2009 Ekim Anneleri

elalimmm canim nasilsin? ben hep esimle gittim ama sanirim bidahaki randevülerde ynaimda olamicak
( ise basliyor

fatoşcum iyiyim aslında ben artık, ama sabah aç karnına demir hapım var unu içerken hep öğürtü geliyo ve midemin suyu çıkıyo, şu aralar tek sıkıntım bu...
onun dışında Allaha binlerce kez şükür olsun iyiyim
sen nasılsın bitanem?
olsun cnm napalım üzme kendini sende resimleri gösterirsin eşineyerimseniben biz şimdilik hep eşimle gidiyoz oda izin alıyo bendesırnaşık şey memur olduğu için izin konusunda biraz daha rahatızyerimseniben

11 nisanda gidicem elacım tekrar

zaynepcim bahçelievlerde hangi doktora gidiosun memmunmusun tülün kocatepeyi duymuştum

kıs fatoş bende öle düşünüom çaktırma şişli etfale gittim bugun cumartesi sonuçlarım çıksın öteki cumartesi emavibeye gitmeyi düşünüyorum hem sonuçlarımı gösteririm hem taciz ederim heheheheh

elalı handan sizde istanbulda oturuyorsunuz hangi hastaneye gidiyorsunuz ....ben medical parka gidiyorum bahçelievler...

cnm ben ilk başlarda ümraniyede erdem hastanesi var oraya gittim, yaa aslında kadın ilgili gibiydi ama beni o hastanede çekmeyen bişeyler vardı...
Daha önceden ben marmara hastanesinde (devlet hastanesi) 3 kez aşılama yaptırmıştım, 2li test içinde oraya gittim ve ilgiden memnun kaldım açıkcası...
bi sorun olmassa şimdilik oraya gideceğim ve para ödemeyeceğim...

banada demir tozu vermisti ama icemiyorum bide limonlu öggg icer icmez cikariyorum dedim doktora icme o zaman dedi.
kocacim dayanamazki akli hep bende klair canim askum benim :)) yok o bisey bulur gene yanliz birakmaz beni yoksa catlar bebegi görmeden. inanin benim kadar heycanlaniyor her gidisimizde makinaya bakarken gözleri doluyor.. bu beni cok sevindiriyor. ilk haraketlerini görmeden yapmaz o :)) bulur bi yolunu gelir

Handancım hadi gözün aydın. test sonuçlarında inşallah güzel çıkar cnm. çok güzel ya inaşllah bizim sonuçlarımızda güzel çıkar. bakalım hangisimiz doktorumuzu kandırabilicezzz hadi bakalımmm bende hafta salı gidicem bide ben denicemmm

hahahahahahhaahhaah kiz seninle ayni kafadaniz ahahahahahahha bende haftaya ne bulsamda nere gitsem diye bakiyom 6 nisan cok uzak yaw

canım ben ilk çocuğumu 14. haftada öğrenmiştim yine öyle olur sanırım...

11 nisanda gidicem elacım tekrar

zaynepcim bahçelievlerde hangi doktora gidiosun memmunmusun tülün kocatepeyi duymuştum

canım ben suat erşahin var ona gidiyorum 3 kere gittim memnunum güler yüzlü herşeyi anlatan bir dr memnunum açıkçası hastanede güzel ferah...

canım sen karşıda oturuyosun sanırım ordaki hastaneleri bilmiyorum ben...

bide medicana varya bahçelievlerde eski ömür hastanesi orda düzgün korkmaz var onu çok övüolar bide onamo gitsem diorum bazen belki onu daha çok begenirim ona devam ederim ne bilim

günaydın cannarımmm....handanımm bulcukkk gözünüz aydın kuzulaarr..

amanda amannn zuzuuuuuuuuum hosgeldüüüünnn nasilsiiin a.s.a.s.a.s.

hoşbulduk leylaamm..ben iyiyim de asıl sen nasılsuunn,hatlar karışmaya başladımı sabahtann yoksam akşam üzerini mi bekliyelimmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…