nisasum seni cok iyi anliyorum berbat bir durum ben 2 hafta cektim yeni yeni kendime geliyorum .kek agir kacmistir senin ilk once firinlanmis kuru ekmekle bir ogunde sadece 1 dilim baslayip yavas yavas haslanmis sebzeye gecmen gerekiyor haslanmis patates havuc brokoli ...surekli kustugumuz icin midemiz bozuluyor bu yuzden hamur isleri (pasta,borek,kek),kizartlamar ve et agir geliyor `biliyorm istahin yok ve ne yesen cikariyorsun ama su ictigin muddetce sorun yok eger su hic icemiyorsan ozamn kotu .azar azar yudumlarla su icmeye calis.birde limon,kivi,salatalik,yumurta gibi seyler tketme bunlarda agir geliyor
canım benim cok yardımcı oldun. dün bır dilim yemıstım.sabah canım cekmedı esım getırdı önüme bend eyıyeyım dedım olanlar oldu.ekmke hiç yemıyorum..1aydır canım ama fırınlanmış iyi olabilir canım. teşekkürler canımcımmmm kaydirigubbakcemile5
ocean sen ankaralımısın kaç haftalık hamişsin
bakarım tabi :) kan testinde mi yazıyomuş bu sen tam kaç haftalık hamilesin cnmpançita bende sen gibiyim 2li testim yapıldı sonucu bekliyorum , freebeta degeri varmış 50 nin altı erkek üstü kısmış giyaa tabi öle eglencesine bakıos:)) sende yazarsın:)
saol jasminellam senin betafree kaç çıkmış canım baktınmı 2li testinde
pançita bende sen gibiyim 2li testim yapıldı sonucu bekliyorum , freebeta degeri varmış 50 nin altı erkek üstü kısmış giyaa tabi öle eglencesine bakıos:)) sende yazarsın:)
münencim he elali
kıs fatoş dellendirme benidelikafadulden sabredecem gitmicem 2 haftaaaaaaaaaaaaaaa
pançita 12+4 bugun benim bebiş canım:))
jasminella bakalım tutcakmı senin kısssssssssssssssss wuwwwwwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?