2009 Ekim Anneleri

bide medicana varya bahçelievlerde eski ömür hastanesi orda düzgün korkmaz var onu çok övüolar bide onamo gitsem diorum bazen belki onu daha çok begenirim ona devam ederim ne bilim

o hastanede bana çok yakın canım dr u tanımıyorum ama hastane şu aralar felaket durumda içeri giremiyosun kalabalıktan iğne atsan yere düşmez...sanki devlet hastaneleri gibi olmuş...saatlerce sıra bekliyosun...o yüzden oraya gitmedim...benim hastanemde hiç sıra beklemiyorsun çok nezih...

iyiyim esmoşum şüküür..sen??..accık fazlaca halsizim 2 gündür ama bunada şükürr

zeynep benim ablamda suat beye gitti çok iyi dr diyip duruyor ondan biliyorum ama doğumu o hastanede yapmadı 3,5 milyar fiyat vermişlerdi fazla geldi açıkçası
o hastanenin test fiyatları çok daha uygun oluyor sanırım sen ikili testini kaça yaptırdın canım .

en cok sevindigim uzun uzun bakmalari testlerde.. benim doktorum cok aceleci yaw ama buranin en iyi doktoruda o. bak kalbi diyo iyi gözüküyor hersey diyo - bitti. ?? allahtan bu ikili testler varda bugüne kadar baktiklarimi toplasan bi ikili test etmez bee. en cok ona seviniyorum uzun uzun bakacam

iyiyim esmoşum şüküür..sen??..accık fazlaca halsizim 2 gündür ama bunada şükürr

İyiyim cnm beni bu sabah miğde yanmalarııı mahfediyor. normalde çocuğun saçı çıkınca miğde yanması olur diye duymuştumm bzimkii bonus olucak herhalll delikafadulden

burda cocuk dogurana hediye para veriyorlar bakiyorumda onlarin verdigi hediye para türkiyede hastane masraflari. cok fazla degilmi 3.5 milyar? burda dogum yapan anneye
2'100 frank hediye veriyorlar. bide iste her ay cocuk parasi. burasi cok kücük bi yer belkide ondandir. ama türkiyeye göre 3.5 milyarda hastane masraflar cok ama cok ??

İyiyim cnm beni bu sabah miğde yanmalarııı mahfediyor. normalde çocuğun saçı çıkınca miğde yanması olur diye duymuştumm bzimkii bonus olucak herhalll delikafadulden

ayh ewet kesin bonus olcaklar..2 gündür deli gibi yanıyo midem..bu haftalarda başlıomuş çıkmaya..

EVET ZUZUM BU CUMA, 3,5 ATIYOM KISSdelikafaduldendelikafadulden

amanıınnn...bi ben kaldım he..teeee haftaya gitcem..pufff sinir oldummm

oohh keyfe bakk..

EVET ZUZUM BU CUMA, 3,5 ATIYOM KISSdelikafaduldendelikafadulden

elalimm renklidenmi bakiyor doktorun? 14 haftalikken söylüyorlar cinsiyetinii.. 12. haftada biraz ne derlserse güvenmem acikcasi cünkü hani diyorlarya kizdada erkektede cikinti oluyor diye.. anam ben 10 haftalik olmusum benimde 4 haftam kaldi o zaman desenizee ahahahahahahaha hafta hafta sayinca daha iyi dimi kizlar?
bide 12. haftada burdaki doktorlar renkide göstermiyorlar.. benim arkadas gittigi doktor hep renkli gösterirken 12. haftasinda göstermmeis. sanirim 12. haftada bebislerimiz biraz garip gözüküyor ve anneler korkmasin yada nebilim nedendir.. arkadasim dedi renkli göstersenize oda demis bu tv degilki hep renkli göstersin :))

fatoş malesef ve bu malesef sigortanın karşıladığı rakam birde sigortan olmasa evde doğum yaptıracaklar insana doğum için çok 3,5 sezeryana dedi ama normal doğüumda 1,60 falandı şimdi ne kadardır bilmem

yaa bilmiodum zeynepcim gitmim hiç ozaman medicalparka gitmeyide düşündüm bi ara fatihteki daha yakın bana aama çok kalabalık oluo orası bide ben düşük yaptıgımda orayan gitmiştim pisikolojim bozuldu bidaha gitmedim fatihe ama bahçelievlerde kocaman bi hastane güzel duruyor , neyse ya ben kafamı karıştırımım ensar hastanesinden memmunum dogumuda orda yapmayı planlıyorum evimede yakım bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…