2009 Ekim Anneleri

ocean sen ankaralımısın kaç haftalık hamişsin

aslında ben manisalıyım eşim ankaralı ve çalıştığım yer ankarada sakıncası yoksa hangi ilçesindesin benim doktorun söylediğine göre bebişim 9 haftalık senin bebeğin kaç haftalık

pançita bende sen gibiyim 2li testim yapıldı sonucu bekliyorum , freebeta degeri varmış 50 nin altı erkek üstü kısmış giyaa tabi öle eglencesine bakıos:)) sende yazarsın:)

nisasum ne demek yardimci olabildiysem ne mutlu.bende 1aydir sicak yemek yiyemedim istahim yok bol su icmeye calisiyorum kuru kayisinin bana cok faydasi oldu.meyveninde faydasi var.karpuz orda varmi bilmiyorum ama karpuz da cok faydali
ins. duzelirsin

pançita bende sen gibiyim 2li testim yapıldı sonucu bekliyorum , freebeta degeri varmış 50 nin altı erkek üstü kısmış giyaa tabi öle eglencesine bakıos:)) sende yazarsın:)

handancim düsünebiliyormusun aslinda senin belli yani doktor zorlasa kendini söyler. ki görüyorlar. nasil dayaniyorsun masallah sana

kıs fatoş dellendirme benidelikafadulden sabredecem gitmicem 2 haftaaaaaaaaaaaaaaa

pançita 12+4 bugun benim bebiş canım:))

jasminella bakalım tutcakmı senin kısssssssssssssssss wuwwwwwwww

nurefsancım karpuz canım cekıyor ne zamandır ama aldım kötü cıktı.. beklıyorum artık...canım

kıs fatoş dellendirme benidelikafadulden sabredecem gitmicem 2 haftaaaaaaaaaaaaaaa

pançita 12+4 bugun benim bebiş canım:))

jasminella bakalım tutcakmı senin kısssssssssssssssss wuwwwwwwww

oyyyyyyyy karnimmm ayyy ahahahahah catladiiim ahahahahah düsünseneee doktor sana diyorki hmm evet %90 erkek yada hmm evet %90 kiz ahahahahahhahaha lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

bnede 11+4günlük hamileyım yarın aksam 2li test için gitcem inş dokrorcuk kopya verir cinsiyet hakkında

yok kiz en azindan tahmin da. %90 erkek der belki nerden biliysoun. ya size bisi diyimmi valla arkadaslar hepinizi IYIKI varsiniz yani.. birbirimize destek cikmak ayni sorunlari ayni meraklari ayni seyleri paylasmak cok güzel arkadasliklarr.. bugün yine iyi güldüm valla allahta sizleri güldürsün

cinsiyet hakkında bişey hissedemedıgım için çok merak edıyorum
bi gün kız bi gün erkek hissdıyorum

aminnn fatoşcum aynen katııom sana aynı duyguları hissetmek çok güzel zaten şimdi söleyince kesin degil dicek ablamada kesin degil demiş

sanırım herkes aynı bi kız bi erkek hissedio:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…