2009 Ekim Anneleri

günaydınnnnnn.....bende dün dr gittim.hatta fotolarını topiğe koydum...artık iyice bebeğe benziyor....gizemcim merak etme hissedemezsin zaten....

caım bende hissetmiyorum ve bu çok normal daha onalr çok küçük
15.haftayı bi atlatalım o zaman hissetcez minik kelebeklerimizi

günaydınnnnnn.....bende dün dr gittim.hatta fotolarını topiğe koydum...artık iyice bebeğe benziyor....gizemcim merak etme hissedemezsin zaten....

gözün aydın tatlım ,nş. bugün bende ii haberler alırım evet hklısız çok ufaklar dahaCADIARZU

Günaydın fıstıklarrhihoyyythihoyyythihoyyyt

bulcukcum çok sevindim cnm maşallah sanada bebeğinede ense kalınlığına baktığı gün neden 2li test için kan almadılar cnm? bilgin varmı?

gizemcim hadi bakalım sende güzel haberlerle döneceksin allahın izniyle:Saruboceq:

evet nazcım gördüm şimdi çok şeker yaa
benim kıvrık duruyo bi köşe bulmuş kendineee velet kaydirigubbakcemile3

canım akşam ense kalınlığına baktı ikiliyde yaptır hemen dedi ama gece gittiğim için labaratuar kapanmış yarın akşam 7ye kadar gelin yapalım testinizi dediler
ense kalınlığı1,9 çok iyi dedi

nazcım tüü tüü maşallah bebeğine
bende cuma görcem sabırsızlanıyorumdelikafadulden

anladım cnmCADIARZU doktoruna sonuçları verirken 1 gün sonra yaptırabildiğini mutlaka söle cnmyerimseniben ense kalınlığıda süpermiş bebenin

günaydın kızlar bulcuk çok sevindim bebişin sağlıklı olmasına maşallah

nazyaz ben baktım resimlere canım maşallah demek bizde göreceğiz öyleyse ben en son 8 haftalık iken görmüştüm görünce tanıyamayacağım demekki.

gunaydın kıslarrrrrrrrrrr. nazyazcım bence seninki oglannnn
ya kızlar bas agrısı olan var mı? benimki catlıcak yaa

gunaydın kıslarrrrrrrrrrr. nazyazcım bence seninki oglannnn
ya kızlar bas agrısı olan var mı? benimki catlıcak yaa

günaydın canım
benimde çok başım ağrıyor bu haftada daha belirgin olan bişeymiş baş ağrısı
:çok üzgünüm:

bebeği bebek gibi görmek heyecan veriyor....ben birde taktım burnu var mı diye sorup durdum doktora....var tabiiii diye hafiften kızdı....ve fındık burnunu gösterdi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…