2009 Ekim Anneleri

Kızlar hepinize merhaba . bu başlığımız çok hızlı ilerliyor. bu güzel ama talip etmekte sorlanıyorum. hepsini okuyamıyorum maalesef . dünden beri kaç sayfa olmuş :) ben dün doktora gittim. 2 li test ve tam kan sayımı için kan verdim. sonuçları haftaya alıcm . bu arada tabyiki ultrasona girdim. bebişimi gördüm. çok ters pozisyonda duruyormuş (annesi gibi muzur olucak sanırım hiç durmuyor) tam ölçemedi ense kalınlığını tamini 0,15 miş. ama görünür bir kalınlaşma yokmuş ve her şey normalmiş . bir sevindim sormayın. içimde de zaten bir şüphe yok. eminim testlerde güzel çıkacak . (inşallah)
ama güzel yanı kalp atışlarıydı . bir hareketliydi sormayın :) 75 gram olmuş. bacakları hariç 7 cm olmuş boyuda . gelişimi nomal tarihine göre 1 hafta ilerde çıktı. ama hiç kilo almamışım. başladığımda kilo vermiştim hala alamamışım. ama bebeğim iyi olduğuna göre faydalı besleniyorum sanırım. zaten sadece kilo yapacak faydası olmayan şeyleri yemmeyi düşünmüyorum. böyle gider inşallah çok şişko olmadan bebğim büyüsün yeter.

bende albümüne eklemeyi düşünüyorum ultrason resimlerini. evden getirip yüklerim sizinlede paylaşırım . fakat siyah beeyaz zaten belli olurmu ki kaydirigubbakcemile3 .
hatta cinsiyeti tam belli olunca bi blog açıp daha doğmadan günbe gün büyümesini işliycem . ve büyüdüğünde görmesini sağlıycam .
bu arada doktorumuz bir karaltı gördü emin değilim ciddiye alma ama oğlan olabilir dedi hihoyyyt

hosgledinnn canim. gözün aydin ne güzel görmüssün bebisini masallahhh

bende öyle yapacam 9 ay boyucna karnimda resimleriyle beraber günlük tutacagim. ondan sonrada dogumdan itibaren video resim günlük .. ve eger erkekse baba olacagi zaman kizsa hamile oldugu zaman verecegim isnallah :)

sağol nazcım içimi rahatlattın biraz inş. 2 li testim güzel çıkar dua et canım

kızlar benn hazırlanıyom daa size eşim geldimi resmimi çekip koycam kokoşluğumuzu görün diye meleğim daha belli değil hala 67 kiloyum yaa olacak işmi millet kilo alıyo ben aldığım kiloları verdim üstüne yeni almışım şaka gibi neysem hazırlanmaya devam edeyim

ben tatlıyı fazla yemedim ilk sıralar. kusmalar 8. hafta başladı. 10. haftada bitti. benim hamileliğimde kanamalar oldu 5. aya kadar ara ara....yürüyemiyodum kasıklarım çok ağırıyodu adet ağrısı gibi sancılar oluyodu...birde ilk hareketleri kasıklarda değilde mide tarafında hissettim.. 20. hafta kalp atışı gibi atıyordu..

birde ense kalınlığı iyi çıkarsa sorun yok
merak etmeyin 2 li testiniz kötü çıksa bile 3 lü testi bekelemek zorundasınız önemli olan 3 lü test bazı doktorlar 2 liye gerek bile duymuyor...kalbinizi tezmi tutun hiç bişey olmaz allahın izniyle...

hosgledinnn canim. gözün aydin ne güzel görmüssün bebisini masallahhh

evet canım harika bir duyguydu .

bende öyle yapacam 9 ay boyucna karnimda resimleriyle beraber günlük tutacagim. ondan sonrada dogumdan itibaren video resim günlük .. ve eger erkekse baba olacagi zaman kizsa hamile oldugu zaman verecegim isnallah :)
canım valla ben o kadar bekleyemem sanırım. benim yeğenim 1 yaşında fotoğraf bakmayı çok seviyor bizimkide severse zaten kalmaz o zamana. mutlaka anlayacağı yaşa geldiğinde gösteririm ben . çatlarım yoksa o kadar bekleyemem naniknanik

umutsuzbahar gözünaydın canım çok sevindimmm maşallah bebişineeeeeeeeee
çok saol handanım. darısı senin başına . sen yaptırdınmı yeni mi yaptırcan. geçmiş sayfaları takip edemiyorumda laelaelaelaelae

anadolu yakasında oturan yok mu kızlar

ben varım gülom çekmeköyde oturuyorum...
sen nerdesin?

cnm megadyn yi günde kaç tane verdi cnm? bende günde 1tane elevit kullanıyorum multivitamin, bende peynir yiyemiyorum, süt içemiyorumda endişeleniyorum:çok üzgünüm:

geveze gacılar yemeğe gittim geldim 10 sayfa okudumCADIARZU çok enerjik gördüm sizi

ben bugun yaptırdım umutsuzbahar çok şükür bebişim çok hareketliydi cumartesi çıkacak sonuçlar inşallah hepimizin temiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…