2009 Ekim Anneleri

nisannur yapabildin mi canim tickeri ??? kayip oldun begenmedinse tekrar yaparim acik anlatamadimsa kopyanacak yeri soyle tekrar anlatirim veya daha net anlatan bir arkadasimiz da yardimci olur

kızlar bende hepinizi çok sevdim walla...
fatoş gibi millet banada bakıyo, rezil oluyom bazen :))

bana alıştılar artık sürekli sırıtan bi yüz ifadessii kendi halime bıraktıar
bazen karşıma geçip gülüyolar bileee kaydirigubbakcemile3

kızlar 16-18.haftalardada 3lü test yapılıyormuş eylül annelerine sordum......kemik ölçümü yapılıyormuş ve gene kan alınıyormuş....

doktordan doktora değişiyo bazı doktorlar ikiliyi yapıp üçlüye gerek duymuyo bazıları sadece üçlü yapıo bazılarıda herk ikisinide yapıyo mantık ne çözemedim henüzzz

iyi aksamlar kizlar, oku oku bitiremedim sayfalari masallah size. ilkay bende istiyom yazi tura olayini bide benim icin yapsana merak ediyom kaydirigubbakcemile3

Kızlar evet yavaş yavaş saat yaklaşıyodelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
saat 6da çıkınca kuaförden randevu aldım ağdaya gidiyorum, ve çok tırsıyorum:çok üzgünüm:
vee biliyosunuz yarın sabahta randevum var, inşallah herşey güzel geçer size iyi haberler verebilirim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bana dua edin nolur:1hug:
ufaktan ufaktan hazırlanıyorum, kendinize iyi bakın görüşürüz iyi akşamlarŞeniz

3 lu test te alinabilir kan gerci bizim burda her ne olursa olsun her ay aliyorlar fakat 3 lu testte sirt omurga ölcümü ve detayli ultrason yapiyor benim doktorum oyle demisti , bebekte herhangi bir malformasiyon varsa o zaman görebiliyor mus

hayır canım çok güzel anlattın sen ama ben saflastım ben gündüz hiç uyumadım gercekten saf gibiyim şimdi eşimde gelcek aksama yaparım ben onu cnm çok saol bu arada bende yazı tura istıyorum nolurrrrrrrrrrr ((( aglarım ama

herşey çok güzel olack...sonuçlar iyi çıkacak:)

doktordan doktora değişiyo bazı doktorlar ikiliyi yapıp üçlüye gerek duymuyo bazıları sadece üçlü yapıo bazılarıda herk ikisinide yapıyo mantık ne çözemedim henüzzz

bitanem tek çözemeyen sen değilsin...arkadaşa ikiliye gerek yok üçlü test yaparız demiş...ama bende şey die duymuştum ikili ve üçlü testler karşılaştırılıyor diye duymuştumm...zaten bu hamileliğimde profösör olacağım bu gidişle delikafadulden

hesap nr. 203.269.20 Liecht. Landesbank Fatos Kaplan
bas parayi al yazi turayi

evet valla ikincide insan uzman olur artık üçüncü olursa kendimiz doğutturruz hastaneye gerek kalmazzzkaydirigubbakcemile3

ilkayyyyyyyyyyyyyy duy sesimi :) bu arada avatarim nasillllll

harikaaaaaaaaa :roflol::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…