2009 Ekim Anneleri

kusma konusuna gelince derlerki kzda kusulur erkekte kusulmaz. benim ablam kizda hicbisey hissetmedi erkekten cok asiri derecede kustu. bu arkadasimda bsatan beri feci kusuyor ici disina cikti ama kiz. kuzenim iki kizinda hic kusmamis. ücüncü kizda 8 ay boyunca kusmus eee neye inanalrim simdi ahahahahhahahaha

amaaan tabicanım...işte fal gibi...fala inanma falsız kalma türü...sağlıklı olsunlarda allah uzuuuun sağlıklı ömür versinde onlara gerisi boş

yok kıs yalan degil ablamın göbişi parlıo resmen onda tüy olmadı

benim tüylerim hızlı uzuyo ya ayda bir agdaya giderdim şimdi 15 günde uzuolar(

nazyazcım sence bebişin erkekmi doktorun söledigi gibi ne hissediosun

ben hala kız hissediyorum ama bilmem.....

evet ya bünye meselesi herkesin degişio

ben hiç kusmadım ablam hep kustu bakalım bizim ne olacak aynı cinsiyet olursa çok şaşırcam

ikisinide hissediyom ben o yüzden cok zorlaniyorum. icimden bi kiz geciyor bi erkek. rüyamda erkek görüyorum hep. bikere sey gördüm rüyamda benim oglusum olmus dünya tatlisi ama ben nasil agliyorum.. ama ben kiz istiyordumm benim hic kizim olmicakkkmiii diyee nasil agliyordum hastanenin icindee bagiriyrodum resmen. allahtan hayirlisi

sizlerde böyle degisikler oldumu? ne bilim böyle yemekleriniz degistimi? ben limon severdim helede salatada bayilirdim böyle bol bol sikardim. simdi görmek dahi istemiyorum.

ilk haftalar ekşi yiyemedim portakalı bile tatlısını yedim bide çok acı biber yedim ama şimdi normal herşeyi yiyorum

sabahtan beri serumum takılıydı bitti çok şükür şimdi daha iyi gibiyim ohh bee ya benimde 2 hafta sonra 2 li testim yapılcak nasıl yapılıyor acaba bilgiisi olan var mı acaba

evet canım 11 nisanda ama belki dayanamazsam daaha erken giderim aslında 4 nisanda gidebilirim ama 4-5 nisan aöf sınavım var mecbur beklicem , sskya hafta içi gitmem lazım ona daha uzun süre sonra giderim sanırım özele cumarteside gidebildigim için ii oluo izin sorunu olmuo

sabahtan beri serumum takılıydı bitti çok şükür şimdi daha iyi gibiyim ohh bee ya benimde 2 hafta sonra 2 li testim yapılcak nasıl yapılıyor acaba bilgiisi olan var mı acaba

benimde iki hafta sonra. burdan okudugum kadariyla kan aliyorlar dadlum ense kalinligini felan ölcüyorlar. ya baska bi doktor benim arkadasimin bebeginin beynine kadar bakmsi kemiklerine ense kalinligi bakabilecegi heryerine bakmis.

geçmiş olsun yasemincim ben bugun yaptırdım ultrasonda ense kalınlıgını ölçüo bide kan veriosun o kadar canım

kıslar göslerini beynini felanda gördüm çok ilginçti

ablamın ilk hamileliginde hic bulantısı olmadı. bunda bulantı yasadı.ilki oglandı vee bu kızzzzzzzz:dance:

fatoş hemde nasıl normalde 2 hafta aryala balık yiyebilirdim şimdi haftada 2 taneden aşağısı kurtarmıyor
tavuğu çok severdim bırak yemeyi kokusunu duymak istemiyorum ve en önemlisi çikolata yiyemiyorum midemi bulandırıyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…