2009 Ekim Anneleri

ay ben gidiyimde kocama yemek yapayım gelir şimdi:)öptüm hepinizi.....yarın dr gideceklerin şansı bol olsun:)))))))))))iyi haberlerle gelin...

benimkide vurur valla öyle bişey varsa kocişi evde bırakayım yarın aksamı nasıl getırcem bilmiyorum heyecanlandım

fatoşcum pazarlık edelım bu bebekte beleş olsun 2. ye düşünürüz ilkayyyyyyyyyyy benide duy

http://ticker.7910.org/an1cEPU0g410030MTA5Mjc1YnwwNjc4NTQ0amJhfG1pbmlnaW0gc2VuaSBiZWtsaXlvcnV6.gif[/img][/url]

hayatim senin ticker niye cikmamis bir daha kopyala eksiksiz

senide duydum canim dur hemen

yazi tura :

tura cikti hayatim erkek diyoryerimseniben

kızlar akşama buluşalım kalkalım artık yoksa benim kociş aç kalacak ben kactım yemek yapcam öpt sizi seviyorummmmmmmmmmmm

kızz nisannurrr neresindensin manisanın die sordum zillii..cewap werseneee kaydirigubbakcemile

Canlarım güzel dilekleriniziçin hepiniz çok sağolun, iyiki varsınız:1hug:Şenizkaydirigubbakcemile5

yarın ben, lal ve zeynep gidecek öleden sonra baya kaynayacak yani burasıı:lepi:

ilkayım merak etme sen ben fazla abartmadan doktoru ederim taciz, benim kocişte yanımda olcakyaa sonra heççç taciz edemez duruma gelirim:roflol::roflol:

sizleri ve melekleriniz çokk çokk öpüyorumm, iyi akşamlara.s.a.s.a.s.

Tsk ilkaycim, bende saten kiz istiyorum insallah kizim olur ama bazen erkekmis gibide geliyoooo artik hayiliri olsunnnn çin takvimide kiz diyo

pardon cnm unuttum geldım hemen ilçesinden turgutludan sen nerelisin sen yaz ben okurum byyyyyyyyyyy

hamileligin ilk 8 haftasindaki kasik agrilari veya ani hareket edince kasikta aci veren agrilar yine basladi dünden beri otururken kalkarken hep acitiyorum kasiklarimi sonra elimle bi kac saniye tutuyorumda geçiyor.

Iyi aksamlar kizlar umarim herkesin hamileligi yolunda gidiyordur.

Yaklasik 1 bucuk haftadir girip okuyamadim yazilanlari sadece son bir kac gundur bakiyorum o kadar sayfa birikmiski ben en son biraktigimda 600lerdeydi o yuzden sayfalari okuyamayacagim.Ben simdi baska bir eyaletteyim annemle kizkardesimin yanina geldim gecen hafta.Doktor ucakla gitmemde bir sakinca gormedi zaten yoluculugumda cok rahat gecti ucakta midem bulanacak diye o kadar korktumki rezil olurum diye dusundum buraya gelecegim gunde kan verecegim gun ayni gune denk geldi bide.5 tup kan aldilar zaten sonuncu tupte kanim bitti gibi bisey oldu sag kolumdan aldilar o halde yolculuk etmek zorunda kaldim.

Yeni gelenler hos geldiler umarim kayip vermemisizdir kizlar cunku sayfalar cok okuyamadim.

hamileligin ilk 8 haftasindaki kasik agrilari veya ani hareket edince kasikta aci veren agrilar yine basladi dünden beri otururken kalkarken hep acitiyorum kasiklarimi sonra elimle bi kac saniye tutuyorumda geçiyor.

Aynen son bir kac gundur bende uzanirken aniden kalkinca veya otururken birden ayaga kalkinca cok kotu kasik agrisi oluyor bende de demekki yanliz degilmisim :dance:

iyi aksamlar zelda hosgeldin canim , yolculugun gecmis olsun , evet burda sayfalarin sonu yok cok hizli ilerliyoruz geriyide okumak imkansiz :))) sahsim adina ben iyiyim sukur , sen nasilsin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…