elaaaaaa doktoru niye taciz ediyorsun canim sen sapikmisin :sm_cool:
bildigim ikili testte aliyor kani ama 3 lude de aliyordur , doktoruna sorarsin en dogru bilgiyi verir sana kulaktan dolma bilgiler veya yanlis bilgiler bazen dusunduruyor , kafan karismasin yarin taciz edecegin esnada sorarsin :)))))
:))))))))))))))) bassapik handan ama delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
deryacım yarın akşam 8 30 da randevum ben yarın aksamı edemem şimdi sen ne zaman gideceksin
Selam kızlarrr tam mide bulantılarım bitti şimdide grip oldum ya c vitamini içeren meyvalarıda yiyemiyorum mideme dokunuyorr ayyy ben napıcamm yaaaa yardımm kızlarrrrr........
gecmis olsunc animmmm
İlkay bir münnecimlikte bana yapsana yaaaaaaa.........
Selam kızlarrr tam mide bulantılarım bitti şimdide grip oldum ya c vitamini içeren meyvalarıda yiyemiyorum mideme dokunuyorr ayyy ben napıcamm yaaaa yardımm kızlarrrrr........
İlkay bir münnecimlikte bana yapsana yaaaaaaa.........
Fatossssssssss sen cok cok meraklisinnnnnnnn insanin basina hersey ya meraktan gelir yada meraktan gelir :))))))9 sabirli ol canim ya .... sende taciz et ela gibi hehehe bak sonra sapik olur gidersiniz ALLAH korusun ekim sapiklari demeyelim kaydirigubbakcemile3
eveeet normal olan arkadaşlarım 1-2 saat içinde üşütmüşler...sapık olma çabasındalar:)))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?