2009 Ekim Anneleri

ilkaycım bana doktorum folikaside devam 5.ayda vericem vitaminleri dedi

bulcuk hosgeldin cok sevindim canim gozun aydin olsun sonuclarinda guzel cikar insallah ALLAH in izni ile darisi siradaki arkadaslarimizin basina insallah

sağol canımm merakla bekliyorum sonucu
biz böyle 9 ay hep merkal beklicezz anlaşılan
çocuklar demek ondan çok soru soruyolarr çıkınca bu nee o neee diyee kaydirigubbakcemile3

ya ne olmuş sayfalara.....?okuyamam ama yaa.....offf..ya biraz az gevezelik yapınnn olmazmıı....hühühühü

ben çok yemek yemek yemiom eşimle aynı yiyoz bana süt getirio kendinede bi bardak bana portakal suyu kendinede bi bardak böle gidioz bakalım:)))

sizde iştah açıldımı kıslar ya bende açılmadı alla alla

arkadaşlarr hepinize merhaba, aramıza katılan arkadaşlar da hoşgelmişler. Çok sık giremiyorum ,bu yüzden fazla takip edemiyorum, ama kalbim sizlerle..
hepinize sağlık sıhhat diliyorum, bebişlere de tabii..:))
ben bugün ikili test için doktora gittim kızlar, cinsiyetini de öğrendim. kızım olacak allahım kısmet ederse hayırlısıyla. sizlerle paylaşmak istedim. hepinizi öpüyorum..a.s.

anlamadım benmı hamileyım omu kılo almaya basladı valla bana hamılelık alırken onunda kıyafetlerının bedenini büyütcez galiba :))

Kızlarrrr bir hurafe daha söyleyim sizeee kocalarınız sizle beraber kilo alıyorsaaa bebek erkek mişş :)))))))))))))

ben çok yemek yemek yemiom eşimle aynı yiyoz bana süt getirio kendinede bi bardak bana portakal suyu kendinede bi bardak böle gidioz bakalım:)))

sizde iştah açıldımı kıslar ya bende açılmadı alla alla

yok valla dogru dürüst bisey bile asermiyom hic asermiyom desem yeridir. arada bi geliyo gidiyo.. ama sirf naz yapmak icin aseriyormus gibi yapiyorum. ama bi kac kilo aldim sanirim hehe

amazonnnnnnn gözünaydın hayırlı olsun canım yaaaaaaaaa kaç haftalıksın tatlım maşallah bebişine ne güsel yaa

ben benim doktoru kesin vurucam yaaaaaaaaaadelikafadulden

benim koca her daim çok yemek yer kilosuda benim iki katımdan fazlaaa
kaydirigubbakcemile3

canimm merhabaa hayirli olsun gözün aydiiin negüzel erkenden ögrenmissinnn

amozon anladıgım galiba 11hafta 3 gunluksun dimi hayırlısı olsun testın sonucunu ne zaman alcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…