hadi erkek isimleri bulun bana....
ilkay uyanamadı sanırım, hiç uğramadı uykucu :)))
benimde seninki gibi benim sat 15 Ocak doktora gittiğimde onun hesaplamasına göre 6 haftalıktı ama kese boştu hiçberşey yoktu 8. haftada görürüz belki dedi ve pazartesi gününe randevu verdi bende inşallah o zaman görebilirim inşallah seninde normaldir ve sorun çıkmaz bebeğinin kalp atışlarını görebilirsin
mrb kızlar bugün o kadar yoğundumkiii.....anlatammamm...çok yoruldum sizler nslsınız kızlar...bebişler nsl?
selam kuzular..isim olayına geçmişiz artıkın :))) kızsa yawruşum berra olcak ismi..hatta belki zeynep berra...erkekse karar weremedik henüz..eymen ismi çok hoşuma gidiyo ama değişebilir tabi..erkek ismini cinsiyeti öğrendikten soora düşünürüss:)))
canım senin bebekte su ana kadar gozukmedi mi?
hoşgeldin lalcim görüşemiyoruz, nasılsın cnm...
bilmecenin sonucunu buldunmu?
hmmm meyva suyuna katılabiliyorsa daha rahat içerim o zaman
Bir kac gun sonra baslarım o zaman.. tahlillerde kan degerlerimde dusuk cıkmadı
MID 3,5 (4-11) HCT 35,5 (36-46)
lal cemreyi bende çok beğeniyorum, %80 gibi :)))
hoşbulduk cnm.....çok yoğunum cnm ama bugünden sonra rahatlarım artık....cevabı beni ıslatmaymışşşkafamçokkarıştıöğretmen öle demiş...kimse bulamayınca öğretmen sölemiş....kafamçokkarıştı
ya ben yarın ikili test sonucum için dr. gidecektim..ama sekreteri aradı biraz önce randevumu cuma 10,20 aldı..işi varmış...offf gel cuma gel....:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?