2009 Ekim Anneleri

mrb kızlar bugün o kadar yoğundumkiii.....anlatammamm...çok yoruldum sizler nslsınız kızlar...bebişler nsl?

Benim şurubumun adı ferplex fol ve kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum normalde sbah aç karnına içilmesi gerekiyomuş miğden bulanır diye 2 saat sonra iç dedi. bide meyve suyuna takıp içiyorum bende 15 gün olmuştur kullanalıı

selam kuzular..isim olayına geçmişiz artıkın :))) kızsa yawruşum berra olcak ismi..hatta belki zeynep berra...erkekse karar weremedik henüz..eymen ismi çok hoşuma gidiyo ama değişebilir tabi..erkek ismini cinsiyeti öğrendikten soora düşünürüss:)))

canım senin bebekte su ana kadar gozukmedi mi?

mrb kızlar bugün o kadar yoğundumkiii.....anlatammamm...çok yoruldum sizler nslsınız kızlar...bebişler nsl?

hoşgeldin lalcim görüşemiyoruz, nasılsın cnm...
bilmecenin sonucunu buldunmu?

şu ara eymen çok moda, çocuklar büyüyünce eymen patlaması yaşanacak :)))

oo isimler cinsiyetler düşünülmeye başlanmış....bizde kız olursa ırmak nehir cemre erkek olursa barış ateş...erkeğe isim bulmakda zor...ama ben prensesim olacağını düşünüyorumm..tabi allahdan hayırlısı....

canım senin bebekte su ana kadar gozukmedi mi?

benim doktora gittiğimde 6 haftalıktı gözükmedi o zaman pazartesi randevum var o zaman gidecem inş. gözükür bu ara hiç doktora gitmedim korkuyorum aslında o yüzden günümü bekleyim diyorum senin doktora gittiğinde kafç haftalıktı ve ne zaman gel dedi doktorun

hoşgeldin lalcim görüşemiyoruz, nasılsın cnm...
bilmecenin sonucunu buldunmu?

hoşbulduk cnm.....çok yoğunum cnm ama bugünden sonra rahatlarım artık....cevabı beni ıslatmaymışşşkafamçokkarıştıöğretmen öle demiş...kimse bulamayınca öğretmen sölemiş....kafamçokkarıştı
ya ben yarın ikili test sonucum için dr. gidecektim..ama sekreteri aradı biraz önce randevumu cuma 10,20 aldı..işi varmış...offf gel cuma gel....:çok üzgünüm:

lal cemreyi bende çok beğeniyorum, %80 gibi :)))

ayyy cuma burda haber patlaması yaşanacak desene :)))
çok salakça bi cevapmış bilmeceninkikafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…