2009 Ekim Anneleri

nisannur selvilitepe de oturuyoruz sen turgutluya yakın bir yerde filan mı oturuyorsun sen hangi semtindensin

Selam kızlarrr tam mide bulantılarım bitti şimdide grip oldum ya c vitamini içeren meyvalarıda yiyemiyorum mideme dokunuyorr ayyy ben napıcamm yaaaa yardımm kızlarrrrr........

ılkay bir münnecimlikte bana yapsana yaaaaaaa.........

bildigim ikili testte aliyor kani ama 3 lude de aliyordur , doktoruna sorarsin en dogru bilgiyi verir sana kulaktan dolma bilgiler veya yanlis bilgiler bazen dusunduruyor , kafan karismasin yarin taciz edecegin esnada sorarsin :)))))

doğru diyosun:lepi::lepi::lepi:

Fatossssssssss sen cok cok meraklisinnnnnnnn insanin basina hersey ya meraktan gelir yada meraktan gelir :))))))9 sabirli ol canim ya .... sende taciz et ela gibi hehehe bak sonra sapik olur gidersiniz ALLAH korusun ekim sapiklari demeyelim kaydirigubbakcemile3

bende valla. yok belli degil deerse diyecem.ben yemem biliyorum gördügünü pis yalanci niye öyle diyon hadi hadiiii birak simdiii senin kesin biyerde görebilecegin bir taktikin biseyin vardir bak suna hemen! kesin görüyon sen! diyecem nasil ama

deryacım yarın akşam 8 30 da randevum ben yarın aksamı edemem şimdi sen ne zaman gideceksin

bende hafta ya nisanın dördünde falan gitmeyi düşünüyorum. çokmu geç kalırım yoksa. ama benim kontrole gittiğim doktor 14. haftaya randevu vermişti. şimdi ben bir hafta önce başka bir doktora gideceğim .sonuçlarını alınca söylersin.

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

geçmiş olsun cnm bol bol dinlenmeye çalış bari:1hug:

anaaaaaaaaaaa bana sapık diyene bak ne diyoo:roflol::roflol:
ya meraktan yada meraktan değil işteeelaelaelaelaelaelülülülülülü

hahah fatoş de anam de arkandayım konuşma leynnnnnnnnnn de bide hahah hadi hadi yeme bizi dotkor beyyy bizde bilioz bazı şeyleri hadi nazlanmaaaaaaa ahahahahhaha

hheee bide diceeemkiii leyyyyn sen benii saftirikkkmi sandiiiinnn söylesenee bee siz durusundan anlarsinizzz senii sinir seniiii isinizi gücünüz bizi merakta birakmak yeter be tak etti canima söyle hemen

ohh rahatladim haaa

eveeet normal olan arkadaşlarım 1-2 saat içinde üşütmüşler...sapık olma çabasındalar:)))))))))))))))))

a,selam canim zeytin sana yazarken pc dondu :))))))) gecmis olsun canim c vitamini almaya gayret et lavanta kaynat buharini cek , corbana bol limon sik , ayrica esin sirt masaji yapsin iyi gelir cigerlerin acilir :))) bunlari yazarken gittim geldim :))

kiz ben muneccim degilim :)) ama yazi tura atayim sanada :)))))))

tura cikti hayatim .. erkek diyor bu tura hehehe

kizlar muzik dinliyorum tv acikti genelde pc den dinlerdim gulben ergenin sarkisi :)))))) o zamannnnnnnnn ... kendisini sahsen sevmem fakat bu sarkisi guzel mis

ne oldu düstünüz mü ????????????? sesiniz cikmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne oldu sekerlerim yazan yoksa gideyim bende hadi amaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…