ayh ne güsel..ben de geçen gün ayakkabıcıdaydım kardeşimle..girdikten az sonra adam koştu ilerden sandalye getirdi siz istirahat edin ayakta kalmayın dedi..ay bi sewindirik oldum ki anlaşılıo diye:)) ama niyeyse dolmuşta metroda anlaşılmıo bi türlü,ayaklarım patlıyo biyere giderken kaydirigubbakcemile3
zuzucum şöle bahar bi gelse şu montlardan kurtulsak anlaşılcak otobüslerdede ama hava ısınmıoki
rep ne kıs
ewet kuzum ya şööle tiril tiril tunikler elbiseler giysek..tostoparlak göbüşlerimis çıksa ne güsel olurusss demii
rep fakirimisin kuzum senn...kaydirigubbakcemile2rep geyiği yasaktı sitede bi zamanlar bilmem hala öölemi..tut çeneni lülülülülülü
zuzu ben giymeye basladim:)bile gecen hafta aldim kendime 2tane hamile paltolonu tiril tirl sonra birkac tunik giymeye basladim daral geldi kisliklardan burasi eylulden beri hep ayaz hep soguk martta gunesi gorunce basladim giyinmeye :)
HEEE GURBAN REP FAKİRİYİM GÖRMÜYONMU PUANIMIkaydirigubbakcemile3
YASAK OLDUĞUNU BİLMİYODUM CNM AMA KİMSENİN HABERİ YOKKİ YANİ BENDE YENİ ÖĞRENDİM:çok üzgünüm:
TUTTUM ÇENEMİ NE KIZIYONN:mymeka:
heee bende diom millet bana nerden verio yazıları yazıo bende size sorcaktım kıslar teşekkür ederim canım ii oldu ögrendigim:))
rep fakiri benmisim yaa 38:))) amaninn demekki hep bos konusuyorsun nurefsannnnn:))))
aman cicim tikat et üşütme..ben de zewkine giymeye başladım ama üzerine kaşe kabanları giyincek tadı kaçıo
kızarunnn kaydirigubbakcemile2 yok cicim ben de bilmiorum tam ama öle rep isteme muhabbetleri olmuştu bi topicte uyarılmışlardı ondan şeyettim..hani bi cezası warsa canın sıkılmasın diyekaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?