ya kızlar isim belirlediniz mi?neler geçiyo aklınızdan
selam kızlar bende dudulluda oturuyorum bende medicana'ya gidiyorum ama gerçekten pahalı bir hastahane muaynesi 95-ytl erdem hastahanesini sevmiyorum nedendir bilmem ama oraya pek sıcak bakmadım hiç
cnm bn cinsiyet belli olunca tam teşekküllü düşüncem, eşimle anlaşamıyoruz bu konuda büyük ihtimal 2 isimli olcek bizim bebe
.
kızlar demir ilacı kullananınız varmı ??
ya bide oksurugun bebege bir zararı varmı ?( cok oksuruyorum
esterya ve ocean kıslar inşallah ikinizde bebişlerinizi görürsünüz saglıkla:Saruboceq:
teşekkürler handan iyi dileklerin için inşallah bir sorun yoktur pazartesi gözümde büyüdükçe büyüyor gelmicek gibi geliyor
bana doktor 17 martta vermişti gunde bir tane(o hafta sormustum kimse kullanmıyordu ve biz hafta olarak cok gerideyiz erken diyenler oldu.. rahatsızım kac gundur giremedim tekrar herkes varken soramadım 18 de 19 içtim ac karnına dedigin gibi mahvoldum sadece ogurme olurdu kusmaya da basladım ve iki gun aldım sadece
doktorun bana verdigi surup seklinde ismi FERİMAX kendi kendime bıraktım suhepliyim ama bi de acaip midem rahatsız oldu( ceviz yiyorum hergun demir olan besinler yemege calısıyorum
evet ama insan düşünmeden duramıyo iştekaydirigubbakcemile3
kız olursa ben erkek olursa babası koyucak diye anlaştık benim içime kız doğuyo oyüzden kızı ben kaptım:jeyyar:
kalemiti öksürüğü kafana takma canım geçen haftalarda hiç durmadan peşpeşe içim dışıma çıkarcasına öksürüp durudm ve kontrolümde bebkler gitmiştir dedim doktora çünkü öksürürken kaç kez aşağıma sancıda girmişti ama doktor olurmu öyle şey gel bakalım bebişlerimize dedi ve baktıkki hamdolsun iyiler yani kafana takma arkadaşım öksürükten etkilenmiyorlarmış için rahat etsin diye söyliyeyim dedim geçmiş olsun canım haa birde bana 1 tatlı kaşığı zencefille 1 tatlı kaşığı balı karıştırıp ister suyla ister sütle içmemi söyledi kesinlikle bu dönemde ilaç veremiyoruz dedi birde minoset varya kırıklığıda alıyormuş sadece ağrı kesici ateş düşürücü değilmiş gönül rahatlığıyla kullanılıyor gebelikte dedi umarım yardımcı olabilmişimdir tatlım
Bende demir ilacı kullanıyorum. kapsül verdi ama ben ilacı yutamadığımdan şurup yazdı demir şurubu onuda meyvesuyuna karıştırıp öyle içiyorum. bide kalsiyum ilacı yazdı bu son gittiğimde suya atılanmış daha almadım 11 haftadan sonrada ona başlanıyomuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?