2009 Ekim Anneleri

canım ben henüz ikili testi yaptırmadım cuma yapılacak...sezeryan için şimdilik 2500 tl istiyolar sonradan zamlanırmı bilmem...valla canım ilk tahlillerim 240 tl tuttu şimdi ikiliden ne kadar alırlar bilmem biraz tuzlu bir hastane ama şimdilik değer gibi geliyor bana....

hayırlı olsun canım.....zaten bu haftalarda genelde erkek diyorlarmış..... tam net göremiyormuş dr....

ya kıslar bende hiç reklide görmedim bidahaki gidişte renkli için taciz edim bakım bütün doktorların ultrasonları renklide gösterir demi heralde

teşekkür ederim nazyazcım inş seninde güsel çıkar canım haklısın kesin belli olunca ögrenmek saglıklısı

fatoşcum buzamanda kadar hep renksiz ultrasondan bakıldı...
Ama 2li test günü ne olur bilmiyom cnmcadıarzu

teşekkür ederim nazyazcım inş seninde güsel çıkar canım haklısın kesin belli olunca ögrenmek saglıklısı

dadlum onun icinde fazla kalmadi bak zaman ne cabuk geciyor.. ilk defa kalp atislarini duyamaya giderken.. büyüdügünü görmek.. kac mm olmus derken cm oldular. cok sükür rabbime. dün tv bakarken böyle bebekler vardi bi filmde cok duygulandim agladim resmen. tonton gene cok tatlilar.. ikili test heyecani derken oda insallah hepsi güzel cikacak. Insallah hersey güzel cikinca cinsiyet heycani baslicak ki onuda 2 hafta sonra ögrenirsin ins. düsünüyorumda eskiden 4 haftaymis iki haftaymis hic bi heycan yokmus be :)). simdi 4 hafta icinde neler bekliyor heycanliyim cok

kıslar bide doktorum bol bol su iç dedi testlerime baktı gayet güsel az bi enfeksiyon var ama ilaca gerek yok suyu arttır dedi ya ben günde yaklaşık 10 bardak içiyorum daha ne içim anlamadım

haklısın fatocum şükürler olsun rabbime bu gerçek bi mucize içimizde büyütüyoruz bugunleride gördük çok şükür daha güzel günleride görecez inşallah nerden nerreye geldik ilk bebegimi kaybettigimde bidaha hiç anne olamıcam die düşünmüştüm öyle yıkılmıştım ki rabb,m yine verdi ve almadı çok şükür , eskiden 2li test ultrasonmu varmış işte nası sabrederlermiş çok bilmek çok merak getirio:)

zeynep önemli olan doktor suat bey gerçekten iyi doktor bizim şirketin sekreteride suat beyde doğum yaptı ve çok memnun kaldı hastanede gerçekten çok güzel çok güzel ilgileniyorlar maddi olarak zorlamıyorsa devam et derim dr çok önemli herzaman iyi dr bulunmuyor.

Ben güneşli medıcıne hospıtale gidiyorum doktorum mehtap hanım hastane medical parkla kıyaslanamaz ama yinede iyi doktorumadan çok memnunum çok iyi bir doktor

kizlar ben limon görünce migdem bulaniyor cok. et gibi seylerin kokusunu bile almak istemiyorum. daha cok peynir domates yiyorum. baska bisey girmiyor migdemden. görmezsem yemezsem iyi migdem bulanmiyor ama o saydiklarimi görünce cok kötü oluyorum.. ve asiri derecede üsüyorum. bizim is yeri hamam gibi oldu sayemde ayagimin altinda kücük elektirikli sey var hep calisiyor. eskiden böyle üsümezdim ben ve tüyler. acip hizli cikmaya basladi kendimi kontrol altina aldim:)) temizlendim baktim 2 gün sonra gene cikmaya basladi :S

pempecim medicineyi bende duydum bi akrabam orda dogum yaptı mehtap hanıma çok memmundu bana ters die gitmedim yoksa bende giderdim çok iimiş

hic sorma valla. tirnagimizi kirilsa doktora gidecez :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ya kıslar bende hiç reklide görmedim bidahaki gidişte renkli için taciz edim bakım bütün doktorların ultrasonları renklide gösterir demi heralde

her makinada olmayabiliyor canım... ama sen yinede dene..genellikle özel drlarda oluyormuş...

fatoşcum bende tüy sorunu aynı yaa hele göbekim nası tüylendi hiç yoktu diorum bu bebiş beni recep ivedik yaptııı ahahahahahha

tüyler hızlı çıkarsa erkek derler ama..:)

fatoşcum bende tüy sorunu aynı yaa hele göbekim nası tüylendi hiç yoktu diorum bu bebiş beni recep ivedik yaptııı ahahahahahha

benimde göbeğim tüylendi ama tüylerimin çıkma hızı aynı......o resimlerdeki bal dök yala hamile göbüşleri yalan herhalde:)))))))))))))

tüyler hızlı çıkarsa erkek derler ama..:)

yok canim yok hepsi hurafe bi ara cok arastirdim ama hepsi hurafe valla kimse beni artikin inandiramaz onlara. ultrasonda bacagin arasini görünce tamam. ya pipi görürüm ya kus ondan önce tahmin etmicem artik. gecende anlattigim arkadasimda cok tüylenmisti hele göbeginin etrafi kapkara tüyleri upuzundu ahahahahah ama kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…