zeynep benim ablamda suat beye gitti çok iyi dr diyip duruyor ondan biliyorum ama doğumu o hastanede yapmadı 3,5 milyar fiyat vermişlerdi fazla geldi açıkçası
o hastanenin test fiyatları çok daha uygun oluyor sanırım sen ikili testini kaça yaptırdın canım .
günaydın kıslarrrrr
çok maceralı geçti bizim muane anlatım size şimdi gittik sabah doktor baktı benim bebiş gene uyuyo ama kıslar parmagını emerek uyuyodu çok duygulandım kordonbagıda ensesinde tam haydaaa dedi doktorum ölçemem böyle ensesini o kordonun ordan çıkması lazım kanımı zıplatıo ben öksürüom bebişte tık yok :)) sonra dedi doktor sen en iisi git biraz yürü bi meyve suyu iç zıpla uyansın ki ben çikolata bile yedim yani:)) sonra çıktık dışarı zıplıom yürüom millet bana bakıo oynuom sanıolar tam komadiydi yaaa eşim nası gülüo sonra yine gittik doktora bizm bebiş bi hareketlenmiş aman allah takla atıo içerde kollar bacaklar dans edio rresmen şok oldum:))) sizmisiniz beni uayndıran der gibi zar zor ölçtü doktor durmuo ki neyse sonuçta atlattık cinsiyeti sölemediii( çok taciz ettim uyus erken erken 1-2 hafta daha bekle bakalım dediiiiiiiiiii deli etti beni yaaaa sonuçlarım cumartesi çıkacak kıslar inşallah tertemiz çıkar
elalimm renklidenmi bakiyor doktorun? 14 haftalikken söylüyorlar cinsiyetinii.. 12. Haftada biraz ne derlserse güvenmem acikcasi cünkü hani diyorlarya kizdada erkektede cikinti oluyor diye.. Anam ben 10 haftalik olmusum benimde 4 haftam kaldi o zaman desenizee ahahahahahahaha hafta hafta sayinca daha iyi dimi kizlar?
Bide 12. Haftada burdaki doktorlar renkide göstermiyorlar.. Benim arkadas gittigi doktor hep renkli gösterirken 12. Haftasinda göstermmeis. Sanirim 12. Haftada bebislerimiz biraz garip gözüküyor ve anneler korkmasin yada nebilim nedendir.. Arkadasim dedi renkli göstersenize oda demis bu tv degilki hep renkli göstersin :))
teşekkür ederim nazyazcım inş seninde güsel çıkar canım haklısın kesin belli olunca ögrenmek saglıklısı
haklısın fatocum şükürler olsun rabbime bu gerçek bi mucize içimizde büyütüyoruz bugunleride gördük çok şükür daha güzel günleride görecez inşallah nerden nerreye geldik ilk bebegimi kaybettigimde bidaha hiç anne olamıcam die düşünmüştüm öyle yıkılmıştım ki rabb,m yine verdi ve almadı çok şükür , eskiden 2li test ultrasonmu varmış işte nası sabrederlermiş çok bilmek çok merak getirio:)
ya kıslar bende hiç reklide görmedim bidahaki gidişte renkli için taciz edim bakım bütün doktorların ultrasonları renklide gösterir demi heralde
kizlar ben limon görünce migdem bulaniyor cok. et gibi seylerin kokusunu bile almak istemiyorum. daha cok peynir domates yiyorum. baska bisey girmiyor migdemden. görmezsem yemezsem iyi migdem bulanmiyor ama o saydiklarimi görünce cok kötü oluyorum.. ve asiri derecede üsüyorum. bizim is yeri hamam gibi oldu sayemde ayagimin altinda kücük elektirikli sey var hep calisiyor. eskiden böyle üsümezdim ben ve tüyler. acip hizli cikmaya basladi kendimi kontrol altina aldim:)) temizlendim baktim 2 gün sonra gene cikmaya basladi :S
fatoşcum bende tüy sorunu aynı yaa hele göbekim nası tüylendi hiç yoktu diorum bu bebiş beni recep ivedik yaptııı ahahahahahha
fatoşcum bende tüy sorunu aynı yaa hele göbekim nası tüylendi hiç yoktu diorum bu bebiş beni recep ivedik yaptııı ahahahahahha
tüyler hızlı çıkarsa erkek derler ama..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?