zeynepcim handan doktoru taciz edecekti cinsiyet konusunda ama bakalım etkili olabilecek mi:))))
bizimde 2 günümüz kaldı cnm, sende heyecan nasıl?
:roflol::roflol: bende arkadaşımı götürecem yanımda o ısrar edicek dr a söyle diye...eğer taciz işe yarasa bende denerim...:roflol:cumaya az kaldı çok heycanlıyım valla...
günaydın kıslarrrrr
çok maceralı geçti bizim muane anlatım size şimdi gittik sabah doktor baktı benim bebiş gene uyuyo ama kıslar parmagını emerek uyuyodu çok duygulandım kordonbagıda ensesinde tam haydaaa dedi doktorum ölçemem böyle ensesini o kordonun ordan çıkması lazım kanımı zıplatıo ben öksürüom bebişte tık yok :)) sonra dedi doktor sen en iisi git biraz yürü bi meyve suyu iç zıpla uyansın ki ben çikolata bile yedim yani:)) sonra çıktık dışarı zıplıom yürüom millet bana bakıo oynuom sanıolar tam komadiydi yaaa eşim nası gülüo sonra yine gittik doktora bizm bebiş bi hareketlenmiş aman allah takla atıo içerde kollar bacaklar dans edio rresmen şok oldum:))) sizmisiniz beni uayndıran der gibi zar zor ölçtü doktor durmuo ki neyse sonuçta atlattık cinsiyeti sölemediii( çok taciz ettim uyus erken erken 1-2 hafta daha bekle bakalım dediiiiiiiiiii deli etti beni yaaaa sonuçlarım cumartesi çıkacak kıslar inşallah tertemiz çıkar
günaydın kıslarrrrr
çok maceralı geçti bizim muane anlatım size şimdi gittik sabah doktor baktı benim bebiş gene uyuyo ama kıslar parmagını emerek uyuyodu çok duygulandım kordonbagıda ensesinde tam haydaaa dedi doktorum ölçemem böyle ensesini o kordonun ordan çıkması lazım kanımı zıplatıo ben öksürüom bebişte tık yok :)) sonra dedi doktor sen en iisi git biraz yürü bi meyve suyu iç zıpla uyansın ki ben çikolata bile yedim yani:)) sonra çıktık dışarı zıplıom yürüom millet bana bakıo oynuom sanıolar tam komadiydi yaaa eşim nası gülüo sonra yine gittik doktora bizm bebiş bi hareketlenmiş aman allah takla atıo içerde kollar bacaklar dans edio rresmen şok oldum:))) sizmisiniz beni uayndıran der gibi zar zor ölçtü doktor durmuo ki neyse sonuçta atlattık cinsiyeti sölemediii( çok taciz ettim uyus erken erken 1-2 hafta daha bekle bakalım dediiiiiiiiiii deli etti beni yaaaa sonuçlarım cumartesi çıkacak kıslar inşallah tertemiz çıkar
Yaaa kızla konu gelmişken kontrollere eşinizle mi gidiyosunuz yoksa yanlız mı?
ben bu zamana kadar hep eşimle gittim...
günaydın kıslarrrrr
amin elacım aynen öle valla babasıyla beni maskara yaptı bugun doktor bile şaşırdı bi dur bebiş bi dur dio:)) darısı başınına gülüm az kaldı seninde ense kalınlıgı 2mm dedi ölçümleri yazdı sonra b, labratuara yönlendirdi orda kan verdim 130tl cumartesi çıkcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?