2009 Ekim Anneleri

zeynepcim handan doktoru taciz edecekti cinsiyet konusunda ama bakalım etkili olabilecek mi:))))
bizimde 2 günümüz kaldı cnm, sende heyecan nasıl?

zeynepcim handan doktoru taciz edecekti cinsiyet konusunda ama bakalım etkili olabilecek mi:))))
bizimde 2 günümüz kaldı cnm, sende heyecan nasıl?

:roflol::roflol: bende arkadaşımı götürecem yanımda o ısrar edicek dr a söyle diye...eğer taciz işe yarasa bende denerim...:roflol:cumaya az kaldı çok heycanlıyım valla...

:roflol::roflol: bende arkadaşımı götürecem yanımda o ısrar edicek dr a söyle diye...eğer taciz işe yarasa bende denerim...:roflol:cumaya az kaldı çok heycanlıyım valla...

ayy gelsinde handan bakarız yaramışsa taciz bende ederim adamı ne olcek sankikaydirigubbakcemile3 yanlız ben eşimle gidecektim onu almamam gerekecek içeri:roflol: yoksa oda beni güzel bi taciz eder:mymeka:

günaydın kıslarrrrr

çok maceralı geçti bizim muane anlatım size şimdi gittik sabah doktor baktı benim bebiş gene uyuyo ama kıslar parmagını emerek uyuyodu çok duygulandım kordonbagıda ensesinde tam haydaaa dedi doktorum ölçemem böyle ensesini o kordonun ordan çıkması lazım kanımı zıplatıo ben öksürüom bebişte tık yok :)) sonra dedi doktor sen en iisi git biraz yürü bi meyve suyu iç zıpla uyansın ki ben çikolata bile yedim yani:)) sonra çıktık dışarı zıplıom yürüom millet bana bakıo oynuom sanıolar tam komadiydi yaaa eşim nası gülüo sonra yine gittik doktora bizm bebiş bi hareketlenmiş aman allah takla atıo içerde kollar bacaklar dans edio rresmen şok oldum:))) sizmisiniz beni uayndıran der gibi zar zor ölçtü doktor durmuo ki neyse sonuçta atlattık cinsiyeti sölemediii( çok taciz ettim uyus erken erken 1-2 hafta daha bekle bakalım dediiiiiiiiiii deli etti beni yaaaa sonuçlarım cumartesi çıkacak kıslar inşallah tertemiz çıkar

Yaaa kızla konu gelmişken kontrollere eşinizle mi gidiyosunuz yoksa yanlız mı?
ben bu zamana kadar hep eşimle gittim...

ayyyy handancım hadi gözün aydın:teytey::teytey::teytey:
çok sevindim ve çok güldüm okurken:roflol: senin velet daha doğmadan seni güzelce oynatmış:sm_cool:
Allahım bu güzel duyguları bizede yaşatsın inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:, seni okuyunca dahada bi heyecanlandımdelikafadulden
Kıs sölesene en se kalınlığı kaçmış?

amin elacım aynen öle valla babasıyla beni maskara yaptı bugun doktor bile şaşırdı bi dur bebiş bi dur dio:)) darısı başınına gülüm az kaldı seninde ense kalınlıgı 2mm dedi ölçümleri yazdı sonra b, labratuara yönlendirdi orda kan verdim 130tl cumartesi çıkcak

canım ya tamda seni konuşuyoduk hadi atlattın sayılır inşallah sonuçlarında temiz çıkacak...demek taciz işe yaramadı ha bende başka bir yol deniyim ama ne yapsam acaba...CADIARZU benimkide kesin söylemez en son gittiğimde 1 ay sonra öğrenirsin demişti...

Yaaa kızla konu gelmişken kontrollere eşinizle mi gidiyosunuz yoksa yanlız mı?
ben bu zamana kadar hep eşimle gittim...

ben ilk eşimle gitmiştim sonra arkadaşımla gidiyorum...eşim işe erken gittiği için her seferinde izin almasını istemiyorum...

herkeselere günaydiiiiiiiiiiiiiiiin nasilsiniz bugüüüün hamislerrr??? a.s.
amma yazmissiniz ha pes ettim vallaa :)). kizzzzzzzzz handanimmmmmm ahahahha ölctüde ne dedi? ölcünce hemen belli olmuyormu? kac cikti? kiz cok sevindim kipir kpir ha masallahhhhhhhh birazdaha SIKISTIRSAYDIN ya doktoru ahahaha delikafadulden kiyamammmm simdi nasil sabirsizlikla bekliyosun bidahaki randevüyüü :))). Insallah hersey güzel cikar canim beniiim ve darisi basimizaaa

amin cnm amin:Saruboceq: inşallah Allahın izniyle böyle güzel şeyler yazabilelim burdan:Saruboceq:
sen devlet hastanesine gittin dimi cnm? kanı dışarda verdin? bakalım bize ne dicekler, laboratuaramı yönlendircekler bilmiyorumsengözlerimebaksanab

handancım gözünaydın bebiş seni sabah sabah bayağı oynatmış kaydirigubbakcemile3 güzel geçmesine çok sevindim canım ya inş testlerinde güzel çıkar tatlım

handan benide heycan basti valla hic bebisimi kipir kipir görmedim ne güzeldir ben baslarim aglamaya kesin.. offffffff daha 6 NISANa cok varrrrrr

çok mutlu oldum yazdım kısım kendimi tutamadım:))))) sıkıştırdım yaaa tahmini felan dedim erken erken dedi artık 2 hafta sonra giderim yine bu sefer sölemezse saldırıcam ahahah 2mm dedi canım ensesine gayet güzel dedi inşallah temiz çıkar ya çok heyecanlıyım o kadar oynarken nasıl hiseetmiyoruz anlamadım ayrıca

elalı handan sizde istanbulda oturuyorsunuz hangi hastaneye gidiyorsunuz ....ben medical parka gidiyorum bahçelievler...

devlet hastanesine gittim elacım ama kendi doktorumada gidiyorum bidahaki kontorolüme kendi doktoruma gidicem 2 doktora gidiyorum yani şuan

hepinize teşekkür eederim kıslar ii dilekleriniz için inşallah hepimizin bebişleri saglıkla gelecek bizlere aminnn

zeynapcim sen ne zaman gidiceksin benimki 15-16 haftamda sölücek anladıgım kadarıyla

ben ensar hastanesi semavi beye gidiyorum canım bide şişli etfalde dilek hanıma gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…