2009 Ekim Anneleri

ayy aklima ilkayum geldii. ne güzel sicacik yatakta uyuyordur simdi. misiil missil. keske patronum gelsede deseki bugün gidebilirsin eve sana izin veriyorum gidip hemen uyurum valla

ayyyy sen cinsiyetini öğreneceksin 15 gün sonraaaaa...........süpper..

slm kızlar bende 2008 ekim annesiyim geçen sene bu zamanlar siizn yaşadıklarınızı bizlerde yaşadık şimdi okuyunca bir tuhaf oldum.. rabbim sizide sağlıkla kurtarsın..bir sorununuz olursa yardımcı olabirsem ne mutlu bana...çünkü bizde sizler gibi herşeyi merak ediyorduk....

tavugun kokusunu bende alamiyorum migdem kalkyior. gecende canim cekmisti önüme geldi dyanamdim esime verdim asla lbirdaha tavuk görmek istemiyorum

saol canım....bu aralar en büyük merak cinsiyet oldu bizde.....2li testler yapıldıkça artıyor meraklanan sayısı....bebişinde çok tatlı allah bağışlasın..bizede o günleri göstersin..

ayy deme nazyazz çok heyecanlanıom kısssssdelikafadulden

merhaba yade06 hoşgeldin canım senin ogluşunmu oldu kuzuşunmu:)) kaçıncaı hafta ögrendin cinsiyeti

sabahtan beri serumum takılıydı bitti çok şükür şimdi daha iyi gibiyim ohh bee ya benimde 2 hafta sonra 2 li testim yapılcak nasıl yapılıyor acaba bilgiisi olan var mı acaba

geçmiş olsun tatlım...2li testte önce doktor bebeğin ense kalınlığını ölçüyor, burun kemiğine bakıyor,boyunu ölçüyor.sonrada gidip kan veriyorsun 1 tüp....ondada 2 tane hormona bakıyorlar...okadarcık...:)

hayırlısı gülüm bence senninde oglun olacakkkkdelikafadulden eşime diomki ultrasonda bebiş aynı sana benzio kafası felan ahhah ama çok ilginç eşime bakınca hep bebişimi görüom sanki böle tuhaf bişi var bende sizde oluomu

bulcuk, handan gözünüz aydın anca okuyabildim. bulcuk bebişin resmine baktım çok tatlı nazna zenin bebek daha büykya nasıl fark ediliyo herşeyi belliolmuş maşallah.
bulduk folice devam et demiş sanırım dr bana megadyn verdi süt içemiyorum yumurta yiyemiyorum dedim sanırım destek için yazdı sende herşey yolundaysa gerek görmemiştir.

teşekkür ederim fatımacım

banada folicasite devam et dedi testlerime baktı gerek görmedi sanırım 2 hafta sonra degiştiricez dedi

ayy deme nazyazz çok heyecanlanıom kısssssdelikafadulden

merhaba yade06 hoşgeldin canım senin ogluşunmu oldu kuzuşunmu:)) kaçıncaı hafta ögrendin cinsiyeti

ben 12+5 ken öğrendim erkeğe benziyor dedi doktor ikili taramaya gittiğimde öğrenmişdim erkek çocuklar pipi çıkıntısı var diye erken belli oluyor kız çocukları geç belli oluyor hayırlısı bakalım rabbimn sağlıkla versinde gerisi önemli değil..rabbim hepinizin kalbine göre versin....

amin maşallah bebişine canım bende bugun yaptırdım ikili test 12+3 üm ama sölemedi bana kızmı acabadelikafadulden

hosgeldinnn ayrica cok tesekkürlerrr cok iyi oldu gelmen:))) simdi birinci sorum :))))))))))))))))) ya gercekten bütün hepsi hurafe dimi? yok ne aseriyorsan, yok ye eksiyi cikar ayseyi ye tatliyi cika rhakkiyi, yok kusmalar oyk sunlar bünyeden büynyeye degisiyor. ama evet su oldu oglumda diyebilecegin bisey varmi ? degisik olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…