2009 Ekim Anneleri

canım sen hangi hastaneye gidiyorsun=?

cnm ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde 2 kez kontrole erdem hastanesine gittim...
2li test zamanım geldiğinde 2li testin orda 250tl olduğunu öğrendim, ve şaşırdım çünkü çoğu lüx özel hastanede bile 100-150tl arası...
daha önceden 3 kez aşılamalarımı yaptırdığım marmara hastanesi var oraya geçen hafta kontrole gittim ve 2li test için gün aldım, ilgidende memnun kaldım, sorun olmassa oraya devam edeceğim...

hangi hastaneye gidiyosun elalı dr kim
ben şuanda özel muaynenaye gidiyorum bağdat caddesinde
ilk gebeliğim tüp bebkti erdem hastanesine gidiyorum sürekli
birgün ağrı tuhaflık hissettim gittim bişey yok dediler
1 hafta sonra gittim var diye baktılar şaşırdılar açılmam olmuştu
kaybettim çok ilgisizler tam 4 dr ihmali var hiçbiri rahim açılmış olcağını düşünmedi
ne yazıkki kaybettm
bu da Allah'ın takdiri kendiliğinden oldu
inşallah sağlıkla kucağıma alırım
ben çok paniğim kızlarr el,mden gelse hergün ultrasona girerim kalbi atıyomu diyte
midem bulanınca seviniyorum bulanmazsa korkuyorummm
amannnn ben doğurana kadar rahat etmişcemm

bende gün alamk için gitmiştim ama zeynep kamilde dolu olduğu için vermediler bende medipolde yaptırıcam.

hmm tabi istanbulda böylede bi sorun var
ben şuan bursadayım annemn yanında o burda radevusuz doğum evine gitti 15 milyona muayene oldu idrar kültürünüde ücretsiz yapmışlar döndü hemen eve

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
bende her sabah yaşıyormu diye endişeleniyorum ama sık sık ultrasyonda iyi bişey değil:1no2:

hmm tabi istanbulda böylede bi sorun var
ben şuan bursadayım annemn yanında o burda radevusuz doğum evine gitti 15 milyona muayene oldu idrar kültürünüde ücretsiz yapmışlar döndü hemen eve

randevu almak bile çok zorrr idrar kültürünü falan yaptırdım zeynep kamilde ücretsiz bendee yarım günümü aldı ama

tabiki değil ama malesef kolay bulmadım ben yani ilk tüp bebk denemde ikizlerimi 5.5 aylık kaybettim kızım ve oğlumu
şimdide bu panikte bilmiyorum Rabbim hayırlısını versin
inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

olumlu düşünelim kızlar ypmayın böle allaha emanet meleklerimiz

bencede kızlar olumlu düşünün ben neler yaşadım ama çk şükürrr sağlıkla aldım kucağıma darısı sizlere anlatıp sizi korkutmak istemiyorum....iyi düşünün allaha emanet olsun yavrularınız..........

cnm şimdi marmara üniversitesi hastanesine gidiyorum, malesef öle sabit bi dr. yok zaten henüz 1 kez gittim, ama araştırma hastanesi olduğu için daha bi rahatım sanki...
örneğin erdemde ben 4 tane tahlil yaptırmıştım, onu yetersiz buldular ve herşeyi baştan yapırdılar...

acını okumuştum cnm allah bir daha öle zor günler yaşatmasın inşallah...
endişenide çok iyi anlıyorum bendede çoğu zaman oluyo, içini rahat tut allaha emanetiz...

herkese merhaba
benimde SAT 26 aralık ve inşallah bende ekim annesi olacağım , herkese güzel ve sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…