle hayal kuruoz tv islerken bebişimiz gelince tv mv islemeyiz ortaya koyarız oyun oynarızz emekleyişini isleriz die heyecan yapıoz ne güsel bişe olcak yaaa 4 senedir 2 kişiyiz evde hatta 9 senedir 3.kişiye çok ihtiyacımız var aşk bebişleri geliyorrrrrr ekimde nüfüs patlaması olacak:))
hamileyim ya cicimm neye aşerceğimi şaşırdımmkaydirigubbakcemile3
ben de normal doğum istiyorum epiduralsiizz:CüvCüv:
ama öle dimi tatlım, kimseyi korkutmak istemem ama allah göstermesin felçe kadar götürürmüş işi (allahım hepimizi korusun)
bide epiduralin özel doktorlarımı ne varmış, malesef özellikle türkiyede henüz çok yaygın değil helede devlet hastanelerinde
alın size bi osmanlı torunu dahaakaydirigubbakcemile3 helalsin zuzumkaydirigubbakcemile5
hayatim anestezi uzmanlari yapiyor bu igneyi , Türkiye de devlet hastalerinde de vardir mutlaka , çünkü bu igne sadece dogum icin yapilmiyor ayni zamanda bel karin vs.. gibi ameliyatlarda da yapiliyor , önemli olan uzmanin iyi tecrubeli olmasi ve dozunu ona gore ayarlamasi insallah sorun cikmaz
ciyaklaya ciyaklaya çıkırtalım elalımmmmkaydirigubbakcemile5
evet nüfersan katılıom tatlım benim arkadaşım her akşam düzenli egzersz yaptı evde,haftasonları yürüyüş ve platese gitti kız doguma gittiginde 7cm açılmıştı bile 10dkda dogurdu mis gibi spor çok önemli bende evde yapıyorum akşamları egzersiz bakalım bide belediyelerin hamile spor programları varmış onları araştırıyorum haftasonları için sizde bakın kızlar
link icin tesekkurlerkizlar biz cok nazlimi büyüdük ne :)))) eskilerimiz evlerinde zart diye doguruyorlarmis ne ignesi ne sezeryani ahahahahahha
he anam he annelerimiz çatır çutur dogurmuş ebelerle hemde biz daha begenmiyoruz valla
yürüyüşte çok önemli zuzucum ne güsel yürüyosun işte ben işten eve kendimi anca atıom yürüyemiom anca haftasonu şanslısın tatlım bak dedigim gibi belediyelrin programlarını bi araştır ankaradada vardır belki ücretisiz onlar canım , bende int araştırdım egzersiz onarı yapıom doktorum yapabilirsin dedi
haa kizlar ne oldu biliyormusunuz geçen cumartesi bende teyzeler vardi oturmaya gelmisler...Ben çay servis yapiyordum bi tanesi kiz sen hamilemisin 3-4 aylik gibisin hemde kizin olacak dedi böyle pat diye kaydirigubbakcemile3 bende yok gaz o gaz dedim gülüstük. Yani demekki artik belli oluyor benim göbek birde tahminler basladi kizim olacakmis simdilik :lepi: saten gönlümde ondan yana ama Allah ne verirse kabulum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?