iyi aksamlar zelda hosgeldin canim , yolculugun gecmis olsun , evet burda sayfalarin sonu yok cok hizli ilerliyoruz geriyide okumak imkansiz :))) sahsim adina ben iyiyim sukur , sen nasilsin ?
Aynen son bir kac gundur bende uzanirken aniden kalkinca veya otururken birden ayaga kalkinca cok kotu kasik agrisi oluyor bende de demekki yanliz degilmisim :dance:
Yok canim yalniz degilsin emin ol. Senin bebek daha kucuk ekim sonuna insallah demi.
papatya artık bebek kasıktan yukarı doğru cıkıyomus bundan dolayı olabılır ama sen doktorunuda ara istersen ben zırt pırt arıyorum
kızlar ikili test byaptıranlara soruyorum daha doğrusu bilgisi lanlara ikili testte neler yapılıyo anlatırmısınız.
zelda merhaba ben 11+4 günlügüm 2 hafta önce falan benımde sivilcelerım vardı normalde cıkmaz ama simdi yok gecer yani ama bi hurafeye göre sivilceler artıyorsa bebek kızmış
zelda merhaba ben 11+4 günlügüm 2 hafta önce falan benımde sivilcelerım vardı normalde cıkmaz ama simdi yok gecer yani ama bi hurafeye göre sivilceler artıyorsa bebek kızmış
kızlar ikili test byaptıranlara soruyorum daha doğrusu bilgisi lanlara ikili testte neler yapılıyo anlatırmısınız.
malesef yok cnm beceremedım yapmayı ama aksama ugrascam kactım ben
zelda merhaba canım.. biz seninle aynı gündeyiz :))..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?