2009 Ekim Anneleri

amazon gözün aydın harika birşey bu ne güzel erkenden öğrenmişsin cinsiyeti inş. bende 2'li test yaptırmaya gittiğimde öğrenebilirim .

cnm hayırlı olsun...sağlıcakla gelsin kızınnnnnn

aaa amazon ne çabuk öğrenmişin kız cinseyeti
hadi gözün aydın canım darısı bize işallah
merakdan çatlıcaz yoksaa

http://ticker.7910.org/an1cEPU0g410030MTA5Mjc1YnwwNjc4NTQ0amJhfG1pbmlnaW0gc2VuaSBiZWtsaXlvcnV6.gif[/img][/url]

hayatim bak bakalim nasil oldu :) begenmezssen degistiririz bunu profilim olan bolumu tiklayip ordan kisisel bolum de kilo -dogum-takip bolumune yapistiyorsun

amazonnnnnnn gözünaydın hayırlı olsun canım yaaaaaaaaa kaç haftalıksın tatlım maşallah bebişine ne güsel yaa

ben benim doktoru kesin vurucam yaaaaaaaaaadelikafadulden

sağolasın handancım. senle aramızda 1 hafta var. sen benden 1 hafta öndesin cancazım. 11+5 im ben. sana söylemedi mi bişey? %70 kız dedi radyolog. doktoruma söyledim radyolog böyle dedi sizce nedir diye, o zaman kızdır doğrudur dedi:))

bana doktorum cinsiyet için dahaa çoook var dedi
öyle bi söylediki 9.ayda öğrencen anca der gibiydii kaydirigubbakcemile3

ilkaycımm bende yazı tura istiommmmmm...aslında ben tahmin ediom ama olsunn..benim içinde yazı tura atarmısınnn:asigim:

amozon gözün aydın cnm...
kesinmi dediler yoksa %50 - %50 mi dediler sanada :)))

vay anasını canım yaaaaa aramızda 1 hafta var sana sölemiş bence benim uyus doktor gördüde sölemedi klava: 1-2 hafta bekle dedi canım yaaaa off

hepiniz sağolun arkadaşlar. renkli dopplerde anlıyolar evet, siz de ikili testte öğrenirsiniz büyük ihtimalle. allahım yareppim 5 cm birşey ama bi görseniz kolu bacağı burnu elleri poposu.. inanılır gibi değil. mucize gibi birşey..

merhaba canim , gozun aydin olsun ALLAH im bebegini kizini sana bagislasin erkenden ögrenmis oldun hayirlisi olsun insallah , kac haftaliksin tatlim ?

ilkaycımm bende yazı tura istiommmmmm...aslında ben tahmin ediom ama olsunn..benim içinde yazı tura atarmısınnn:asigim:

oy oy hosgeldin llall cim nasilsin ? ne demek elbette atarim yazini turani :))))
bu arada senin test sonuclarin bugun alacaktin ciktimi ? canim

simdi sansina atalim :))

yazi cikti .. tatlim tahminin neydi senin ama burda yazi cikti :))))) kiz diyor bu para doktor ne diyecek bakalim :)

fatoş kız seninkini anca hurafelerden yola çıkıp öğerenirizz kaydirigubbakcemile3

15.haftada kesin öğrencez nede olsaa ama işteee merak adamı delirtirrr -tatlicadiarzu-

ilkaycım zahmet olmazsa tekrarlarmısın o yazdıgın şeyın üzerını tıklıcakmıyım şimdiden cok teşekür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…