2009 Ekim Anneleri

Evet ya galiba otobüslerde falan 7ci ayimizda anlayacaklar simdilik anliyo ama çaktirmiyor tavirlarinda millet -tatlicadiarzu-

zuzucum şöle bahar bi gelse şu montlardan kurtulsak anlaşılcak otobüslerdede ama hava ısınmıoki

ewet kuzum ya şööle tiril tiril tunikler elbiseler giysek..tostoparlak göbüşlerimis çıksa ne güsel olurusss demii

güsel olmasmıyız göbişleri gere gere yürürüz:)) montu giyince hiçbişi belli degil uyus oluom şöle güsel tunikler badiler giysek elbiseler çiçekli çiçekli ayyyy sandaletlett babetler yaaaaaa nerdesin baharrrrrrrrr

rep fakirimisin kuzum senn...kaydirigubbakcemile2rep geyiği yasaktı sitede bi zamanlar bilmem hala öölemi..tut çeneni lülülülülülü

KUŞUM BAK SANA BÜSÜRÜ KİŞİ REP VERMİŞ, YANİ YAZDIĞIN MESAJI ONAYLAMIŞ YADA BEĞENMİŞ, PUANIN BAYA ÇOK 185...
HERKESİN YAZDIĞI MESAJIN ÜSTÜNDE TERAZİ İŞARETİ VARYA ORDAN VERİYOSUN, SEN KENDİ REPLERİNEDE SAYFANIN YUKARIISNDA KULLANICI PANELİ VAR ORDAN BAKIYOSUN, KAPİŞ:lepi:

zuzu ben giymeye basladim:)bile gecen hafta aldim kendime 2tane hamile paltolonu tiril tirl sonra birkac tunik giymeye basladim daral geldi kisliklardan burasi eylulden beri hep ayaz hep soguk martta gunesi gorunce basladim giyinmeye :)

ewet kuzum ya şööle tiril tiril tunikler elbiseler giysek..tostoparlak göbüşlerimis çıksa ne güsel olurusss demii

rep fakirimisin kuzum senn...kaydirigubbakcemile2rep geyiği yasaktı sitede bi zamanlar bilmem hala öölemi..tut çeneni lülülülülülü

HEEE GURBAN REP FAKıRıYıM GÖRMÜYONMU PUANIMIkaydirigubbakcemile3
YASAK OLDUĞUNU BıLMıYODUM CNM AMA KıMSENıN HABERı YOKKı YANı BENDE YENı ÖĞRENDıM:çok üzgünüm:
TUTTUM ÇENEMı NE KIZIYONN:mymeka:
TABııı SENıN TUZUN KURU, KONUŞURSUN :))

Son düzenleme:
heee bende diom millet bana nerden verio yazıları yazıo bende size sorcaktım kıslar teşekkür ederim canım ii oldu ögrendigim:))

zuzu ben giymeye basladim:)bile gecen hafta aldim kendime 2tane hamile paltolonu tiril tirl sonra birkac tunik giymeye basladim daral geldi kisliklardan burasi eylulden beri hep ayaz hep soguk martta gunesi gorunce basladim giyinmeye :)

aman cicim tikat et üşütme..ben de zewkine giymeye başladım ama üzerine kaşe kabanları giyincek tadı kaçıo

kızarunnn kaydirigubbakcemile2 yok cicim ben de bilmiorum tam ama öle rep isteme muhabbetleri olmuştu bi topicte uyarılmışlardı ondan şeyettim..hani bi cezası warsa canın sıkılmasın diyekaydirigubbakcemile5

heee bende diom millet bana nerden verio yazıları yazıo bende size sorcaktım kıslar teşekkür ederim canım ii oldu ögrendigim:))

gördünmü zuzum bilmeyenler varmış, sayemizde epey bi öğrendiler faydalarınıda, zararlarınıdayerimseniben (zararını bende yeni öğrndim gerçi)

rep fakiri benmisim yaa 38:))) amaninn demekki hep bos konusuyorsun nurefsannnnn:))))

kuzum benim yanımda senin lafın olmaz mesaj sayıma bak, puanıma bakkafamçokkarıştı

mersüü cnm uyarın için, bildiğim iyi olduŞeniz

zuzum yaaa şu evlilik takvimin yerine bebeğinin takvimini yapsanya, unutuyom ben seninkinin ne kadarlık oldunu...

kizlar aksama ne yiyeceksiniz, ben ne pisirsem diye dusunuyorumda burda daha sabah oldugu icin size bir sorayim dedim hic fikrim yok...bayadirda yemek yapmiyorum kahvaltilik veya disaridan yedik. Bugun yemek yapmak istiyorum ama ne :1no2:

papatyam bizde kıymalı patlıcan var, yanına pilav yapıcaz bide salata...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…