2009 Ekim Anneleri

yağmur bağdat caddesinde gittiğin dr. yoksa fatih durmuşoğlu mu?

jinecare dr nuri delikaara aynı zamanda tüp bebk yaptırdığım dr um ilkinde tüp bebkten sonra gitmemiştim

kizlar bu sayfaya yazmamın nedeni tecrubeli hamilelere akıl danısmak
bana yardımcı olursanız cok sevinirim..
benim sat 28 ocak
bugun 8+0 hamileyim
dun aksama kadar kesem hep bostu dun aksam doktorum bir olusum gordu ama kalp atisi yok
boyle bisi yasayan varmi, gec dollenme olupta bebegi ve kalp atislerini gec goren varmi.
doktorlar tam olarak bos gebelikte diyemiyorlar
albumumde bebegin dun aksamki usg goruntusu de var
deneyimlerinizi benimle paylasirmisiniz?

jinecare dr nuri delikaara aynı zamanda tüp bebk yaptırdığım dr um ilkinde tüp bebkten sonra gitmemiştim

duymadım cnm bende bi ara bağdat caddesinde fatih beye gitmiştimde acaba mı dedim...
hayırlısı olsun hepimizin hakkında...

canım yanılmıosam benim bi arkadasımda olmustu boyle bir durum. bebegin kalp atıslarını gec duymuslardı. bence biraz daha bekleyin.umarım bebegin saglıklı bir sekilde varlıgını gosterir size

kızlar demir ilacı kullananınız varmı ??
ya bide oksurugun bebege bir zararı varmı ? ( cok oksuruyorum

kalemiti ben geçen hafta kullanmaya başladım ferrum fort sabah aç karna...
kusasım yokken ilacı içerken kusmam geliyo...
sen kaç tane alıyosun? aç karnamı?
öksürük bişey yapmaz, kendini sıkma...

benimde seninki gibi benim sat 15 Ocak doktora gittiğimde onun hesaplamasına göre 6 haftalıktı ama kese boştu hiçberşey yoktu 8. haftada görürüz belki dedi ve pazartesi gününe randevu verdi bende inşallah o zaman görebilirim inşallah seninde normaldir ve sorun çıkmaz bebeğinin kalp atışlarını görebilirsin

selam kızlar bende dudulluda oturuyorum bende medicana'ya gidiyorum ama gerçekten pahalı bir hastahane muaynesi 95-ytl erdem hastahanesini sevmiyorum nedendir bilmem ama oraya pek sıcak bakmadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…