evet canım 11 nisanda ama belki dayanamazsam daaha erken giderim aslında 4 nisanda gidebilirim ama 4-5 nisan aöf sınavım var mecbur beklicem , sskya hafta içi gitmem lazım ona daha uzun süre sonra giderim sanırım özele cumarteside gidebildigim için ii oluo izin sorunu olmuo
fatoş hemde nasıl normalde 2 hafta aryala balık yiyebilirdim şimdi haftada 2 taneden aşağısı kurtarmıyor
tavuğu çok severdim bırak yemeyi kokusunu duymak istemiyorum ve en önemlisi çikolata yiyemiyorum midemi bulandırıyor ...
slm kızlar bende 2008 ekim annesiyim geçen sene bu zamanlar siizn yaşadıklarınızı bizlerde yaşadık şimdi okuyunca bir tuhaf oldum.. rabbim sizide sağlıkla kurtarsın..bir sorununuz olursa yardımcı olabirsem ne mutlu bana...çünkü bizde sizler gibi herşeyi merak ediyorduk....
sabahtan beri serumum takılıydı bitti çok şükür şimdi daha iyi gibiyim ohh bee ya benimde 2 hafta sonra 2 li testim yapılcak nasıl yapılıyor acaba bilgiisi olan var mı acaba
bukettt kesinleştimi kız oldugu ablanın göstermiodu demi çok sevindim hayırlısıı:)))
ayy deme nazyazz çok heyecanlanıom kısssssdelikafadulden
merhaba yade06 hoşgeldin canım senin ogluşunmu oldu kuzuşunmu:)) kaçıncaı hafta ögrendin cinsiyeti
kesinlesti canım.bugun 3 lu taramayı yapmıs dr.3 boyutluda da bakmıs. garanti kız demis :içelim:
saol canım darısı bizlerin basına
ay ne güzel bi oglusu bi kizi oldu he cok güzel.. gözünüzaydin dadlum
ayy deme nazyazz çok heyecanlanıom kısssssdelikafadulden
merhaba yade06 hoşgeldin canım senin ogluşunmu oldu kuzuşunmu:)) kaçıncaı hafta ögrendin cinsiyeti
ben 12+5 ken öğrendim erkeğe benziyor dedi doktor ikili taramaya gittiğimde öğrenmişdim erkek çocuklar pipi çıkıntısı var diye erken belli oluyor kız çocukları geç belli oluyor hayırlısı bakalım rabbimn sağlıkla versinde gerisi önemli değil..rabbim hepinizin kalbine göre versin....
kızlar bebişlerimizin ultrasın fotoğraflarını koysak nasıl olurrrr????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?