2009 Ekim Anneleri

zuzum yaaa şu evlilik takvimin yerine bebeğinin takvimini yapsanya, unutuyom ben seninkinin ne kadarlık oldunu...

ay ewet bu konuda yoğun bi talep war kaydirigubbakcemile3 şuan değerlendirme aşamasındayım cücümmmm -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3 ayh ne bilim o takwimimi çok seworum da kıyamadım kaldırmaya:))

ben bugün çok bulanıyorum..yemek memek yokk..kahwaltıya talim..yaa bence menü saymıyalımmm canımızın ne çekiceği belli olmaz tehlükelüüücokacimcoook

bende öle cahilim fatoşcum yeni ögrendim :))

bende prinç çorbası var yanına pırasa yapmayı düşünüyorum bide yeşilllik roka tere inek gibi ot yyiom yaaa:)

kizlar size komik birsey soyleyeyim mi hani dogum yapilacagi zaman bir hastane kiyafeti giydiyorlar Turkiyede o hollandada yok biliyormusunuz:)amerikadan hollandaya gelenn tanidigimiz ilk dogumunu orda yapmis ve ordada o mavi mi yesil mi ne kiyafetten vermisler 2.dogumunuda burda yapti sanmis ki burda da boyle oluyor guzel guzel kiyafetlerini giymis gitmis doguma :))) aaa bir bakmis o giysiden vermiyorlar burda neyle gidiyorsan onunla dogum yapiyormussun :) cok komik yaa uzun etegi varmis yukari cekmisler doguma baslamislar :'))) bunu duyunca ben ne giyecegim diye dusunmeye basladim :)

benim canim yemek degilde pasta cekiyo jkocaman olsa elimle tutup yesem böyle sanirim aseriyorum suan :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

oo kızlar akşam olmuş yemek muhabbeti başlamış bile...bende gezdim gezdim geldim bugün hava burda çok güzel....rep meselesine bende değineyim son olsun....ben çoğunuza gönderiyorum üzülmeyin...yukarıda kontrol panelinden kimlerin size gönderdiğini görebilirsiniz...

papatyalim al benden de okadar ..bende epeydir yemek yapmadim ama ins. mercimek corbasiyla baslayacagimm
hafif seyler yapmaya calis patates salatasi veya makarna salatasi gibi kolay olur
kizlar aksama ne yiyeceksiniz, ben ne pisirsem diye dusunuyorumda burda daha sabah oldugu icin size bir sorayim dedim hic fikrim yok...bayadirda yemek yapmiyorum kahvaltilik veya disaridan yedik. Bugun yemek yapmak istiyorum ama ne :1no2:

Buakşam yemekte nevar bilmiyorum kayınvalideme sormak lazım
ben yemeğe kayınvalideme gidiyorum kayınpederim felçli yatıyor eşim ona egzersiz yaptırıyor hafta içi iş çıkışı biz onlar gidiyoruz yemeğimizi yiyoruz eğzersizimizi yaptırıp doğru eve biraz zor oluyor ama ne yapalım insan kıyamıyor adamcağız öyle yatıp duruyor eşim evin tek evladı yani bizden başka kimseleri yok bu yüzden kıyamıyorum

ay ne fena,yazık olmuş kıyafetlere bulaşmıştır bişiler..koyu renk bi elbise giy bence dizde filan..penye gibi bişiden..hem sıyırması kolay olur..

çok büyük sevap pembecim çok güzel bizimde evlatlarımız bize öle bakarlar inşallah allah şifalar versin kayınbabana

ahh handan ah handan roka tere dedin bitirdin beniiiiii ya baak aklima geldi simdi ahhh canim vatanimmm yaaa tereye rokaya bile hasret kaldimmmn:)bende otcuyumdur tere roka ve bayilirim ama burda nerdeee ahh ahh kizlar varya Turkiyeye sirf yemek yemek istegiyle geliyorum desem yeridr ailemide ozledim ama yemekleri bir baska yaaaa

bende öle cahilim fatoşcum yeni ögrendim :))

bende prinç çorbası var yanına pırasa yapmayı düşünüyorum bide yeşilllik roka tere inek gibi ot yyiom yaaa:)

Alah eşinden de senden de razı olsun canım..kolaylık wersin hepinize..

balkona ciktim kizlar oturdum biraz hava aldim :))) simdi disari cikacagim daraldimmmm iyice arkadas aradi biraz yureyecegiz , yemek konusuna gelince esim yapacak bugun benim hic canim yemek yapmak istemiyor arti yemekte istemiyor ,

allah iyiliginizi versin emiii bende diyecektim o göbeklerle repmi yapacaksiniz. ne cahilim

allah senii emiii:roflol::roflol::roflol:

ay ewet bu konuda yoğun bi talep war kaydirigubbakcemile3 şuan değerlendirme aşamasındayım cücümmmm -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3 ayh ne bilim o takwimimi çok seworum da kıyamadım kaldırmaya:))

istekleri değerlendür cicoşş, iyi olur yapsan zırt pırt sormayız:lepi:

hoşgelgin gezgin
hiçbile bana göndermemişin :dilcikar:

handancım gördünmü ot mot dememek lazım, onu bile arayanlar varr:mymeka:

hosgeldin zeynep iyi yapmissin hava almak iyi geliyor gercekten ,

rep de ilk defa duydum :)) o zaman en fakiriniz benim ne olacak bu replerle ???? kizlar bana rep verin rep hehehe bir repimiz eksikti oda tamamlansin:)))))

pembeinci biz evlatlar boyle zamanlarda ailemizin yanida olmayacagizda nezaman olacagiz cok dogru yapiyorsunuz zordur Allah yardimciniz olsun.

zuzu evet oyle yeni aldigi triko kazagi giymis dogum yapinca bebegi koymuslarmi gogsune kiyafet berbat olmus:))) bakalim iyice arastirayim..
ay ne fena,yazık olmuş kıyafetlere bulaşmıştır bişiler..koyu renk bi elbise giy bence dizde filan..penye gibi bişiden..hem sıyırması kolay olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…