2009 Ekim Anneleri

kızlar ikili test için renkli dopplerde mesanesine bakıyolar ya sanırım ordan anlıyolar genital bölgenin yapısından. biyerde de okumuştum ben. ama bir iki hafta bekleyip öyle söylemeyi tercih ediyolar. aslında biliyolar yani az çok.

ilkaycım zahmet olmazsa tekrarlarmısın o yazdıgın şeyın üzerını tıklıcakmıyım şimdiden cok teşekür ederim

http://ticker.7910.org/an1cEPU0g410030MTA5Mjc1YnwwNjc4NTQ0amJhfG1pbmlnaW0gc2VuaSBiZWtsaXlvcnV6.gif[/img][/url]

hayatim usteki yazdigim linki kopyala ve kendi profilin var veya ustte kullanici paneli yaziyor oraya tikla orda sol tarafta profilim var oraya tikla profil degistirme yerine orayi tiklayinca asagi dogru inince kisisel bilgiler yaziyor
orda kilo -dogum -takip olan bosluga bunu yapistir ..

dene eger begenmezssen degistiririz canim

:roflol::roflol::roflol:elalım sabahki konuda takılı gördüm seni...süper ya..yerimseniben

etkisinden kurtulamadım gurbann:roflol:

radyolog % 70 dedi canımcım, doktora söyledim radyolog böyle böyle diyo sizce nedir diye. radyolog doğru söylüyodur öyledir dedi.

anladım cnm hayırlısı olsun, inşallah bizde senin gibi güzel sonuçlar alabiliriz:Saruboceq:

cnm iim Şenizevet aslında bugün gidecektim ama çarşamba günü dr.sekreteri aradı randevumu yarın sabah 10,20 ye aldı....kötükedihüsoyarın alıcam sonuçlarımı sabırsızlanıyorumm....
bu arada benimde tahminim kız...çünkü rüyamda çok güzel bir kızım olduğunu gördümmmmm...ve o rüyadan beri kız die düşünüyorummmmmm:asigim:birde teşekkür ederimm...yerimseniben

kıs bana renkli menkli bakmadılar mesanesinede baktıgını sanmıom 2li test ense burun mesane ne alaka alla alla

bakmıştır bakmazmı.
ense, burun kemiği, kalp, böbrekler, mesane, mide, batın .kalp atışları. bunların hepsine baktılar bende. kağıtta öyle yazıyo.
1 ay sonra gel iç organları iyice tarıyalım edi.

valla bilmiom beynini felan gösterdi bana gözlerini kolları bak bacakları parmakları die tanıttı bebşimi :)) sonra devam etti incelemeye bilmiom belki bakmıştır ben anlamıom çok kurcalıo zaten bebegi göremiom ki öle yapınca:)) ama renkli degildi siyahtı ya bende renkli istiom bu konudada taciz edicem baakalımdelikafadulden

bamıştır belki bize söylemedi....benim dr.omurgasına baktı,burnuna baktı,ense kalınlığını ölçtü kalbine baktı okadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…