2009 Ekim Anneleri

dr bana elevit multivitamin saçlarım dökülüyor dedim diye...başlayalım hadi dedi....

benimde karnım çıktı :CüvCüv:
Elalı başka pasatane yokmu canım oralarada baksan kıyamam canın istemiş sonuçta amanda aşeriyoruz

benimde karnım çıktı :CüvCüv:
Elalı başka pasatane yokmu canım oralarada baksan kıyamam canın istemiş sonuçta amanda aşeriyoruz

CNM 3 PASTANEYE SORDUM AMA YOKTU, NAPİM GEÇTİ ARTIK:çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlar bebeklerini gören arkadaşlarımızın adına çok sevindim inş bende görebilirim pazartesi günü ben daha hiç görmedimsenağlama

inşallah görürsün canım neden görmedin hiç?

canım 6 haftalıktı gittiğimde ve sadece keseyi gördük bebeği hiç görmedik 2 hafta sonrasına yani pazartesiye gün verdi doktor o zaman büyük ihtimal görürüz dedi inşallah görürüm acaba diyorum birşey uydurup erkenden gitsem mi diyorum ya da iice büyüsün tam net görürüm günümü bekleyim diyorum çok karışık kafam

inşallah görürsün tatlım....

günaydın kızlar....mavişim 16. haftadan itibaren hissedebilirsin ama en net 18. haftadan itibaren başlıyor....
handan bugün dr a gidecekti inşallah iyi haberlerle gelir...bakalım cinsiyeti öğrenebilecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…