2009 Ekim Anneleri

ayy KKya bişiler olduu
dondu kaldı hep şimdi geri geldi, kaçmayın biyereeeeeeeee

bak sapikliginizin sonucu cezalisiniz iste :))))))) günahsiz doktorlara taciz plani yaparken cezalandiniz :))))))))))) cok tatlisiniz gercekten cok sevdim sempatik sevimli benim yurdum insani harikasiniz :)

slm kızlar nasılsınız
keyifler iyi maşallah ama bebekler vitamini fazlamı çekiyo dersiniz anneleri bi garipleşiyo delikafaduldendelikafadulden

bu arada folik asiti bitip elevite geçen varmı aranızda benim bugün bitti doktor amcayı aradım elevit al dedi???

ben varım kuşum folik biteli çok oldu elevite başlattı beni...

nisannur yapariz sanada canim :) sen son adet tarihini yaz

a,selam sevolm hosgeldin canim , bizim arkadaslar biraz fazla depolamislar vitamini dedigin gibi enerjiyi harcayacak yer bulamadilar aksama kadar da sabredemiyorlar :)))))))))))))) eve varinca kolay gelsin onlara ...!

canim ben folik asiti birakali 3 hafta oluyor elevit kullaniyorum sende basla

Kızlarrr gerçektenn maşşallah bizee 2008 ekim annelerini okudum hiç bizim gibi değiller galiba biz 2009 ekim annelerinin biraz çenesi düşük çıktı 3 ayda 1000 sayfayı geçtikk vallahii .....:sm_cool::sm_cool::roflol::teytey:

ben 3 kere kullandım hamiş olduğumu öğrendiğimden itibaren ama çok kullanmadım sayılır...
hamile kalmadan öncede günde 1 tane alıyodum unutmassam :S

kızlaaaaarr amma yazmışsınız valla 10 sayfa anca okuyabildim
süpersiniz ama çok eğlendimm
ilkaycım beni sormuşsun iyyiz canım bebişimzide iyi ikili test socununuda c.tsi akşam alıcaz

bacım yarama basma bizde tık yok

bulcuk hosgeldin cok sevindim canim gozun aydin olsun sonuclarinda guzel cikar insallah ALLAH in izni ile darisi siradaki arkadaslarimizin basina insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…