2009 Ekim Anneleri

haklısın cnm biraz genetik sanırım çatlama olayı neyse yaşayıp göreceğiz, tedbir bizden, takdir Allahtan...
ayy maşallah ne kadar az kilo almışın cnm, inşallah bende max. 10 kilo alırımsositososito

ocean_06,nisannur kızlar bende demircidenim .işim ve eşim nedeniyle burdayım.
sağlık ocağındaki ebe arkadaşlar lierac kremini kullanmamı söylediler. kendileri de bunu kullanmışlardı.ben şimdi 11+ 4 günlüğüm şimdiden başla dediler. ve göğüslerden bacaklara kadar duştan sonra mutlaka sür diyorlar. bende karnım iyice şişecekte kremi öyle kullanacağım zannediyordum.

deryacım demircinin bi köyünde benim dayım görev yapmıstı gıtmıstık bizde ananemler falanda kuladalar biz hemşeriyiz yani

kızlar bu arada daha evvel cocuk sahibi olmus bir arkadaşım '' doktorun önermemiş bile olsa göğüs uçlarına bepanthen krem kullanmaya başla'' diye tavsiyede bulundu.. biliyorsunuz emzirme dönemi sıkıntılı.. şimdiden besliyormuş deriyi..

neden durgunsunuz yoksa yorgunmusunuz oysa herkes burda ama fazla yazanda yokkkkkkkkk nerdesinizzzzzzzzzz sekerlerim ???????

oooo ilkaycım hoşgeldin, hayırdır yoksun 2 gündür, yoksa ayran içtikte ayrımı düştük :))

deryacım demircinin bi köyünde benim dayım görev yapmıstı gıtmıstık bizde ananemler falanda kuladalar biz hemşeriyiz yani

nisannur ne güzel insanın memleketinden biri ile tanışması.memleketinden kırk yıllık tanıdığı birini görmüş gibi seviniyor. açıkcası ben öyle oluyorum. hele memeleket hasreti çektiğim şu günlerde.

herkese selam kizlarrr

ooooooooooo ilkaycimmmmmmm nerelerdesin sen yaaa münnecimmisin müneccilmisin münencimmiiii :))))) nasilsin ne var ne yok? özlettin valla kendini

:))))))) hehe olurmu canim ya hatta dun oglen bir ara girdim fakat burda bir arkadasim tasiniyor esim cagirdi oraya gittik merhaba bile diyemedim sizlere 10 dk icinde kapatmak zorunda kaldim , gece geldim ama :)) gerci sadece gizem ve gulden vardi gece kuslari onlardan baskada bir ben olurum bazen geceleri :))))) nasilsin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…