2009 Ekim Anneleri

günaydın canım
benimde çok başım ağrıyor bu haftada daha belirgin olan bişeymiş baş ağrısı
:çok üzgünüm:

ben hayatımda boyle bas agrısı nedir bilmezdim :çok üzgünüm: hele dun aksam tam bi felaketti. benim bebis aksi olacak sanırım.herkesin bulantısı azalıo bu haftalarda benimki arttı.hic istifra etmeyen ben istifra etmeye basladım senağlama

bebeği bebek gibi görmek heyecan veriyor....ben birde taktım burnu var mı diye sorup durdum doktora....var tabiiii diye hafiften kızdı....ve fındık burnunu gösterdi....

:roflol:çatlak onca organdan burnumu seçtin sormak için
herbişeyleri oluşuyo bebişlerimizin hayırlısıylaa

924.sayfada nasıl koyacağını anlattı bir arkadaş...bir bak istersen

sağol canım bakıyorum hemen

benimkinin ense kalınlığı 1,6 imiş:)

senin değerinde çok iyi nazcım bazı doktorlar 2,5, bazı doktorlar 3den sonrasını riskli buluyolarmışyerimseniben

söyleriim mutlaka canım işallah çabuk çıkar sonuçları

min. 5 gün max. 1 haftaya kadar çıkıyomuş datlumyerimseniben

gunaydın kıslarrrrrrrrrrr. nazyazcım bence seninki oglannnn
ya kızlar bas agrısı olan var mı? benimki catlıcak yaa

ahhh ahh buketcim bendede çok oluyo baş ağrısı, ama normalmiş öle yazıyo nette relax olyerimseniben

umarım gececek bu gunler :ecrin_bebek:
benimkinin ense kalınlıgıda 1.3 tu. benim dr 2.56 dan fazla olursa risk grubuna girer demisti.kan sonucumuda yarın alıcam.

ayyy kızlar dün akşam canım ailemdeki meliha börek yaptı, ayy cnm nasıl patetesli gül böreği istedi sıcak sıcak, eşim dedi gidim alim pastaneden dedim taze, sıcağı nerden bulcan (
bugünde sordum pastaneye yokmuş ((

nazyaz sorma okadar çok yiyorum ki çok şükür 1 kilo almışım 52 olmuşum
bulcuk gözüküyor canım maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…