2009 Ekim Anneleri

bende hep erkek olcak diye düşnüyodum taaki ultrasonda bebeişimi görüdm içimden kesin kız bu dedim hayırlısı bakalım ne çıkcak

ay renkli mi dedim ben ya pardon pardon. renkli değildi kızlar benimki de, normal siyah beyaz , ama çok net gösteriyo tabi. aynı aynı hepimizin kafa karıştırmayalım.

bendemi taciz etsem napsam adamı
ama benimki hafif nederler yumiyum değilde tam
sesi konuşma kibarlığı andırıyo onalrı
kocamamı söylim taciz etsin adamı :roflol:

fatoş anlasana kız hesap mesap diii ilkayy at bi beşlik olayıı işteeee çaktınnn

ayyy ben topik topik gezipte bizim topigin ekim annêrine gelin orda ilkay var attigi yazi tura cinsiyet tahmininde tutuyo diyip herkesi buraya cekiyormusum ahahahhahahahahaha ayyy ilkay artikkk icinden neler der bana ahahhaha

:roflol::roflol::roflol:

ayyy ben topik topik gezipte bizim topigin ekim annêrine gelin orda ilkay var attigi yazi tura cinsiyet tahmininde tutuyo diyip herkesi buraya cekiyormusum ahahahhahahahahaha ayyy ilkay artikkk icinden neler der bana ahahhaha

fatoşcu 2009 kasım annelerinden başla:icecream:

:roflol::roflol:

fatos ben ne diyeyim sana ya :)))))))))) icimden geleni derim , ben sizi cok seviyorum çok tatlisiniz herbirinizin yazilarindan kisiligi anlasiliyor cok samimi ve sicak insanlarsiniz ben cok sevdim sizi girmedigim anlarda bile aklima gelip guluyorum :)) zaman sizinle daha bir guzel geciyor

kızzzz demee beee bak hepimizn duygular tavan yapıo
salya sümük sevigi seli oluruz şimdi burdaaasenağlama
şaka bi yana burası ve insalar çok güsel gerçekten a.s.:enbuyukkk:

aynen vallaa :)))))))). rezil oluyom is yerinde müsterilere felan, kis kis gülüyom pcye bakarak. is arkadasim sordu dedim fikra gelmiste onu okuyom hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…