2009 Ekim Anneleri

kıs fatoş bende ne anladım biliomusun bi erkek bi kız diecek doktor diosun anladım ahahah yani önce %90 kız dicek sonra erkek diecek ondan vururum ölemdoktoru diom şimdi jeton düştü anladıms eni ayyy iice saflaştım yaaa

mrb arkadaşlar aranızda çatlak kremi kullanmaya başlayan varmı.nisannur sen manisanın neresinden. bende manisalıyım da

hoşgeldin adaşıma.s.
ben krem değil ama dalin in bebe yağını karnıma sürüyorum, ohhhh misler gibi kokuyorum saatlerce :)))
(dalin reklamı gibi oldu kaydirigubbakcemile3)

[ı]ben geldim...offf ya oku oku bitiremedim geveze hatunlar sizi....nisasum canım o dediğin bilezikleri ben biliyorum hemde renk renk oluyolar....son gittiğimde dr un odasında tanıtım broşürü vardı....ama ismini hatırlayamıyorum eczanelere sorarsan onlar sana yardımcı olur canım....[/ı]

mrb arkadaşlar aranızda çatlak kremi kullanmaya başlayan varmı.nisannur sen manisanın neresinden. bende manisalıyım da

merhaba derya, ben pek inanmıyorum pahalı kremlere, genetik miras kremden etkili bence. mesele cildi nemli tutmak zaten. ben acı ve tatlı badem yağını karıştırdım onu kullanıyorum, banyodan sonra da bebeyağı. şimdilik düzenli kullanmıyorum maalesef göbeğim çıkmadı ya .. umarım pişman olmam :))

dalinin bebe yağı işe yarıyomuymuş peki yoksa kendin öylesine mi kullanıyosun

cnm bebe yağının iyi geldiğini duymuştum ben.
zaten bebe yağının arkasında da yazıyo hamilelik döneminde çatlaklara karşı kullanulır diye. dalinin bebe yağı zeytin yağlı özlüyerimseniben

hahah bende johnsons baby bebe yagı kullanıyorum odaha mis gibiiiikaydirigubbakcemile3

dalin daha güzel kokuyo bi keree :dilcikar:

[ı]bebe yaĞı mÜthıŞ ıyı gelıyo ben ŞıŞe ŞıŞe kullanmıŞtım johnsonsın sÜper etkılı oldu son haftamda Çatır Çatır Çatladım:)))))))))))[/ı]

kızlar bebe yağını sadece göbek kısmına değil, bacakların baldır kısımlarınada sürmek gerekir, oralarda çatlıyo çünkü...
bide bende şimdilik sadece duştan sonra sürüyorum, acaba hergün mü kullanmak gerekir?

[ı]bebe yaĞı mÜthİŞ İyİ gelİyo ben ŞİŞe ŞİŞe kullanmıŞtım johnsonsın sÜper etkİlİ oldu son haftamda Çatır Çatır Çatladım:)))))))))))[/ı]

kuşum şişe şişe kullandında içtinmi:roflol: :roflol:
şaka bi yana hergünmü sürddün duştan sonramı peki?
yada şişe şişe kullandıysan niye çatır çatır çatladın

kuşum şişe şişe kullandında içtinmi:roflol: :roflol:
şaka bi yana hergünmü sürddün duştan sonramı peki?
yada şişe şişe kullandıysan niye çatır çatır çatladın

hayır şekerim hergün sürdüm yani sadece duştan sonra deil....yağ mağ hikaye vücudun çatlamaya müsaitse önüne geçemiyorsun...ki ben 9 kilo almıştım topu topu...ablam hiçbişey sürmedi 2 çocuk doğurdu hiç çatlamadı...şans meselesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…