2009 Ekim Anneleri

fatossssss öyle deme canim ya muneccimlik bana test ben hayatimda inanmam sizi eglendirmek icin yaptim o gun :sm_cool:

herkese selam kizlarrr

ooooooooooo ilkaycimmmmmmm nerelerdesin sen yaaa münnecimmisin müneccilmisin münencimmiiii :))))) nasilsin ne var ne yok? özlettin valla kendini

delüüülülülülülülünaniknanik

evet cnm dün aşşada adını gördük yazmayınca dedik zaten heralde işi var diyeyerimseniben
ben iyiyim, yarının olmasını istiyorum bi an önce, çok heyecanlıyımdelikafadulden
inşllah herşey yolunda gider:Saruboceq:

taleplerin artti ama yazi tura konusunda kadinlarkulubunde yayildi. konu actim sen yoktun kendi hesap nr yazdim muahahaha ne farkeder dimi

evet deryacım bende çok mutlu oldum gercekten ve aynı günlü hamileyız farkındamısın 2lı test yaptırdın mı

ne kremi canim ? çatlaklari önlemek icin mi ?? eger bunun icinse bence erken 15 16 haftadan itibaren yavs yavas baslanabilir diye dusunuyorum , ve ayrica kisinin tenine bagli olarak cilt yapisina , bu kremlerin bazen hic bir etkisi olmayabiliyor ..! catlayan yine catliyor ne kadar surersen sür , cilt esnek ise catlama riski daha az :)))))) benim hic catlagim olmamisti ilkinde :sm_cool: ama bunda bilmiyorum henuz 16 haftadan sonra doktor tavsiyesine gore bir krem kullanabilirim yerimseniben

hehe lülülülülülü
insallah dadlummmmm bide sonuclari beklemekde gicik.amaaan ömrümüz beklemekle geciyor :)) sonra sonucu beklee sonra cinsiyetini beklee sonra her randevüyü bekleee cok sabirsiz bisi oldum ben :CüvCüv:

ay ay helal olsun sana iyi etmissin kendi hesabini verdigine , hesabin kabarir yakinda tatlim :)))))))))))))) bebek kismetiyle geliyor deseneeee

hosbuldum handancim nasilsin canim ?

elam yarin randevun mu var ? ikili test icin mi gideceksin ?

ela sana söylerler belkı cinsiyetını taciz edersen doktoru bende yarın doktora gitcem ama biz senden 1 hafta küçüğüz hayırlı haberlerle gel inş

Kızlar ciddi ciddi çok hızlısınız vallahi, bi gittim sayfalarca ilerlemişsiniz.. Ben kısaca tanıtayım kendimi, 2 aşılama, bir kaç dogal yolla gebelik, ve 3 tüp bebek tedavisi sonucu sonunda 12.haftayı gordum!!!!!!!!
İlk yola ikizle başladım, bir hafta sonra 3 kalp atışı geldi :)) sonra ikiye indi sonrada 1'e kendiliginden ama şimdi herşey güzel gorunuyoooo.. Kız istiyorum ama erkek gibi hissediyorum, herkese de erkek diyooo ama hayırlısı artık..İşte boyle..Hepinize bye bye bebişlere çok iyi bakınnnnn

valla doktor bana 6 NISANDA demezse ve 4 hafta sonra derim derse kabul etmicem. inadim inat. 2 hafta sonraya verin lütfen diyecem. acile gitmek istemiyorum artik taniyolar beni burasi kücük hastanede zaten malum bi isvicre tarafinda yakin var bide burda liechtensteinde. ama bidene. ama 4 hafta sonraya verirse hicbisey görmez gözüm. söz konusu bebegim olunca:))

evet cnm yarın 2li test için randevum var.
dün akşam 30haftalık hamile bi arkadaşla konuştum, oda benim yarın gideceğim hastanede tedavi oldu ve tüp bebekle hamile kalmıştı. 2li testi nasıl yaptılar diye sordum, ensesini falan ölçtüler dedi kan falan almamışlar, kanı 3lü testte alıyoruz o daha önemli demişler:çok üzgünüm: benimde kafam karıştı şimdi:çok üzgünüm:

bildigim ikili testte aliyor kani ama 3 lude de aliyordur , doktoruna sorarsin en dogru bilgiyi verir sana kulaktan dolma bilgiler veya yanlis bilgiler bazen dusunduruyor , kafan karismasin yarin taciz edecegin esnada sorarsin :)))))

elaaaaaa doktoru niye taciz ediyorsun canim sen sapikmisin :sm_cool:

:roflol::roflol::roflol: evet hala tanıyamadın mısırnaşık şey
kızım cinsiyeti sölemesi konusunda sıkıştırcam, eşim müsade ederse:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…