2009 Ekim Anneleri

cnm dualarım seninle..merak etme herşey güzel olacak...film gibimi oldu needelikafaduldenyarın çoğumuz dr.kapısında nöbette olacağızz:bbo:öğleden sonra dökülürüz artıkkkkk:asigim:

ayy oglusum olursa ismini ASLAN koyacam nasil ama ASLAN KAPLAN muahahah ablamin soyadida yurt oglu olacak dedim ona vatan koy diye amaa nerdee :)))

insallah canim hayirli haberlerle gelirsin .. dun yapsan olmazmiydi agdani kiz :)))) yarin sabaha belki cildin hassas ise boyle kizarmis olursun :) ALLAH kolaylik versin canim
iyi aksamlar tatlim gorusuruz ALLAHA emanetsin ..

( doktoru taciz etmeden önce bir düsün olurmu ? yazik adamin karisi vardir kendini onun yerine koy olurmu !!:sm_cool::roflol:

fatoşcum pazarlık edelım bu bebekte beleş olsun 2. ye düşünürüz ilkayyyyyyyyyyy benide duy

kuzulaarr ay wallahi Allah sizi inandırsın ben de kendimi çok sewoorumm kaydirigubbakcemile3 elalıı kıızz heycan tawanda he..hadi hayırlı haberler..bi de zeynep mi girjekti yarınnn..papatyaaa awatarına bayıldım çok datlu

ben kız olursa lal istiyodum çok kısa zor söyleniyo kocamda hilal olur dedi bende onu istemedim
isim konusunda kız erkek çıkmazdayızzz valla

kızlar ben kaçar....kızımın yarın matematik sınavı var..birazcık daha çalışalımm..sonra tekrar gelirim.....çok çene yapmayın okuyamıyom geçmişi yaaa....öpüldünüz.....

ben kız olursa lal istiyodum çok kısa zor söyleniyo kocamda hilal olur dedi bende onu istemedim
isim konusunda kız erkek çıkmazdayızzz valla

lal çok güsel de cicimm,isimden etkilenir çocuklar derler ya sesssis sakin bi kıs çocuu olur soonaa demedi demeee

ilkayyyyyyyyyyyyyy duy sesimi :) bu arada avatarim nasillllll

duydummmmmm duydummmmm , diger topikten gelmislerde onlarla mesguldum randevu verdim onlara sadece bizim topikdekiler randevusuz :))))))):sm_cool:

fatoss bak hesap numarasini vermis :)))))))))) bu fatoss cok uyanik

simdi sana gelelim tatlim yazi tura :

yazi cikti sekerim , kiz diyor :)

ben yarın 2.kez gitcem doktora 2li test için bu bızım kasıklarımızdan bakmıcakmı şimdi vajinadanmı bakcak korktum elaya öyle deyınce

kızlarr ben kaçıyorum mesaim bitti
akşamalrı çok kaynatmayın ya takip edemiyorum vallaa
hepinize iyi akşamlar canlarımmm çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…