2009 Ekim Anneleri

kalemiti öksürüğü kafana takma canım geçen haftalarda hiç durmadan peşpeşe içim dışıma çıkarcasına öksürüp durudm ve kontrolümde bebkler gitmiştir dedim doktora çünkü öksürürken kaç kez aşağıma sancıda girmişti ama doktor olurmu öyle şey gel bakalım bebişlerimize dedi ve baktıkki hamdolsun iyiler yani kafana takma arkadaşım öksürükten etkilenmiyorlarmış için rahat etsin diye söyliyeyim dedim geçmiş olsun canım haa birde bana 1 tatlı kaşığı zencefille 1 tatlı kaşığı balı karıştırıp ister suyla ister sütle içmemi söyledi kesinlikle bu dönemde ilaç veremiyoruz dedi birde minoset varya kırıklığıda alıyormuş sadece ağrı kesici ateş düşürücü değilmiş gönül rahatlığıyla kullanılıyor gebelikte dedi umarım yardımcı olabilmişimdir tatlım

ya kızlar isim belirlediniz mi?neler geçiyo aklınızdan

cnm bn cinsiyet belli olunca tam teşekküllü düşüncem, eşimle anlaşamıyoruz bu konuda büyük ihtimal 2 isimli olcek bizim bebe

selam kızlar bende dudulluda oturuyorum bende medicana'ya gidiyorum ama gerçekten pahalı bir hastahane muaynesi 95-ytl erdem hastahanesini sevmiyorum nedendir bilmem ama oraya pek sıcak bakmadım hiç

bende 2 kez gittim ama öle gittim içim ısınmadı, sevemedim...

bana doktor 17 martta vermişti gunde bir tane (o hafta sormustum kimse kullanmıyordu ve biz hafta olarak cok gerideyiz erken diyenler oldu.. rahatsızım kac gundur giremedim tekrar herkes varken soramadım 18 de 19 içtim ac karnına dedigin gibi mahvoldum sadece ogurme olurdu kusmaya da basladım ve iki gun aldım sadece
doktorun bana verdigi surup seklinde ismi FERıMAX kendi kendime bıraktım suhepliyim ama bi de acaip midem rahatsız oldu ( ceviz yiyorum hergun demir olan besinler yemege calısıyorum

cnm bn cinsiyet belli olunca tam teşekküllü düşüncem, eşimle anlaşamıyoruz bu konuda büyük ihtimal 2 isimli olcek bizim bebe
.

evet ama insan düşünmeden duramıyo iştekaydirigubbakcemile3
kız olursa ben erkek olursa babası koyucak diye anlaştık benim içime kız doğuyo oyüzden kızı ben kaptım:jeyyar:

ilkay uyanamadı sanırım, hiç uğramadı uykucu :)))

ben kızım olursa eylül naz yada duru naz erkek olursa murat can ve altay ama belli olmaz tabi fikrimiz değişebilir şimdiki adı nazlı bebeğim

kızlar demir ilacı kullananınız varmı ??
ya bide oksurugun bebege bir zararı varmı ? ( cok oksuruyorum

Bende demir ilacı kullanıyorum. kapsül verdi ama ben ilacı yutamadığımdan şurup yazdı demir şurubu onuda meyvesuyuna karıştırıp öyle içiyorum. bide kalsiyum ilacı yazdı bu son gittiğimde suya atılanmış daha almadım 11 haftadan sonrada ona başlanıyomuş..

yaa cnm cidden sen hafta olarak epey küçüksün bizden, bana geçen hafta başlattı yani 12. haftadayken, ama şurup değil hap benimki...
hatta bana başlayabiliriz dedi, sanki başlamasakda olur gibi, genelde duyduğum kadarıyla demir hapını 3-4 aydan sonra başlatıyolar...
senin haftandayken bendede çok bulantı vardı heralde ozamanlarda verse içemezdim...

evet ama insan düşünmeden duramıyo iştekaydirigubbakcemile3
kız olursa ben erkek olursa babası koyucak diye anlaştık benim içime kız doğuyo oyüzden kızı ben kaptım:jeyyar:

kızda olsa erkekde olsa birer isim koyacaz biz...

çok güzel kız isimleri varda birtürlü erkek ismi bulamıyoru...

Ben dune kadar onemsemiyordum ama bir kac kişi bebek duser gibi seyler soylediler elimden geldigi kadar oksurmemeye calısıyordum bende simdi nezleyim diye oksuruyorum ama midem bulandıgında oksurukte geliyordu ilk zamanlardan beri. dusuk felan Allah korusun cok korktum.. 1 tatlı kaşığı zencefille 1 tatlı kaşığı balı bunu yapıcam canım mutlaka. ıhlamur nane cayı içiyordum. ya benden eşime bulastı eşim daha kotu fenalastı doktora gittik serum felan bagladılar bursuru igne verdiler ona ailecek hasta olduk yaa (( cigerlerini usutmussun dedi doktor ona ama benden bulastı ona işte ne bilim Allah sifa versin senağlama

bebek düşmez canım....bebek okadar kolay düşmezmiş....tarlada çalışan kadınları düşün....hepside aslan gibi doğuruyor.bende senin haftandayken 1 hafta öksürdüm....düşünme o tür şeyler...

hmmm meyva suyuna katılabiliyorsa daha rahat içerim o zaman
Bir kac gun sonra baslarım o zaman.. tahlillerde kan degerlerimde dusuk cıkmadı
MID 3,5 (4-11) HCT 35,5 (36-46)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…